Arbejdsopgaverne – en stor mundfuld Kalenderen/Årshjulet Cooperative Learning Cykelbanen/Manøvrebanen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trafikpolitik Hedelyskolen
Advertisements

LÆSNING på Ahlmann - Skolen
Struktur: ”Quiz og byt”
Deltagere Cirkelledere Cirkel I – målgruppe: normalklasser
Astrid, Peter, Mads, Simon, Michael
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Hornbæk Skole Invitation til forældremøde og indskrivning til
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Trafikpolitik - Søgårdsskolen
Trafikplanlægger for en dag! •Mål med undervisningen –At I får en viden om sikkerhed, sundhed og energiforbrug ved trafik •Program –Intro –Arbejd.
Møde for nye forældre på Åløkkeskolen d. 31/10 – 2013.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Bæredygtighed… Og transport.
Ren By Gentofte 2008 Ren By Gentofte 2008.
2014. Skolen inddeles  Indskoling – 0.-3.kl med følgende lærer: Annette, Tina, Henriette, Julie, Lisbeth, Eigil, Hans-Jørgen, Andres, Louise, Janne og.
”Huskeseddel” FSA PRØVER 2009 Ikast Østre Skole. Det er vigtigt at du møder i god tid. 20 minutter før prøven begynder, skal du komme og sætte dig på.
Forældremøde 2/ Information om forårets valg til skolebestyrelsen 2.Evaluering af tiltag til forbedret kommunikation på skoleintra 3.Status på implementering.
Lindegårdsskolens forældre samarbejde Forslag til Skolebestyrelsen den 11. oktober 2006 den 11. oktober 2006.
Trafikplanlægger for en dag! Mål med undervisningen –At I får en viden om sikkerhed, sundhed og energiforbrug ved trafik Program –Intro –Arbejd.
 Skal fra starten være om nære og genkendelige ting  Skal være med mulighed for gentagelse  Skal give eleverne en positiv tilgang til et nyt sprog.
Trafikpolitik Dyvekeskolen.
Lederforum Dagsorden: Velkommen Samarbejde med de lokale medier
Overskrift Max 1 linje v/Petrea Busck og Gitte Aagaard Hvad betyder skolereformen for færdselsundervisningen?
Idékatalog til Klasseforældrerådet
Generel tekstslide Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at fjerne eller tilføje bullit brug bullit-værktøjet.
Fokus på skolestarten Hedeboskolen Skagen.
Hvad er Projekt X:IT? Projekt Børn, Unge & Rygning Kræftens Bekæmpelse.
Undervisning i håndhygiejne - for personaler i børnehaver
Sunds skole Evaluering
Færdselslovens § 3, stk. 3, politi og vejmyndigheder efter samråd med skolerne træffer foranstaltninger til at beskytte børnene mod farerne fra den kørende.
Møde for nye forældre på Åløkkeskolen d. 11. november 2014
Aabenraa Friskole Tilsyn i ord og billeder april 2007 Birgitte Boelt
Forældremøde 8. klasse Orientering om Vejledning & UEA-undervisning.
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Type Navn Aldersintegreret indskoling Hoptrup Marstrup Vilstrup.
Undervisning af alle 9. klasser i Digital Post Ved Digital Vejleder Kathrine Mørcholdt Buus og Digitaliseringskonsulent Kristinna Andersen.
Trafikpolitik i Gribskovs skoler Præsentation april 2015 Esrum 18. januar 2007 Marts 2015.
Generel tekstslide Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at fjerne eller tilføje bullit brug bullit-værktøjet.
Grafslide med overskrift, indhold og graf Overskrift Max 3 linjer Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at.
Creative Platform Learning Emne: DEMOKRATI. 22. JA – Vi har lavet en fejl (med kategori og klap) 1.Find sammen to & to med en der har samme sportsinteresser.
På de næste sider finder du et eksempel på en trafikpolitik, der rummer alle de punkter, som Rådet for Sikker Trafik anbefaler. Slet og tilføj, så den.
Synlig læring i praksis Workshop på konference Lise Mayland, Impact Uddannelse.
Opstart af VSP i Hillerød Kommune v/Janne Tinghuus Trafik, vej & Park By og Miljø.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Sådan bestiller du mad hos Bagelsringen. Gå til denne hjemmeside.
Forside med baggrundsbillede. Skriv titlen med Arial Regular. Skriv stort. Lad teksten forholde sig til baggrundsbilledet. Du kan vælge andre baggrunds-
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Mit arbejde som færdselskontaktlærer…. Mine opgaver som færdselskontaktlærer Opgaver, undervisning og indkøb Rollemodel Motivere og vejlede kollegaer.
Politiworkshop. Humor. Præsentation. Målsætning. Hvad kan vi nå af klasser. 1., 3., 6. og gerne 8/9. klasse. Positive oplevelser med politiet. Præge børnene.
Skolernes trafiksikkerhedspolitik Skoleledermøde Onsdag den 17. marts 2010.
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Sådan bakker MVSJ Politi skolens forebyggende indsatser op. 17. Juni 2010Carsten Simonsen.
Forside uden yderligere tekst. Du kan vælge andre forsider ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du.
Forside uden yderligere tekst. Du kan vælge andre forsider ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du.
Tillykke! I er nu tæt på at have en trafikpolitik.
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
Fællesfaglig naturfagsprøve på Øster Farimagsgades Skole
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
99 ud af 100 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken
Du har åbnet en dør som ingen kan lukke i Du har banet den vej
TRAFIKPOLITIK PÅ SKOLER DERFOR
Tillykke! I er nu tæt på at have en trafikpolitik.
Pjece til forældre - parat til skole Skolestart august 2017
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Trafikpolitik for Stoholm Skole
Tillykke! I er nu tæt på at have en trafikpolitik.
Fortæl din makker hvad dine vigtigste arbejdsopgaver er.
Informtationsmøde kommende 7. klasser
Trafikpolitik for Durup Skole.
Introduktionskursus på ungdomsuddannelserne
Præsentationens transcript:

Arbejdsopgaverne – en stor mundfuld Kalenderen/Årshjulet Cooperative Learning Cykelbanen/Manøvrebanen

Færdselskontaktlærerens arbejdsopgaver Kalender/Årshjul- (se i jeres materialer) Færdselskontaktlærerens årsplan Opret en elektronisk mappe Tilsyn med skolens materialer, indkøb af nye materialer og hjælpemidler Motivere og vejlede kollegaer – Trinmål for Færdselslære anno 2012/2013 Synliggørelse af sig selv- skoleblad eller hjemmeside evt. til Pæd. Råd og på forældremøder Skolens trafikpolitik Kontakt med Rådet for Sikker Trafik Kontakt med politiet Kontakt til andre skoler omkring cyklistprøven 6. klasse Skolepatruljearbejdet

Kalenderen Bestille materialer til gå- prøven og cyklistprøven Inspirere lærerne omkring den lille cyklistprøve klasse. Opfordre lærerne i overbygningen klasse omkring et evt. besøg af ambassadører fra Sikker Trafik LIVE Afholde gå-prøven med politiet og 0. klasserne Afholde cyklistprøven for 6.klasserne med politiet og deres lærere Besøg i kommende 7. klasser og oplære nye skolepatruljer Opfordre til at tilmelde klasserne til ABC kampagnen Lygtekampagne LYS PÅ med Ludvig 4. klasse Skolens trafikpolitik Kontakte 6. klasses lærerne, der skal deltage i afholdelse af cykelistprøven ABC- kampagne uge Uge 41 uddele Trafikliv- avisen Informere om skolestart og færdsel i indskolingen Opfordre dansk- samfundsfags lærere til at bruge Trafikliv-avisen Besøg på forældremøder i indskolingen Opstart af nye skolepatruljer sommer efterår vinter forår

Cooperative Learning Double Circle struktur Hilse pænt på hinanden præsentation med navn Spørgsmål i to cirkler En indre og en ydre cirkel lige mange i hver Parvis overfor hinanden Personerne i den ydre cirkel træder et skridt til højre og stiller et af de udleverede spørgsmål Personerne i den indre cirkel stiller dernæst et spørgsmål til den nye makker fra den ydre cirkel

Intro til cykelbanen/Manøvrebanen Kort intro til den lille cyklistprøve på klassetrin Opstilling af cykelbane også kaldet manøvrebane To muligheder: Indøve hver manøvre enkeltvis eller indøve en hel cykelbane Et hold afprøver den færdige manøvrebane og to hold afprøver den alternative bane med idrætsredskaber Evaluering af cykelbaneøvelser

Held og lykke L inket til Opmærksomhedstesten :