Sådan arbejder vi i rehabiliteringsteamet i Hedensted Kommune – fokus på den koordinerende sagsbehandler Jobcenter Hedensted.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Aktivitet – hvor/hvornår: Videns- og erfaringsseminar i Middelfart, lørdag den 19. marts. MKR var der sammen med Pia fra Herredsåsen og Claus fra Rynkevangen.
Advertisements

V./ Leif Tøfting Kongsgaard, Væksthuset
Projektleder: Klavs Serup Rasmussen Oplæg ved Kirsten Elise Hove
Rehabiliteringsteamet i Køge kommune
Ny Førtidspension og fleksjob reform
Psykoedukation til unge i OPUS
Temadag 16. august 2010 Projekt ”Sæt viden i bevægelse”
Vi gennemførte en række interview ifm
Implementering på Fenrishus
Inddrag nu kredsformandsmøde den 8 marts 2011
Velkommen til workshoppen ”Fornyelse af aftenskolen”
Kommunal rehabilitering – hvordan lykkes vi med den
Konsulentroller Etablerer og Katalysator vedligeholder netværk
Projektlederens rolle(r)
Reformen af førtidspension og fleksjob
Tema 5: Relationer og kommunikation Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Tjek-ud konference Projekt styrket genoptræning og rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade 22. September 2014 Velkommen.
Viden fra Progressionsmålinger
Refleksioner og opsamling ift. i går
Kognitiv model for misbrug
Udskrivningsmentor Hvad siger lovgivningen?
Tværfagligt og tværsektorielt samarbejde omkring udsatte familier Aulum 26 november 2009.
Fritidspas.
Sundhedspædagogisk tværfagligt samarbejde
Målgrupper og indsatsområder 3 Målgrupper Jobklare ledige med mere end 12 måneders ledighed Indsatsklare kontanthjælpsmodtagere Modtagere af ledighedsydelse.
Side Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning KØBENHAVNS KOMMUNE Master titel: Gill Sans Bold 40pt (ALL CAPS) Gill Sans Regular 40pt (A CAPS) Brug under.
Rehabiliteringsteam og ressourceforløb.
A) Professionens arbejdsområder og opgavefelt Hvad, hvorfor og hvordan: Hvad: Vi forventer den studerende får indblik i misbruger/ socialt udsatte, og.
SOF.  Den 1. januar 2013 trådte reformen af førtidspension og fleksjob i kraft.  Reformen betyder, at ansøgninger om ressourceforløb, fleksjob og førtidspension.
Ressourceforløb og borgerinddragelse – u. 40 årige.
Kort introduktion til rammerne i Brug for Alle. Målgruppen Alle kontanthjælpsmodtagere, der pr. 1. april 2012 er i match 3 og modtager kontanthjælp: Midlertidigt.
Rehabiliteringsteamets arbejde Oplæg: Søren Thygesen socialrådgiver – faglig konsulent Holbæk Kommune Kompetencecentret - Jobservice.
Næstved Rehabiliteringsteamets arbejde.. l  Optaget i forsøgsperioden på ca. 10 uger har været 19 i deltagergruppen og 24 i kontrolgruppen. 30 i deltagergruppen.
Rehabiliteringsteam Organisation og erfaringer ”Den gode indstilling”
Ka´du klare det? Dialogredskab - Krav i arbejdet HR Arbejdsmiljø, O&P 2015.
Samarbejdet med sundhedsvæsnet i relation til rehabiliteringsteamet Lisbeth Jeritslev Souschef November 2013.
Forløbsbeskrivelse for indkaldelse til og afholdelse af koordinerende møde Kontakt til borger – Kender borger tovholder?
Projekt Den Røde Tråd Et tværfagligt projekt om ressourceforløb Ressourceforløb Aarhus Kommune.
Indsæt billede: Højreklik billedet og vælg ”skift billede”, eller slet billedet og klik på ikonet for at indsætte billede. Når du har indsat billede, højreklik.
Hvad er Velfærds-LAB? 1. Leder- og medarbejderønsker til BV Medinddragelse og medindflydelse Fælles tilgang til arbejdet med borgeren Understøttelse til.
Intro til samarbejdet med socialfaglig rådgiver Organisation – Tværfagligt Center For Børn og Unge Formål og målsætning Målgruppen Kendetegn ved socialfaglig.
Beskæftigelsesforvaltningen Sociale Forhold og Beskæftigelse Aarhus Kommune Erfaringerne fra Brug for alle og arbejdet i et kommende rehabiliteringsteam.
_________ ___ ________________________ __ _________________ Erfaringer fra rehabiliteringsindsatsen og borgerinddragelse Fagkonsulent Birthe Haastrup,
1 Rehabiliteringsteam – består af: Jobcenteret: 2 beskæftigelsesmedarbejdere 5 deler posterne imellem sig og går på skift Tilstræber, at den ene er repræsenteret.
Brug for alle Hvad går det ud på? v/ projektchef Jens Hørby Jørgensen.
Den svenske model - perspektiver på helhedssyn Netværksmøde, samskabelse 20. maj 2016 Helle Hende Stærmose.
Samarbejde mellem UU Aarhus og helhedsplanen i Vandtårnsområdet Samarbejde mellem UU Aarhus og helhedsplanen i Vandtårnsområdet - Når UU er en integreret.
TEMADAG FOR REHABILITERINGSTEAMMEDELEMMER Temadag om rehabilitering, rehabiliteringsteam og ressourceforløb Beskæftigelsesregion Hovedstaden og Sjælland.
Fra handling til forvandling Hele Vejen Rundt Fra handling til forvandling Ideen er skabt Susanne Løkke & John Mejlgren © 2011.
Sundhedskoordinator og Klinisk Funktion Kenneth Kibsgård Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering Center for Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Region Midtjylland.
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
Helle Anttila Arbejdsmarkedsafdelingen Frederiksberg kommune Implementering af rehabiliteringsindsatsen.
Tværfagligt samarbejde Oplæg: Søren Thygesen socialrådgiver – faglig konsulent Holbæk Kommune Kompetencecentret - Jobservice.
Beskæftigelsesregion Syddanmark, Karl Schmidt Brug for alle - en særlig indsats for kontanthjælpsmodtagere i match 3 Seminar den 13. juni 2012.
En jobrettet indsats for aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere Netværksmøde på Sjælland 10. december 2014.
Helle Anttila Arbejdsmarkedsafdelingen Frederiksberg kommune Mål og delmål i rehabiliteringsindsatsen.
SOLRØD KOMMUNE | JOB- OG SOCIALCENTER Visitation til rehabiliteringsteam og ressourceforløb i Solrød Kommune Dorthe Torstensen, Leder af Social Service.
R EHABILITERING Frederikssund kommune v/afdelingsleder Kirsten Edske.
”Klart jeg kan” Et vejledningsforløb for ledige i Jobcenter Odsherred med fokus på motivation og kompetencer Peter Rummelhoff, områdeleder Jobcenter Odsherred.
Orientering fra kontoret Job og Fastholdelse AM-udvalg den 6
Velkommen til undervisning af arbejdsmiljøgrupper
JOBFIRST Hvad ser vi som de vigtigste opgaver for projektlederne frem til juni 2016?
Resultater VC generation 2 Jobcenter Aalborg
Erfaringer med virksomhedssamarbejdet omkring målgruppen for JobFirst?
Møde i netværk VEST Jens Bærild Hansen
BESKÆFTIGELSES- OG INTEGRATIONS FORVALTNINGEN
Socialpolitisk statusmøde 2017 LO
Tværgående samarbejde –
Målopfølgning - Social- og Sundhedsudvalget
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Sådan arbejder vi i rehabiliteringsteamet i Hedensted Kommune – fokus på den koordinerende sagsbehandler Jobcenter Hedensted

Proceskonsultation med mploy Tankerne bag reform af fleks og FØP Målgruppen for ressourceforløb Vigtigheden af mål og delmål i indstilling Den koordinerende sagsbehandlers rolle Progressionsmåling af hensyn til borger og K-SB Jobcenter Hedensted

De første Rehabiliteringsmøder K-SB var referent på møderne – Hvis sager blev indstillet til ressourceforløb ”gik K- SB med sagen” – God model ift. at K-SB havde hørt drøftelserne i Teamet – dårlig ift. skæv sagsfordeling samt mange sager udenfor normalt arbejdsområde Jobcenter Hedensted

Workshop med mploy Alle teammedlemmer og K-SB deltog Der blev arbejdet med følgende: – Den Gode Sagsforberedelse – Det Gode Rehabiliteringsmøde – Den Gode Indstilling – Den Gode overdragelse – Den Gode opstart Jobcenter Hedensted

Workshop med mploy - fortsat Tilrettet forberedelsesskema til en form som vi synes er bedre Udarbejdelse af spørgeguide som en støtte til borger og sagsbehandler ved udfyldelse af forberedelsesskema Udarbejdet drejebog for overdragelsesmøde Udarbejdet tjekliste til overdragelsessamtalen Udarbejdet progressionsværktøj til K-SB Jobcenter Hedensted

Generelt: Hvor er du p å skalaen? Hvad g ø r at du er lige der? Hvad har hjulpet/været svært? Hvad skal der til for at nå X? Hvad er dine m å l? Hvor langt skal du op på skalaen for at komme i arbejde? Borger Hvor god er du til at indgå sammen med andre? Sociale kompe- tencer Er der noget specielt delmål borgeren ønsker at arbejde med? Andet? Hvor meget tror du på job/praktik inden for et år ? Arbejds- identitet Hvordan har du det? Helbredsmæss ige ressourcer/ udfordringer (misbrug, fysisk/psykisk) Hvor aktiv og i godt humør føler du dig? Sundhed & trivsel Hvor meget har din dagligdag været fyldt med ting der interessere dig sammen med andre? Netværk & familie Hvor meget ro har du på de forhold? Økonom i & bolig 1 Jobcenter Hedensted

Hvor er vi nu Referent er gennemgående person på alle møder – skriver kort resume af sagen til K-SB, da K-SB ikke deltager på Rehab.møde Refleksionsmøder for K-SB’ere for ressourceforløb uanset placering i organisationen Teamet har stadig meget at arbejde med i forhold til blive bedre til at beskrive mål og delmål Progressionsregistreringer på vej via KMD Indsigt Understøttende kurser og temadage er ved at blive planlagt – fokus på bl.a. tværfaglighed og borgerfokus Jobcenter Hedensted