Morgendagens Børne- og Ungeliv FORÆLDRE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April 11 2016 at 11:13 Powered.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Den gode Klasse Forældresamarbejde 1. Møde i klassen.
Informationsmøde på Mosedeskolen
Forældresamarbejde på Gjøl Skole
EN SAMTALE OM VOLD I NÆRE RELATIONER
Trivselspolitik på Løsning Skole
V ELKOMMEN TIL FÆLLES P- AFTEN I G L. B RABRAND DAGTILBUD Fællesskab skaber vi sammen Mangfoldigt fællesskab.
Fra pædagogisk servicecenter til læringscenter
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
God trivsel = God læring
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
MIN skabelon MIN generalisering! MIN specielle virkelighed!
Forældre fremmer fællesskabet
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Arbejde med at give børnene empati. Den gode stol. Kort og godt.
En god skole er en inkluderende skole.
Strategi-oplæg for.
Værdiregelsæt… Ørslev Skole… Klik dig frem vha. musen / piletasterne.
Forældretilfredshedsundersøgelse Lærerne og pædagogerne som har med mit barn at gøre har den nødvendige viden om mit barns vanskeligheder.
Formålet med aldersblandede hold & rullende skolestart
Gud trøster dem, der venter med forventning.
Relationer – børn og voksne
- Hvad kan I forvente som forældre?
GRUPPEDRØFTELSER En af forældrene bedes lave notater på det omdelte papir. Vælg eventuelt en ordstyrer blandt forældrene.
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Tema 5: Relationer og kommunikation Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Hvad tror du? -rygning blandt unge Hemmelig afstemning for forældre.
Tema 4 Overgange i barnets liv
O RIENTERINGSMØDE FOR KOMMENDE 0. KLASSE. D AGSORDEN Præsentation af Langsøskolen Fra børnehave til skole Ny på en skole Forventninger til forældresamarbejdet.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 8. november 2011.
Forældresamarbejde/fællesskaber
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
Kommunikationsstrategi – det gode samarbejde Skjoldhøjområdet.
Møde for nye forældre på Åløkkeskolen d. 11. november 2014
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
Det robuste barn – et foredrag om opdragelse
Orienteringsmøde Torstorp Skole.
Præsentation af forårs-sfo
Hvilken indflydelse har forældre på elevernes trivsel og læring?
STATUSMØDERNE! Et møde hvor de unge er i fokus: 1. år: Afklaringsmødet efter 10. – 12. uge; Her udarbejdes den overordnede uddannelsesplan for indeværende.
1 Kortlægning i program for læringsledelse 2 Kortlægning Kortlægningen i Program for læringsledelse er udformet som netbaserede, elektroniske spørgeskemaer.
”Børnefællesskabets betydning” Nyborg, April 2012 Børnefællesskabets betydning Anja Hvidtfeldt Stanek cand. mag i pædagogik og psykologi Ph.d. i psykologi.
Hvorfor falder tilliden til politikerne? DEO DOKK1, Aarhus, 11. April Jørgen Goul Andersen Institut for Statskundskab Aalborg Universitet.
1 Faglige udfordringer og kommende initiativer på dagtilbudsområdet Ny Dagtilbudslov Læring, udvikling, omsorg og dannelse Pædagogiske læreplaner Krav.
1 Hvem deltager i Program for læringsledelse ?. 2 Deltagende kommuner med dagtilbud Billund Fredericia Hedensted Kolding Nordfyn Svendborg.
Velkommen til BFO Baltorpskolen Afdelingerne: Fritter 1, Fristedet og 8’eren Tivænget og Kornvænget.
VELKOMMEN til KLUB ROSKILDE MIDT HEDEBOPARKEN. KLUB ROSKILDE NORDKLUB ROSKILDE SYD KLUB ROSKILDE ØST KLUB ROSKILDE VEST KLUBBERNE I ROSKILDE KLUB ROSKILDE.
Morgendagens Børne- og Ungeliv MEDARBEJDERE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 12:5 Powered.
Morgendagens Børne- og Ungeliv ELEVER Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 11:34 Powered.
TILBUD TIL STÆRKE ELEVER PÅ ERHVERVSUDDANNELSERNE Resultater fra spørgeskemaundersøgelse blandt uddannelsesledere.
Overgangen fra børnehave til SFO og skole Forældremøde i Børnehuset xxx xx september/oktober 2015.
Hvad er en trivselsgruppe ?  3-5 forældregrupper, som er sammensat af lærerteamet  Trivselsgrupperne forsøges blandet ifht. sociale kompetencer  Det.
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
Undersøgelse om sikker internetbrug
Fleksible fællesskaber
GLADSAXE KOMMUNE dagtilbudsområdet.
Børnene kommer til tiden og har det nødvendige udstyr med
- Kom tættere på dit barns skolegang
SAMARBEJDE giver FÆLLESSKAB og UDVIKLING
Sauntehus Cooperative Learning.
Margrethe Brun Hansen Konflikter mellem forældre og personale i dagtilbuddene: To måder at løse konflikter på.
Pjece til forældre - parat til skole Skolestart august 2017
Præsentation af Socialstyrelsens Praksiskonsulent-korps
Udkast til principper for forældresamarbejde Et stærkt samarbejde mellem forældre og personale skal styrke vores fælles indsats for børn og unges trivsel.
Inspirationsworkshop med fokus på
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
Målopfølgning – Børne- og Skoleudvalget
Jagten på den excellente kommunikationskultur i Børn og Unge
Hvad er vores kommunikationsmål
Præsentationens transcript:

Morgendagens Børne- og Ungeliv FORÆLDRE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 11:13 Powered by Enalyzer

Hvor gammel er dit barn? (1 af 2) Powered by Enalyzer | April at 11:133

Hvor gammel er dit barn? (2 af 2) Powered by Enalyzer | April at 11:134

Går dit barn i Powered by Enalyzer | April at 11:135

Forældresamarbejde - dagtilbud Angiv hvor enig eller uenig du er i følgende udsagn. (Hvis du ikke har oplevet den situation, der bliver spurgt til, så sæt kryds i svarkategorien "Ikke relevant for mig") Powered by Enalyzer | April at 11:1312

Forældresamarbejde - skole Angiv hvor enig eller uenig du er i følgende udsagn. (Hvis du ikke har oplevet den situation, der bliver spurgt til, så sæt kryds i svarkategorien "Ikke relevant for mig") Powered by Enalyzer | April at 11:1313

Forældresamarbejde - SFO Angiv hvor enig eller uenig du er i følgende udsagn: (Hvis du ikke har oplevet den situation, der bliver spurgt til, så sæt kryds i svarkategorien "Ikke relevant for mig") Powered by Enalyzer | April at 11:1315

Forældresamarbejde - klub Angiv hvor enig eller uenig du er i følgende udsagn: (Hvis du ikke har oplevet den situation, der bliver spurgt til, så sæt kryds i svarkategorien "Ikke relevant for mig") Powered by Enalyzer | April at 11:1316

Generel trivsel - Skole Det næste spørgsmål handler om, hvordan dit barn trives på skolen. Angiv hvor enig eller uenig du er i følgende udsagn: Powered by Enalyzer | April at 11:1319

Overgange Angiv hvor enig eller uenig du er i følgende udsagn: - Jeg fik information om, hvordan overgangen skulle foregå Powered by Enalyzer | April at 11:1321

Overgange Angiv hvor enig eller uenig du er i følgende udsagn: - Jeg var tryg ved, at personalet i det gamle tilbud gjorde overgangen så god som muligt for mit barn Powered by Enalyzer | April at 11:1322

Overgange Angiv hvor enig eller uenig du er i følgende udsagn: - Jeg oplevede, at personalet tog godt imod mit barn i det nye tilbud Powered by Enalyzer | April at 11:1323