FTF er 450.000 danskere FTF er hovedorganisation for 450.000 offentligt og privat ansatte. Medlemstallet er steget med 22.000 i løbet af de sidste ti år.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
FTF FTF er danskere − FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. − FTF har 81 medlemsorganisationer. − FTF er.
Advertisements

Folk der søger inspiration og udvalg til hjemmet, haven og kæledyr tænker først Plantorama – også på nettet. Udpakning af visionen Folk… Plantorama er.
Ledelsesnetværk, områdestruktur og selvejende institutioner Samarbejds- modeller - der har vist sig at fungere i praksis.
Velfærdseksperimentarium, Odense Samarbejdsforum for frivilligt socialt arbejde Den 14. marts 2013.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Landsorganisationen i Danmark Velkommen til LO. Landsorganisationen i Danmark FAKTA LO’s medlemsforbund har ca. 1,1 millioner medlemmer Ca offentligt.
Landsmøde for ledere Velfærdsledelse - Ledervelfærd Nyborg 11. maj 2009.
"Faglig kvalitet i de akutte patientforløb” Akut Afdelingen, Nykøbing Sygehus.
Fokus på handicappedes beskæftigelse Handicapkonference 22. november 2007.
OK 2015 Forlig med RLTN Det generelle forlig og overenskomsten (leder)
Parcelhusejernes Landsforening  Er Danmarks eneste organisation for parcelhusejere  Der uafhængig af partipolitik, overfor offentligheden, regeringen.
Temamøde: Arbejdskraftreserven, de unge og nyorientering på arbejdsmarkedet” Den 12. februar 2010, Fuglsøcentret, Knebel.
Faktaark vedr. fælles ledelse Hvorfor arbejder vi i Skoleforvaltningen med projektet Fælles ledelse? I forberedelsen af Budget 2016 behandlede Skoleudvalget.
Aftagerforventninger – og problemstillinger vedr. professionsmasteruddannelser v/ Direktør Per B. Christensen.
Morten Kvist Refskov For en markant lærerstemme i Danmarks Lærerforenings Hovedstyrelse Sammen gør vi en forskel Jeg stemte NEJ til OK15 …fordi overenskomsten.
Fremtidens matematik, marts 2015 Carl P. Knudsen Hvad er DASG ?
Langtidsledighed i Midtjylland. Langtidsledighedsanalysen Langtidsledigheden har vist en svagt faldende tendens de seneste måneder – men: Der er fortsat.
Forslag fra arbejdsgrupperne
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Efterspørgslen i den maritime industri
Online arbejdsmiljøuddannelse
OK18 nærmer sig Hvad er vigtigst for HK Kommunals medlemmer?
Velfærdskommunen under forandring – kultur, kompetencer og komplekse problemer Kommunens (næst)største arbejdsplads.
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
På job i samskabelsessamfundet -Udfordringer og muligheder
Velkommen til næstformandsmøde
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
Kursus for nye efterskolelærere
Lokale strategier i kommuner for borgere, ansatte og beslutningstagere
Den gode læge Yngre Lægers politik
Virksomhedernes erfaringer med nydanske medarbejdere v/ Integrationskonsulent Pernille Kiær -
17. september 2018 Informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018 Ansøgningspuljer på dagtilbudsområdet.
Central kontra decentral
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Virksomhedernes erfaringer med nydanske medarbejdere v/ Integrationskonsulent Pernille Kiær -
Mød din forening Den danske Landinspektørforening
Briefing vedrørende indsatsen omkring det psykiske arbejdsmiljø
Samarbejdet mellem UU, Studievalg og eVejledning
VISIONSSEMINAR – PÅ VEJ MOD STRATEGI 2022
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
SAMMENHOLD STYRKER.
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Akutberedskabet i Region Hovedstaden
Skal vi ha’ lov til nye rammer?
Voksenvejledningsnetværk Delresultater fra evalueringen
Boostcamp for unge med autisme – erfaringer og refleksioner
Samtale om folkeskolen i
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
FTF FTF er danskere FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. Medlemstallet er steget med i løbet af.
Få succes med jeres næste projekt Et udviklings-forløb med DGI og DIF
Pressebriefing 22. november 2006 Socialområdet i Region Syddanmark
Region Midtjyllands opgave
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Danskernes digitale bibliotek
Temagruppe Alkohol Sund By Netværket 20. november 2017
Formål: at skabe varige, positive forandringer i levevilkår, deltagelse og inklusion for mennesker med handicap   Organisationerne: Hovedparten af.
Temakursus De merkantile er kommet … og hvad så?
Det hele begyndte i de dage, hvor disse rapporter udkom fra Tænketanken Fremtidens Biblioteker
Introduktion af CV og ansøgnings kurset
Nils Agerhus Direktør Uddannelses- og Forskningsministeriet
Velkomstmøde i MA
arbejdspladsvurdering (apv) februar – 13. marts 2019
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Danskernes digitale bibliotek
EVS databasen ved Myung Nina Fernando
MEDARBEJDER-INDDRAGELSE
Danskernes digitale bibliotek
Danskernes digitale bibliotek
Økonomisk Bæredygtighed
Præsentationens transcript:

FTF er 450.000 danskere FTF er hovedorganisation for 450.000 offentligt og privat ansatte. Medlemstallet er steget med 22.000 i løbet af de sidste ti år. FTF har omkring 100 medlemsorganisationer og er den næststørste hovedorganisation i Danmark. FTF er partipolitisk uafhængig. FTF arbejder for et bedre arbejdsliv og et bedre velfærdssamfund. FTF blev oprettet i 1952.

Udviklingen i antal medlemmer

FTF er overalt Sygeplejersker, politiassistenter, bankfuldmægtige, pædagoger og socialrådgivere er alle typiske eksempler på FTF’ere. FTF er også skuespillere, halinspektører og mange flere. Typiske fællestræk for FTF’ere: Studentereksamen og mellemlang videregående uddannelse. FTF’ernes løn, ansættelsesvilkår og arbejdsmiljø har mange fællestræk.

FTF’s mission FTF’s mission er at være den faglig-politiske hovedorganisation for partipolitisk uafhængige organisationer med professions- og erhvervsrettet uddannede medlemmer.

Vision: FTF viser mod, vilje og styrke: ved at være dagsordenssættende og øve markant politisk indflydelse regionalt, nationalt og internationalt. ved aktivt at bidrage til samling og samarbejde i fagbevægelsen om at fremme fælles mål. ved at være vidensbank og levere professionel oplysning, rådgivning og vejledning. ved at bygge på dialog, åbenhed og aktiv inddragelse af medlemsorganisationer og ved at styrke sammenholdet mellem medlemsorganisationerne.

Sådan fungerer FTF FTF afholder kongres hver 3. år i november. Næste gang i november 2009. På kongressen vælges FTF’s formand og forretningsudvalg og linjerne for de forskellige arbejdsområder fastlægges. FTF’s nuværende formand hedder Bente Sorgenfrey og blev valgt første gang i 2003 og genvalgt i 2006.

Sådan fungerer FTF (fortsat) Medlemsorganisationerne er delt i tre sektioner. Sektion K for kommunalt ansatte, sektion S for statsansatte og sektion P for privatansatte. FTF har 5 regioner, hvis opgave er at sikre en tættere kontakt mellem forbundene lokalt og mellem medlemmerne af de enkelte forbund og fagforeninger.

FTF arbejder FTF har ca. 60 ansatte i sekretariatet. FTF øver politisk indflydelse inden for en lang række områder, fx arbejdsmiljø, uddannelse, beskæftigelse og socialpolitik. Desuden tilbyder FTF en række serviceydelser til medlemsorganisationerne, fx advokathjælp, socialrådgivning, it-løsninger og kurser.

FTF og ledelse Blandt FTF’s medlemmer er 32.000 ledere. En gang om året udgiver FTF LederPejling, der tager temperaturen på ledelse blandt FTF’erne. FTF har nedsat en tænketank om ledelse, udgiver bøger og udbyder kurser, som er relevante for ledere. Se mere: www.ftf.dk/ledelse

FTF og TR Der er 18.000 tillidsrepræsentanter i FTF. FTF udbyder kurser og information særligt for TR. Se mere: www.ftf.dk/tr

FTF’s hjemmeside På www.ftf.dk stilles alt materiale fra FTF til rådighed for medlemsorganisationer og andre interesserede. Man kan på nyhedsagenten tilmelde sig lige præcis de fagområder, man er interesseret i. FTF’s magasiner udkommer udelukkede elektronisk. fx Resonans: www.ftf.dk/resonans

På halvandet år er antallet af viste sider på hjemmesiden syv-doblet

Mere om FTF… FTF’s hjemmeside: www.ftf.dk FTF’s netmagasin: www.ftf.dk/resonans På fornavn med FTF: http://bentesblog.net