MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II Title slide EVALUERING AF DET FÆLLES ANSVAR II ERFARINGER OG PERSPEKTIVER.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Inklusion Helhedssyn på børn Anerkendelse, ressourcesyn og arbejdsfællesskaber Psykolog Jakob Freil,
Advertisements

SPOT på dansk v/ Uddannelsesleder Helle Rasmussen Sundhed og Omsorg – Aarhus Kommune.
Socialtilsyn Midt SL februar Socialtilsyn Midt – hvorfor er vi her? Vi gør en forskel for de mest udsatte borgere i Danmark! Vi garanterer, at der.
STRATEGIEN FOR SOCIALT UDSATTE GRØNLÆNDERE Afsluttende konference Onsdag den 8. juni 2016.
Kommunernes understøttelse af kulturinstitutionernes undervisning - modeller for skoletjenester v/Marie Damsgaard Andersen.
Workshop 1- hvad gjorde vi? Spor: Livsstilsændringer og sundhed Tema 1: Lyst og energi til at deltage i fællesskabet Tema 2: Fokus på egen sundhed Tema.
Skaleringer Progressionsmåling og dialogredskab. Skaleringer som dialogværktøj
Workshop 1- hvad gjorde vi? Tryghed og støtte når man bor i egen bolig Hvilke udfordringer er der ved at bo i egen bolig, når man har psykiske problemer?
Emner: Store barrierer og lille erhvervsevne hvordan håndterer vi de situationer? Personlig assistance og fleksjob Hjælpemidler. LAB/SEL. - ligheder.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Netværksmøde for Teamledere aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere Onsdag den 10. december 2014.
Det regionale Beskæftigelsesråd Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Velkommen til netværksmøde om virksomhedsindsatsen.
Arbejdsprøvning Afklaring eller udvikling Oplæg i Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Marts 2012.
Hvad betyder erhvervsuddannelsesreformen for voksne? Vicedirektør Mette Tram Pedersen.
Mål, delmål og progression - Ressourceforløb den
UDDANNELSE ELEVERNE SKAL: LÆRE SÅ MEGET DE KAN I ALLE FAG OPLEVE ET UNDERVISNINGSMILJØ, DER GIVER LYST TIL FORDYBELSE OG ENGAGEMENT. VIDE, HVORDAN DE LÆRER.
Talent og kompetencer i verdensklasse Seminar den 23. juni 2011 om vækst og beskæftigelse i Østdanmark v/direktør Joost Nielsen, Regional Udvikling.
Hvad er jeres kerneopgaver? Institutionen? Hvordan oplever du, at kerneopgaven i din organisation har ændret sig de sidste 5 år – og hvordan vil den forandres.
1 v. Torben Svendsen //Aktivitetscentret Sundholm MENNESKET I FOKUS.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Jobcenterchef-seminar 27. september 2010 Resultatbaseret styring og forandringsteori v/vicedirektør Merete.
Salg og marketing ved iværksætteri AMU-kursus © Undervisningsministeriet. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for Handel,
Udviklingen på arbejdsmarkedet og arbejdsmarkedsstrukturen på kort og længere sigt Torben M. Andersen Aarhus Universitet Beskæftigelsesregion Midtjylland,
Kvalitet i Dagplejen Christina Barfoed-Høj, specialkonsulent, Socialministeriet. 18. maj 2010.
”Brug for alle” Temamøde den 18. juni Hvor var det vi startede?  Stor stigning i antallet af personer i målgruppen på passiv offentlig forsørgelse.
Modelprojekterne KVIS og KVIK KVIS Koordineret virksomhedsrettet indsats for sygedagpengemodtagere match 2 KVIK Koordineret virksomhedsrettet indsats for.
Fordomme og udfordringer i handicapindsatsen Stig Langvad, formand, DSI.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Brug for alle – elementerne i indsatsen v/ kontorchef Marianne Sumborg.
Brug for alle - Økonomi, ansøgning og evaluering.
ADHD Forstyrrelse af aktivitet og opmærksomhed. Diagnostiske kriterier – Kernesymptomer Opmærksomhed Hyperaktivitet Impulsivitet.
Beskæftigelsesindsatsen Marie Hansen, direktør i Arbejdsmarkedsstyrelsen.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Velkommen til fælles temadag om opfølgning på akutindsatsen og det fremtidige samarbejde d. 28. august 2013.
CSR - HR Beskæftigelsesrådets handicapkonference december 2008  Præsentation af Coop/CSR  Erfaringer med ansættelse af personer med.
Alle unge skal have mulighed for at vælge efterskole
Præsentation af resultaterne fra
Når hørenedsættelse begrænser menneskers deltagelse i samfundet
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
Den virksomhedsrettede integrationsindsats
Samfundsøkonomiske gevinster ved social ansvarlighed
Unge på kanten af fællesskabet
JOBFIRST Seminar om virksomhedsrettet indsats 30. marts 2016
En forenklet beskæftigelsesindsats
UU og Jobcenter samarbejdet Praksis-eksempler
17. september 2018 Informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018 Ansøgningspuljer på dagtilbudsområdet.
Tro på dig selv - det gør vi
SFI’s forskning i handicap og beskæftigelse
9 gode råd til et styrket samarbejde med pårørende på hjerneskadeområdet
Hvordan hjælper vi patienten gennem hospitalsindlæggelsen???
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Evaluering af unge-kampagnen ”Tænk hvis alle arbejdede sort…” mod sort arbejde TNS Gallup februar 2006.
Handlingsplan for øget gennemførelse
Myndighed Social - Voksenområdet
Effektiviseringer i Holbæk Kommune i perioden v/ Claus Strandmark
Madspild hos forbruger (privat)
Handicap og beskæftigelse
/ Miljøstyrelsen / Titel på præsentation
Kvalitet i dagtilbud Pointer fra forskning Juni 2017
Bilag 1a: Organisering Jobcenteret Regionen
Regeringens udspil om reform af de forberedende uddannelser ”Tro på dig selv – det gør vi” 31. maj 2017.
Bettina Post, borgerrådgiver i Høje- Taastrup Kommune
Rum for uformel læring, 28. april 2011
Boostcamp for unge med autisme – erfaringer og refleksioner
Stiliseret cost-benefit som ”evalueringsmetode”
Praksisnær praktikpladsformidling
Visionære Regionale Udviklings Planer
Visionære Regionale Udviklings Planer
Greve Kommune Parternes ønsker til samarbejde om ny LUP
En forenklet beskæftigelsesindsats
Efterbyggelse.
Livskvalitet Hvem ved, hvad der er livskvalitet? Et liv med eller uden smøger, overvægt, inaktivitet….. Hvem ved, hvad der er livskvalitet? Et liv med.
Mental sundhed Beskrivelse: Da Socialtilsynet var på tilsyn i august. 2017, blev begrebet ‘mental sundhed’ drøftet. Vi blev optaget af at identificere.
Ældre Sagens Distriktsdag, den
Præsentationens transcript:

MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II Title slide EVALUERING AF DET FÆLLES ANSVAR II ERFARINGER OG PERSPEKTIVER

MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II FORMÅLET MED DET FÆLLES II ”Med handlingsprogrammet Det Fælles Ansvar II lægger regeringen sporene til en flerstrenget og målrettet indsats, der skal lette vejen og gøre det muligt for de mest udsatte grupper i samfundet at tage de nødvendige skridt hen mod en bedre og mere aktiv tilværelse, hvor den enkelte er en del af et fællesskab, og hvor en plads på arbejdsmarkedet indgår som mål for flest mulige.”

MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II FORMÅLET MED DET FÆLLES II

MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II LANGT FLERE DELTAGERE END FORVENTET I har fået fat i langt flere borgere end man havde forventet. For langt de fleste initiativer er der langt flere deltagere end man havde som mål Dokumentationen viser på den, at der er en stor søgning mod de aktiviteter i laver for målgruppen OmrådeMål for deltagere Faktiske deltagere Væresteds- projekter Udvidet åbningstid besøg Udsatte teams

MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II OPSØGENDE, KONTAKTSKABENDE OG STØTTENDE INDSATS

MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II MÅLGRUPPEN

MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II SAMLET MEGET SVAG BESKÆFTIGELSESUDVIKLING Det er svært at bringe de mest udsatte helt tæt på arbejdsmarkedet Konjunkturerne har været i mod os Ser man nærmere på målgruppen er der ikke noget at sige til, at det er rigtigt vanskeligt: De fleste deltagere har været udenfor arbejdsmarkedet i mange år. Mange andre undersøgelser peger på, at det er rigtigt svært at komme tilbage.

MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II UDVIKLING I LIVSKVALITET - DET GÅR OP OG NED

MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II ET KLART BESKÆFTIGELSESSIGTE Projekt Antal proje kter Antal delta gere Gennemsnitlig andel, der oplever positiv udvikling på beskæftigelsesproble matik Projekter med mest positive udvikling pct. Projekter med mindst positive udvikling pct. I alt pct.

MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II VÆRESTEDER MED UDVIDET ÅBNINGSTID Over besøg på en 14- dags periode Der er her tale om indsatser for nogle af de allermest udsatte i Danmark, som får et sted at være, en kop kaffe og en bid brød uden at der stilles store krav og forventninger til den enkelte. Brugerne angiver, at de kommer for at få socialt samvær, få noget at spise og for at være i trygge omgivelser

MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II FORBEDRET SAGSBEHANDLING – UDASTTE TEAMS OG SATELLITKONTORER

MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II HAR BORGEREN KONTAKT TIL DEN INSTANS, SOM BORGERENS SAG BLEV GIVET VIDERE TIL? FORBEDRET SAGSBEHANDLING

MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II KRYSTALKUGLEN… Stram økonomi i de kommende mange år Endnu mere behov for at vise at indsatserne virker og kan betale sig Behov for et klar afgrænsning – er det primært omsorg og hvilke udviklingsmuligheder er realistiske? Hvordan sikres overgange mellem væresteder og kommunens øvrige tilbud?

MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II TAK FOR ORDET Endslide.