Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Foreningsudviklingstesten
Advertisements

Opsamling af ideer og forslag
Workshop hjælpeforanstaltninger til bølge 2 Netværksdag for it-formidlere 22. maj 2013 Michael Fagerlund Andersen,
Region Hovedstadens Inspirationsseminar 30. april 2014 Din Gode Udskrivning i psykiatrien – et samarbejde mellem tidl. patienter, pårørende og medarbejdere.
De næste 3 timer skal I Til gavn for jeres mission - beboerne
Præsentation af den nye folkeoplysningspolitik-guide Trine Bendix Knudsen Sekretariatsleder Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS)
Frivillige aktiviteter for og sammen med ældre flygtninge og indvandrere den 10. november 2008 Ældre flygtninge og indvandreres medborgerskab Hvordan?
Det frivillige foreningsliv i dansk idræt
Forandringsteori for Venindenetværket2013
Borgermøde Aulum station.
Regionale kulturaftaler En frivillig aftale, der indgås mellem Kulturministeriet og en række kommuner; en ’kulturregion’
Albanigade 54E, 1. sal ● 5000 Odense C ● tlf: ● Frivillighed og foreningsliv sat på spidsen Hjerteforeningen, Region Midt.
Danske Forsamlingshuse
”Udsatte unge med Sjældne Diagnoser” Oplæg til Sjældne Diagnosers repræsentantskabsmøde d. 15.september 2006.
Hvor er KFUM’s Sociale Arbejde på vej hen?. Hvad vil det offentlige? Nye udfordringer? Nye muligheder? Nye vilkår? Tendenser? Det er vi!
Visioner for idrætten Høje Taastrup Kommune 2006 – 2009 En opfølgning.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Dansk Svømmeunions politiske program
Center for Frivilligt Socialt Arbejde Samarbejde og partnerskaber Oplæg til Kalundborg Kommune.
Valg til Skovlunde Lokalråd 2006Side 1 Skovlunde Lokalråd - hvad laver vi ? Valg til Skovlunde Lokalråd 1. marts 2006.
Indblik i medlemmer og aktiviteter i Guldborgsund Frivilligcenter 2013 Fra 170 foreninger – repræsenterer 2151 – har kontakt med borgere 177 borgere.
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
Vicedirektør Susanne Poulsen, Bornholms Hospital
Leder af Frivilligcenter Aarhus
Forårs Banquet for frivillige i Kerteminde Kommune Kertemindehallen d. 29. maj 2013.
Llælædlf. Flere ka’ mere Spastikerforeningens økonomi skal styrkes. Spastikerforeningen vil være større Spastikerforeningen vil være mere synlig Spastikerforeningen.
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
IT-Hjørnet på Gellerup og Hasle Bibliotek
Tema 5 Hverdagsliv i familien
Usammenhængende og sporadisk landdistriktsudvikling i Rebild kommune såvel i lokalsamfundene, som på forvaltningsplan. En del ildsjæle brænder ud, flere.
Workshoppens indhold Projektrådgivningens arbejde Barrierer for deltagelse i projekter/aktiviteter Konkrete løsningsmodeller Klassiske fejltrin Eksempler.
Søren Løkke Uddannelses- og arbejdsmarkedskonsulent Ungeområdet.
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
Fritidspas på det kommunale budget Merete Scheelsbeck Formand for Fritids- og Kulturudvalget Høje-Taastrup Kommune (HTK)
Forandringsteori for Lektiehjælpscafeer under Red Barnet Ungdom
Kultur på tværs Biblioteksverdenens synspunkt Kulturdirektør Lone Gladbo Gentofte Kommune.
Skole, børnehave, kultur- og Idrætscenter Udvikling gennem ”Top Nu” Ejer Bavnehøj Mandag d. 09. januar 2012.
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
Placering af dagligvarebutik i Kvistgaard ‏ Kvistgård-Nyrup borgerforening 19. November 2014.
Fritidspas.
Forbedringsprojekt om målinger - SCKK 2004 Måleovervejelser Overvejelser inden I beslutter jer for en måletype Præsentation af hovedmåletyper Oplæg til.
Børne- og Kulturchefforeningen Formål Styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale sammenhold faglig interessevaretagelse inden for medlemmernes ansvarsområder.
Fremtidens Idrætsråd i Mariagerfjord Kommune Præsentation af arbejdsgruppens resultat ved Hans Kristian Bjørn.
Tema 7 Netværksdannelse Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Pulje: udbredelse af erfaringer fra forsøg med fritidspas
Lokaldrevet udvikling. Strategi Et Vendsyssel - i balance. LAG Nords væsentligste opgave er at sikre bosætning i hele aktionsgruppens område. Det er derfor.
Gode råd til fundraising
Workshop 4 Hjerteforeningens politiske arbejde
Præsentation af resultaterne fra workshop 1 1. Workshop 1- hvad gjorde vi? Spor: Unge, uddannelse og beskæftigelse Tema 1 - Forebyggelse og sammenhæng.
FÆLLES OM FRITIDEN Oplæg på temadagen ‘Veje til deltagelse’ Cecilie Friis / projektmedarbejder SUMH – Sammenslutningen af Unge Med Handicap.
Lige muligheder i livet Strategi for børn og unge i udsatte positioner.
KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Tværgående Økonomi 28. Oktober 2008 Viden og Stress-projekt Socialforvaltningen, København.
Erfaringer med skolereformen Annette Ohm Furesø Idrætsråd Hareskov Værløse Tennisklub.
Psykisk arbejdsmiljø med fokus på teamsamarbejdet Temadag for AMR – Gladsaxe Lærerforening.
Hvad er Velfærds-LAB? 1. Leder- og medarbejderønsker til BV Medinddragelse og medindflydelse Fælles tilgang til arbejdet med borgeren Understøttelse til.
Evaluering i Rådgivningen resultater samt tiltag.
Scleroseforeningens ”kampsang”. Melodi: Marken er mejet …. 1. Nu skal I høre lidt nyt om Sclerosen. Topmoderne er de MS-ramtes ny struktur. Mange lokale.
Helle Janderup Poul Foss Michelsen Møde KPMG og ASNET om muligt samarbejde Søren Smedegaard Hvid Thomas Andersen.
Elektroteknisk Forening
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
Kultur Idræt Bevægelse
Frivilligheden i Vordingborg
Se mere om L21 ansøgning på
Flere frivillige i foreningen
Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg
Styrk foreningen Ledelse og udvikling – opgrader foreningen.
Hvorfor tale om ”kvarterløft” i 60ér og 70ér parcelhusområder?
Fastholdelse på uddannelserne – Indspark fra elever og bidrag fra LUU
Hvordan vil vi samarbejde fremover?
Bestyrelseskursus Foreningen for ATAKSI/HSP 3. oktober 2015
Præsentationens transcript:

Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter i Furesø Kommune? Hvad skal der til for, at et frivilligcenter i Furesø giver mening for jer? Fx: Lokaliteter, størrelse og funktioner? Kun socialt eller bredt forankret? Hvordan samarbejdes med kommunen?

Opsamling på workshop En god idé. 1: De initiativer, der opstår 2: Behov for opsøgende arbejde – enlige, socialt udsatte mv. Et frivilligcenter ikke nok 3: Ældre indvandrere – hvordan kan de passe ind? 4: Bisiddere kunne være et godt initiativ, men obs! Kan virke negativt 5: To mindre steder (fx ved stationerne)

Opsamling på workshop En god idé 1. Aktiviteter fra vugge til krukke, helt bredt for alle, mødre, street’ere mv. Altså bredde. 2. Størrelse og beliggenhed er svært, også pga. geografien. Det skal være tilgængeligt for mange. To steder en mulighed. 3. Kommunen som en vigtig samarbejdsparter. Fx med i bestyrelsesarbejdet

Opsamling på workshop Et godt initiativ, afventer en nærmere beskrivelse. Et formidlingscenter for alle de mange aktiviteter, som allerede eksisterer Et sted for netværk, integration. Bredt forankret (socialt, selskabeligt, fritid, idræt og kultur) Et center af en vis størrelse. Mangel på store lokaler. Ved en station. Samarbejde med kommunen vigtigt – et medlem i bestyrelsen. Økonomi vigtig. Går det ud over eksisterende aktiviteter? Fast kommunalt tilskud.

Arbejdsgruppe God idé Bredt og socialt forankret Start med at få kontakt med så mange så mulige foreninger Arbejdsgruppen må vurderer behov for lokaler God idé. Godt med støtte til især mindre foreninger

Arbejdsgruppe Glad for idéen om frivilligcenter for frivillige af frivillige. Der mangler et sted for de små foreninger, støtte, netværk mv. Behøver ikke at være så stort i starten. Bredt, socialt i første omgang (uden idræt og kulturelle, kan udvides på længere sigt.

Arbejdsgruppe God idé Bred forankring, socialt og idræt og kultur Mangler noget på tværs af grupperinger. Kan lære af hinanden. Et samlingspunkt for foreninger Kommunen en vigtig samarbejdspart, men den enkelte forening skal også have dialog med kommunen. Let adgang, store og venlige lokaler Mange mødelokaler (også køkkenfaciliteter)