Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager"— Præsentationens transcript:

1 Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager

2 Mål med lektionen At få indsnævret antallet af mulige sager
At få kortlagt hvilke fag/lærere du skal tale med i den fælles vejledning, og hvad du skal spørge dem om At holde sagen i fokus og mulighederne for valg af fag til belysning af sag åbne At blive klar over hvad arbejd-selv-lektionerne på tirsdag skal bruges til

3 Tidsplan : Arbejde i klasserne med indsnævring af sag og fag : Pause : Vejledning i kantinen : Opsamling i klasserne

4 5 trin Hurtigskrivning – alle dine ideer på papir
Udvælg de mest interessante ideer Overvej hvilke forskellige fag, der kan bringes i spil Skriv spørgsmål ned til hver enkelt sag Lav en plan for hvilke fag, du skal opsøge i den fælles vejledning

5 Trin 1 - Hurtigskrivning
Tid: 5 minutter Regler Skriv hele tiden Ret ikke – gå ikke tilbage i teksten Skriv i hele sætninger Skriv så mange ideer som muligt ned Start med ”I mit AT-eksamensprojekt kunne jeg godt tænke mig at arbejde med…” Når du har uddybet én sag, kan du fx bruge formuleringen ”Jeg kunne også…”

6 Trin 2 – Udvælge ideer Tid: 5 minutter
Læs din hurtigskrivning igennem og notér alle mulige sager ned Udvælg de mest interessante sager

7 Trin 3 – Fag Tid: 15 minutter
Overvej for hver af de sager du har udvalgt: hvilke fag og metoder, du kan bruge. om du vil arbejde med den som Opgave A eller Opgave B.

8 Trin 4 - Spørgsmål Skriv spørgsmål ned til de forskellige sager.
Skriv hvilke fag, der kan give dig svar på dine spørgsmål.

9 Trin 5 – Lav en plan Lav en plan for, hvordan du vil gribe den fælles vejledning an. Hvilke lærere/fag vil du snakke med? Hvem er tilstede: dere/ DG (da, fr og sp) HB (en og re) HN (fi og hi) HR (re og ty) HW (bi, ke og bt) HN (hi og fi) KJ (bi og ng) LK (sa og ng) MB (fy og ke) MK (da, me og hi) PE (da og mu) PJ (ma og fy) SC (bi og re) SH (eø og sa) TH (id og ma) TL (da og me) TR (in, eø, sa og id) VG (ke og ol) MX (bi, ke og bt) MT (en og ps)

10 Efter vejledning i kantinen
Runde: Hvad er din sag? Hvor langt er du kommet? Hvad er din største udfordring? Hvordan kommer du videre? Hvem får du hjælp af?

11 Hvad skal der ske på tirsdag?
To arbejd-selv lektioner For de mest interessante sager skal du så vidt muligt udfylde AT- arbejdspapiret. Målet er at få et overblik over dine muligheder og få afdækket, om du synes, du er i stand til at besvare den opgave, du sætter dig for. Findes der teori på et passende niveau? Er der empiri tilgængelig? Kan du udføre forsøget? Osv. De sidste 10 minutter af lektionen.

12 AT-arbejdsark

13 AT - arbejdsark Arbejdsarkene findes på hjemmesiden (Håndbogen – AT3.2)


Download ppt "Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google