Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

 Skal fra starten være om nære og genkendelige ting  Skal være med mulighed for gentagelse  Skal give eleverne en positiv tilgang til et nyt sprog.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: " Skal fra starten være om nære og genkendelige ting  Skal være med mulighed for gentagelse  Skal give eleverne en positiv tilgang til et nyt sprog."— Præsentationens transcript:

1

2  Skal fra starten være om nære og genkendelige ting  Skal være med mulighed for gentagelse  Skal give eleverne en positiv tilgang til et nyt sprog  Det er oplagt at bruge de digitale medier, som vi har til rådighed i nutidens skole.

3

4  Roger kan bruges både af alm. skoleklasser og i specialklasser  Roger kan bruges både som ene opgave, men endnu bedre i grupper, hvor man hjælpe hinanden med udtalen  Roger kan bruges på PC eller på Smartboard.  Roger giver mulighed for masser af gentagelser.  Kan bruges på alle klassetrin

5

6  Ved at møde Thomas får de et gensyn med Roger, da de er fætre.  Dvs at eleven ikke kun får en association til det danske sprog, men også til det engelske  Øvelsen med Thomas, kan evt. udvides med tillægs- øvelser, om at indrette sig eget værelse  Køb ind på nettet via en web-site f.eks. Ikea.de

7

8  Til sidst har eleverne mulighed for at hilse på Olivier, som er en fransk fætter til Roger og Thomas.  Her kan man få association med både dansk, engelsk og tysk  Da vi ligesom i tysk er oppe i de ældste klasser, kunne opgavens udvides med andre øvelser.  F.eks. Ikea.fr

9

10  Det handler om nære og dagligdagsting  Giver mulighed for at arbejde enten enkeltvis eller i grupper  Kan differenceres i forhold til elevernes færdigheder  Eleverne har mulighed for selvevaluering i kraft af den indbyggede tidstæller  Spillet kan udvides med andre opgaver, både digitale eller traditionelle.  Spillet kan bruge igen og igen, og har en fordel ved at findes på flere sprog.

11  Vi har selv afprøvet spillet i 2 klasser  En alm. 7. klasse  En 8. specialklasse.  Begge steder oplevede vi en stor succes, hvor eleverne lærte nye ord inkl. udtalen.


Download ppt " Skal fra starten være om nære og genkendelige ting  Skal være med mulighed for gentagelse  Skal give eleverne en positiv tilgang til et nyt sprog."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google