Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside."— Præsentationens transcript:

1 Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside

2 Stylesheet & mappestruktur Åben dreamweaver og opret en tom fil. Gem den med endelsen (filtypenavnet).css – Kalde den for style.css Opret følgende mappe med undermapper. Navngi’ korrekt: visualisering_1 billeder after_effectstyle original_materiale Placer style.css i mappen /visualisering_1/style/

3 HTML filen I dreamweaver opretter du nu en tom HTML fil I titel-markøren skriver du følgende: Den flotte CSS side Herefter gemmer du filen med følgende filnavn, index.html i mappen /visualisering_1/ I på filen index.html indsætter du følgende: Gem nu dokumentet på ny.

4 Opsætning af server I dreamweaver vælger du classic workspace. Herefter finder du fanebladet ”FILES” ude til højre. Som anvist på billedet til højre, åbner du her dropdown menuen og klikker i bunden af denne på ”Manage sites”.

5 Opsætning af server Der åbner nu et nyt vindue. Her klikker du på site i menuen til venstre og navn- giver sitet i indtast- ningsfeltet Site name. Du kan frit navngive sitet.

6 Opsætning af server Herefter skal du finde stien til din local site folder, som er mappen vi oprettede ved navn Visualisering_1. Du klikker på mappe ikonet til højre for indtastnings feltet. Find mappen og klik på select i det nye Vindue.

7 Opsætning af server Klik herefter på fane- bladet Servers. Klik dernæst på det lille plus (+) i bunden af settings boksen.

8 Opsætning af server Server Name = Frit valg FTP Adresse = ftp.aspitkbh.dkftp.aspitkbh.dk Username = [fornavn]@aspitkbh.dk Password = Aspit1234 Port = 21 Tryk på test knappen og efterfølgende på knappen save 2 gange.

9 Opsætning af server Du er nu klar til at bruge Dreamweaver som FTP program. •Klik på det lille ikon med ledningen (1) for at connect & disconnect to server •Klik på cirklen (2) for at updatere dine filer. •Klik på den grønne pil (3) for at downloade markerede filer fra din server. •Klik på den blå pil (4) for at uploade markerede filer til din server. •Klik på faneblad (5) for at se mappestruktur for local computer eller remote server. (1) (2) (3)(4) (5)

10 Godt i gang med webside produktionen Du kan nu gå i gang med at designe din hjemmeside i dreamweaver, oprette flere undersider og arbejde med det tilhørende css. Vis evt. arbejdsgang i Dreamweaver Løs følgende opgave: Gå ind på ITs Learning og løs / 008 – Min første HTML & CSS hjemmeside. Opgave løsningen skal udarbejdes på den server du netop er blevet tildelt.


Download ppt "Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google