Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Formål: at skabe varige, positive forandringer i levevilkår, deltagelse og inklusion for mennesker med handicap   Organisationerne: Hovedparten af.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Formål: at skabe varige, positive forandringer i levevilkår, deltagelse og inklusion for mennesker med handicap   Organisationerne: Hovedparten af."— Præsentationens transcript:

1

2

3 Formål: at skabe varige, positive forandringer i levevilkår, deltagelse og inklusion for
mennesker med handicap Organisationerne: Hovedparten af handicaporganisationer er samlet i DH. En række organisationer er engageret i internationalt udviklingssamarbejde. Det meste er centreret omkring Handicappuljen. Strategien Udgør fundamentet for det internationale udviklingssamarbejde. Tilbyder fælles retning og værdisæt for det internationale udviklingssamarbejde. En samlet resultatramme. Opfordring om at rapportere på resultater. Danske Handicap­organisationer samler, analyserer og deler resultaterne.

4 FN’s menneskerettigheder og særligt FN’s Handicapkonvention
FN’s Verdensmål – løfte om, at ingen skal lades i stikken Partnerskab med organisationer af mennesker med handicap og pårørende. Fremme bæredygtige organisationer Bidrager med erfaringer med organisering Handicap-til-handicap Medejerskab til samarbejdet og gensidig respekt for egenart Koordinering og samarbejde skaber bedre resultater Demokratiske beslutningsprocesser, deltagelse, inddragelse og ikke-diskrimination Åbenhed, gennemsigtighed og ansvarlighed Dokumentation og deling af læring og forandring

5

6

7 Styrket organisatorisk og politisk kapacitet hos handicapbevægelser i udvalgte lande
Folkelig forankring gennem øget engagement blandt DH’s medlemsorganisationer i det internationale udviklingssamarbejde Inklusion af mennesker med handicap i international udviklingsbistand og i opfyldelse af Handicapkonventionen og FN’s Verdensmål.

8

9

10

11


Download ppt "Formål: at skabe varige, positive forandringer i levevilkår, deltagelse og inklusion for mennesker med handicap   Organisationerne: Hovedparten af."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google