Hvordan laver jeg en pude efter mit hoved? Følg denne enkle vejledning, så er du godt på vej.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Svaleredeøregryde KvK v. Oleflemming Nielsen Svaleredeøregryde KvK v. Oleflemming Nielsen Vikingernes suppegryde Vikingernes suppegryde Har navn efter.
Advertisements

Blanchering. Kim & Mikkel. Regler for tilberedning samt hvordan man gør i praksis ch?v=CU6jnNtcsQk At blanchere er at sænke.
Cooperative Learning in English Hillerød, Vejle og Aalborg Helle Kirstine Petersen.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Workshop 4 Anerkendelse i praksis Psykolog Susanna de Lima Aarhus Kommune Ungdomscentret Socialforvaltningen.
Lavet af: Alexander Rasmussen, klasse 1.2.  Lærerne kan ikke nå rundt til alle i timerne.  En anden form for undervisning.  Undervisningen bliver optaget.
Vand på Island Et undervisningsforløb om vand og om hvordan vand udnyttes som resurse på Island. Ikke alle siderne er helt udviklet men kan bruges alene.
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. GOD FORNØJELSE.
Psykoedukation skizofreni Session 1. – introduktion til psykoedukationsforløbet Undervisere:
Løsningsfokuseret samtale - Pause, tilbagemelding og opgaver Undervisning PKR 5. nov Psykolog Morten Halberg.
Symmetri-drager Undervisningsforløbet leder eleverne igennem en verden af symmetri, sjov med drager og svære udregninger - et undervisningsforløb i 3.a.
Hvem er jeg? Indlægsholderen præsenterer sig selv og kører bordet rundt.
STX Uddannelse.
Fordybelse i et projekt
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Læseløft Syd og ”Den sproglige Dimension”
Collage med IT Collage med IT har alle fordele:
Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager
Dagens program Vi skal tale om: Hvornår og hvordan du træffer valg?
THY Business Breakfast.
En understøttende ide til fysikundervisningen..
Brombær solcellen.
Grundlæggende intensivsygepleje - Den nyansattes udfordring
PORTFOLIO i skriftlig biologi
Lydbøger i Word.
Inspiration spørgsmål og Billeder
FagLudo Ludo på en helt ny måde.
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
God Filosofi.
Benchmark for ”almene” efterskoler for 2016
Og valg i det hele taget... Lær HVAD-modellen at kende.
Skriv ansøgning 10 gode råd.
Evaluering af unge-kampagnen ”Tænk hvis alle arbejdede sort…” mod sort arbejde TNS Gallup februar 2006.
Historien om Ib Madsen er skrevet af: Mette Eike Neerlin
Den gode tone Lse.
Avanceret flisearbejde niveau 1
Køreteknik.
Oprette Legacy fil fra gedcom
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
Erfaringer fra virksomhedsbanken
Personlighed og Kompetencer
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
HVAD KAN MAN BRUGE SVINEKØD TIL
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
Planlæg gennemførelsen af jeres idé med stepwise improvement
Placering, orientering og tegngivning
Karl Henrik Flyums model
Helt tomt regneark.
I mine øjne Rasmus Seebach
Sådan bruges video- s og emnerapporter
Valgfrie læringsaktiviteter i Elevplan
Avanceret flisearbejde niveau 3
projekt eller lignende
Knallertens udstyr.
MUNDTLIG FREMSTILLING
Præsentation af mad vafler
Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager til synopsis.
AT 3.2 Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager til eksamensprojekt.
Sikker adfærd er vigtig - Som sundhedspersonale arbejder vi med personoplysninger og oplysninger der skal behandles fortroligt, og dem skal vi passe godt.
Future Vejle inspiration
Indhold - Religionssociologisk viden om børnefamilier
Livskvalitet Hvem ved, hvad der er livskvalitet? Et liv med eller uden smøger, overvægt, inaktivitet….. Hvem ved, hvad der er livskvalitet? Et liv med.
CAMILLAS HISTORIE Dilemmaøvelse.
Introduktionskursus på ungdomsuddannelserne
Lektion 1-2 i Blok 8 Teknologiforståelse som fag - Mellemtrin
Idegenererings-øvelse
Præsentationens transcript:

Hvordan laver jeg en pude efter mit hoved? Følg denne enkle vejledning, så er du godt på vej.

1. I skal starte med at finde ud af, hvordan jeres pude skal dekoreres, og tegne det med blyant på et papir i samme størrelse som stoffet. Der ligger papir klar i den rigtige størrelse. Her har jeg vist, hvordan jeg gjorde. 1.I skal dekorere og male på hele stofstykket. Altså ingen hvide områder. 2.Hvis der skal være hvidt, skal det males hvidt. 3.Det må gerne ligne noget. 4. Det må gerne være et mønster, eller fantasi. 5. MEN DET MÅ IKKE VÆRE SMÅT..

2 Hvis du er tilfreds med din ide, så er det tid at gå videre, ellers lave et nyt forsøg og bliv ved til du er tilfreds. Lad være med at viske forkerte streger ud. De kan ikke ses på din færdige pude, der jo bliver malet med stofmaling. 1.Læg stoffet over din tegnede ide. Det er klippet lidt større end papiret, med vilje. Til sømmerum ! 2.Sæt mindst 4 knappenåle i En i hvert hjørne og i stoffets kant. 3.Sørg for at der er lige meget kant hele vejen rundt.

3 Nu skal du med blyant tegne din tegning over på stoffet. Det er nemt at se, hvor langt man er kommet. 1.Pas på ikke at rykke rundt med stoffet, så papiret flytter sig. 2. Tegn alle de streger der skal bruges( de forkerte undlader du bare). 3. Tegn ikke alt for hårdt.

4 Nu skal stoffet sættes over på et stykke hvidt avispapir.( Det vi har i ruller) 1.Skriv dit navn på papiret. 2.Sæt stoffet fast på papiret med 8 knappenåle.1 i hvert hjørne og en i kanten på hver side. 3.Nu skal du til at bruge farver og have enten skjorte eller forklæde på. 4.Husk at stofmaling ikke går af stof.

5 Der er mange farver at vælge imellem. 1.Du må vælge højest 3 farver og hvid. 2.Du skal mindst vælge 2 farver og hvid. 3.Alle de farver du bruger skal du selv blande dig frem til. 4.Der skal mindst en 1.tsk dækhvid i alle de farver du blander. 5.Sort må du først bruge til sidst, til at tegne streger og detaljer med.

6 Her er de farver jeg valgte.

7 Så skal du have blandet dine farver. Er du i tvivl om, hvordan du blander en farve, så spørg de andre. 1.Bland, så du har nok af hver farve, til det område du skal male. 2.Start med den farve du skal bruge mest af. 3.Tænk over om farverne vil passe sammen. 4.Husk at komme lidt hvidt i alle dine farver. (Så dækker de bedre) Kom 1-2 tsk. vand i din farve, så den bliver nemmere at male med.

8 Nu skal du til at male. Find stive, flade pensler. Det er smart at have 2 pensler, så man ikke skal skylle hver gang man skifter farve. 1 Start i det ene hjørne af stoffet. 2. Mal med fladen af penselen ikke spidsen. 3.Drej stoffet, så det vender så det hele tiden er nemmest at komme til. 4. Mal fra midten af et område og ud imod kanten af et område.

9 Nu er dit pudestykke malet færdigt, men måske synes du der mangler noget. 1.Man kan vente til det er helt tørt og sy detaljer på med symaskine. 2.Man kan bruge en sprøjteflaske til at tegne streger med. 3.Når det er tørt kan man også lave streger og detaljer med andre farver- fx sort.

10 Det skal tørre, og det skal ligge et sikkert sted, så der ikke kommer forkerte farver på din pude. Læg den derfor på tørrestativet. 2 på hver etage. Gør pensler og dine paletter rene og tør dem godt af. Ryd op på din plads og hjælp de andre der har brug for det.