Helhedsorienteret indsats. Kolding kommune. Bettina Beyer, projektleder af projekt helhedsorienteret indsats Kolding kommune.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Det socialt udsatte barn Velkommen til #borneaarsmodet Wifi: TDC Hotspot Navn: nyborgstrand Kode: nyborgstrand.
Advertisements

Projekt: Fælles indsats på psykiatriområdet i Haderslev Kommune og Region Syddanmark.
Hold gejsten - det motiverende frivilligmiljø. Hvad skaber motivation for en aktivitet/opgave? En oplevet følelse af;  Kontrol og forudsigelighed  Indflydelse.
Helhedsorienteret indsats Møde i økonomiudvalget 8. februar 2016.
Socialtilsyn Midt SL februar Socialtilsyn Midt – hvorfor er vi her? Vi gør en forskel for de mest udsatte borgere i Danmark! Vi garanterer, at der.
Henvendelse om bekymring -evt. som underretning Iværksættelse Afslutning Afklaring Undersøgelse § 50 el. psykologfaglig Handleplan udarbejdes Afgørelse.
+ Hold af dig selv - en workshop om at finde styrken I sig selv. Marie-Louise Wegener.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Erfaringer med klinisk enhed og visitation til rehabiliteringsteam Tirsdag den 22. oktober 2013.
ERFARINGER MED AT STØTTE DET TVÆRSEKTORIELLE SAMARBEJDE MELLEM DANSKE KOMMUNER OG POLITI Oplæg NFBO 22 – 25 maj 2016 Birgitte Roth Hansen, specialkonsulent.
Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund T F Temamøde om underretninger.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Netværksmøde for Teamledere aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere Onsdag den 10. september 2014.
MEDARBEJDERAFKLARING. EJER - MEDARBEJDERAFKLARING 2... Hvad er mit job? Hvordan klarer jeg mig? Er nogen interesseret? Hvordan klarer min enhed sig? Hvor.
Tværfaglig tænkning i opgaveløsningen Bente Nissen, seniorkonsulent Cabi Korsør d hvordan spiller vi hinanden gode?
Udfordringer i ledelse på tværs Nysgerrig – udfordrende – fræk Tør DU udfordre dig selv?
Målgrupper for ressourceforløb Beskæftigelsesregion Midtjylland 13. juni 2014.
NETVÆRKSMØDE 19. MAJ 2016 BRITT JENSEN. FÆLLES SAMTALERNE ”3 DELTAGERE OG 3 VINDERE”
Ungeindsats i jobcenter Middelfart Middelfart. Ungeindsats i jobcenter Middelfart 2008 politisk fokus på ungeindsatsen, herunder deltagelse i UTA Januar.
Det regionale Beskæftigelsesråd Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Velkommen til netværksmøde om virksomhedsindsatsen.
Forebyggelse og tidlig opsporing af overgreb mod børn og unge i dagtilbud, på skoler og anbringelsessteder NFBO konferencen, Nuuk, august 2014 Merete Bonde.
Kvalitetsnøgleperson på afdelingsniveau Knærke Søgaard Fælles Akutmodtagelse, FAM.
SERVICESTYRELSEN 9.DECEMBER 2009 Faglighed og metoder i håndteringen af unges brug af rusmidler.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Brug for alle – elementerne i indsatsen v/ kontorchef Marianne Sumborg.
Formål: at bidrage til udvikling af et bæredygtigt samfund via uddannelse.
Fakta om skilsmisse Ca. 1/3 af alle danske børn oplever, at deres mor og far går fra hinanden, inden de bliver 18 år Der er pt. ca delebørn i.
Udfold talenterne! - og vind ekstra ressourcer Et dialogværktøj til ledelsesgruppen.
At styrke barnets selvstændighed
Forslag fra arbejdsgrupperne
Præsentation af resultaterne fra
Præsentation af metodehåndbog for virksomhedsservice
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
Forældre som en ressource i sprogarbejdet:
krav, dokumentation, opfølgning og erfaringer
Thank You.
- for samarbejdspartnere
THY Business Breakfast.
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
CO-CREATION I DANSK POLITI
Vi fletter sammen om hjerterehabilitering
Hvorfor resultatløn?.
Kvalitetspolitik i Natur og Miljø:
Målet med at give nogle elever en transitmentor
Ønsket fra Byrådet…. Værdierne skal afspejle, hvordan vi gerne vil have, at alle i organisationen skal arbejde/tilgå sine opgaver og mødet med borgerne.
Koncept for systematisk
Samrådet september 2012.
Tværfagligt samarbejde om udsatte unge
Ungeenheden Odsherred Kommune.
Etablering af en Socialstyrelse
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Balkortmetoden De enkelte grupper/funktioner vurderer kvaliteten af deres vigtigste samarbejdsrelationer De vigtigste samarbejdsrelationer tegnes med tusch.
Gør det umulige – samarbejd på tværs
Kvalitet i dagtilbud Pointer fra forskning Juni 2017
Netværksmøder - Drejebog
PROJEKTLEDERENS PERSPEKTIV
(Strategispor og strategiske indsatser)
Tendenser i forældresamarbejdet
Rammesætning for dagen
Dialog mod Vold som business-case
Børn som vores vigtigste ressource – fra dokumentation til relation
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Vilkårsrum (rammevilkår) & Mulighedsrum
Børne- og Familieafdelingen
På tværs af region og kommune – og med borgeren i centrum
Arbejdsglæde & samarbejde
Udvikling af centralbiblioteket
På tværs af region og kommune – og med borgeren i centrum
AMU og trepartsaftalen - et perspektiv
Sammenhængende borgerforløb i Furesø Styring på tværs
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Skole-hjemsamarbejde
Præsentation af fælles proces myndighed og Familiehus
Præsentationens transcript:

Helhedsorienteret indsats. Kolding kommune. Bettina Beyer, projektleder af projekt helhedsorienteret indsats Kolding kommune

Der virker fordi: Hver familie har en case manager. Sikre koordinering af indsatsen så familien oplever at være i dialog med én kommune Bettina Beyer, projektleder af projekt helhedsorienteret indsats Kolding kommune

Det virker fordi : Vi holder netværksmøder Opkvalificerer det tværfaglige samarbejde. Alle får de samme informationer og har mulighed for at bidrage til løsninger Bettina Beyer, projektleder af projekt helhedsorienteret indsats Kolding kommune

Det virker fordi: Vi har en overordnet fælles indsatsplan på tværs af forvaltningerne At alle arbejder samme retning og at alle ressourcer udnyttes Bettina Beyer, projektleder af projekt helhedsorienteret indsats Kolding kommune

Det virker fordi : Vi har fokus på selvværd strategien. Bettina Beyer, projektleder af projekt helhedsorienteret indsats Kolding kommune

Det virker fordi : Tilgangen til familien er anerkendende. Bag ethvert problem, ligger en knust drøm…. Drømmen var der først” Peter Lang Bettina Beyer, projektleder af projekt helhedsorienteret indsats Kolding kommune

Det virker fordi: Vi inddrager familierne og deres netværk Det er familiernes netværksmøder Familierne tilbydes at der afholdes familierådslagning Børnene deltager i netværksmøderne Bettina Beyer, projektleder af projekt helhedsorienteret indsats Kolding kommune

Der virker fordi: Vi har fokus på at øge forældrenes kompetence i forhold det enkelte barns behov Sikre at forældrene får støtte til at udvikle deres forældreevne mens børnene er anbragt Bettina Beyer, projektleder af projekt helhedsorienteret indsats Kolding kommune

Det virker fordi: Vi har fokus på job og uddannelse At være i job eller uddannelse kan være afgørende for at bryde den sociale arv Bettina Beyer, projektleder af projekt helhedsorienteret indsats Kolding kommune

Alene kan vi lidt Sammen kan vi meget ! Bettina Beyer, projektleder af projekt helhedsorienteret indsats Kolding kommune