- Træet længe leve! Royal Termo Træ. Innovation er at overleve !!!! Det kræver tilpasning at overleve og at drive virksomhed er en kamp for det vi tror.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
15 OKTOBER 2012 RETHINK BUSINESS 1 Projekt "Rethink business" handler om at styrke din virksomheds forretning. Det kan være i forhold til indkøb af materialer,
Advertisements

Gryde med filter og taphane
Etabler en professionel bestyrelse – og brug den!
- Det fleksible byggesystem
Mod en dansk styrkeposition i byggekomponent-industrien Hans Peter Svendler Nielsen Arkitektskolen i Aarhus Indlæg og et paradigmeskift i byggesektoren.
Introduktion Values Interweave ™. Når ledelsen sætter fokus på et område, så er ord sjældent nok til at få medarbejderne til følge med.
Erfaringer, udfordringer og forretningsmuligheder
At være magtesløs med den magtesløse
Finansieringsmekanismer på det specialiserede socialområde
Fra bygning til BIM-model
Udviklingstendenser i dansk byggeri – kan vi inspireres fra udlandet?
Samarbejde med eller uden Service Level Agreement (SLA)
Handicaporganisationernes Hus
De to officielle miljømærker
Produktion og Logistik
Talentvejen Selandia CEU, Mercantec, Aalborg Tech i samarbejde med
Hvorfor ØKO? • ØKO og Astma & Allergi (A&A) er ved at blive en kategori der er stor efterspørgsel på inden for indendørs maling (top 3). Vores målgruppe.
Introduktion til Det Praktiske Projekt Det Praktiske Projekt Udvikling og skriveproces.
Skovshoved Skole SKUB-projektet Nyhedsbrev om ombygningen af Skovshoved Skole Januar 2008 SKUB: Peter Boris Damsgaard Projektleder byggeri, SKUB Telefon.
Den konfigurerbare skakt Præfabrikerede skaktelementer
Indlejret Tekonologi i Byggeriet Kristine van het Erve 20.jan. 09 Intelligente Byggematerialer Potentialer og barrierer.
Bygningskonstruktør Projektering Byggeledelse Overblik Samarbejde
Udfordringer i en cirkulær økonomi
Med blik for at bruge markedets, virksomhedernes og samfundets bevægelse - Region Midtjyllands initiativ.
Beboermøde
Statens Museum for Kunst Præsentation på AUTO seminar d Helene Brøndholt Nielsen, SMK digital Louise Bugge Jacobsen, u.l.k.
Fra idé til virkelighed Den innovative Skole 2007 I V Æ R K S Æ T T E R.
De grønne lejligheder Grønt og smart. Vi tænker grønt, med nye ”grønne” idéer hver dag – og giver stafetten videre til dig.
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
Opgaver om omsorgssvigt
Introkursus Køn og ligestilling i udviklingsarbejdet OPFRISKNING AF BEGREBER FRA DAG 1 August 2011.
Introduktion til Microsoft CRM Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Grønt Flag Grøn Skole Undervisning om miljø og bæredygtighed Grønt Flag Grøn Skole handler om virkelige miljøspørgsmål og spørgsmål om bæredygtighed innovation.
Samarbejdsøvelse En lille øvelse, hvor man samtidig får lejlighed til at vise sin kreativitet.
Title slide Dark grey Bygge- og anlægsvirksomhedens syn på bæredygtighed. 12. maj 2011 DRA Materielkonference 1 Martin Manthorpe, direktør for strategi.
Kompetencer Er meget centrale og nødvendige i forbindelse med innovation. Da innovation vil have indflydelse på snart sagt alle funktioner i en virksomhed,
Fronthouse workshop 8: Derfor skaber forsøgsprojekter fremtidssikrede renoveringer NCC. 16. Juni 2011 Søren Terkildsen, Ph.d-studerende, BYG:DTU.
At tale om sexualitet.
Stedet som indgang til digital forvaltning
Pædagogik & kompetenceudvikling i SPIDO-forløbene Knud Erik Jensen, konsulent og underviser på SPIDO
ALBERTSLUND KOMMUNE Klima, Energibesparelser & Samarbejder Direktør Niels Carsten Bluhme Miljø- og teknikforvaltningen Front House Workshop 16. juni 2011.
Selandia CEU, Mercantec, Aalborg Tech i samarbejde med Aalborg Handelsskole, EUC Vest, EUC Syd, IBC, Tietgenskolen, EUC Sjælland, ZBC, Køge Handelsskole,
Af Lasse, Peter, Steffen og Michael. Butler’s Choice Virksomhedstype:Engrovirksomhed Virksomhedsform:Aktieselskab Hovedsæde:Kerteminde, Nordre Havnekaj.
Technology as material in design Johan Redström 2005, Design Philosophy Collection Two.
Klik for at redigere undertiteltypografien i masteren Ole Laursen Danmarks Naturfredningsforening Uddannelse er afgørende for at fremme en bæredygtig udvikling.
En Bæredygtighed Fremtid mobiltelefonen
BØRNELINIEN Definition på kompetente børn og unge med særlige behov.
Hvor smart og grønt er det egentlig? Thomas Mark Venås, sektionsleder, Træ & Miljø Fremtiden er smartere og grønnere - TRÆ.
Duba-B8 A/S 100 år med danske håndværkstraditioner indenfor møbelbranchen.
Danmark i en global verden Dansk Industri 28.okt. 15 Danmark i en global verden Seniorchefkonsulent Allan Sørensen.
Fællesskabernes Fællesskab Indledning til LØS’s efterårsseminar 2015 af Henrik og Niels.
Hvad skal kendetegne fremtidens Rådgivningsydelser ?
Produktudvikling og innovation i samarbejde med andre virksomheder – Thomas Bøtker Mortensen – s. 1 Produktudvikling og innovation i samarbejde med andre.
Delårsrapport, 1. kvartal 2008 ved CEO Karsten Felsvang CFO Erik Winther Aktionærmøde 29 april 2008.
PRIMES Mærker i det nye EU udbudsdirektiv Præsenteret af.
- Med fokus på konkrete eksempler fra arbejdet i FU
Lokale fødevarer i dit supermarked - Har vi brug for et madmanifest?
Visioner for og krav til nye boliger
Hvordan løser vi klimaknuden og hvad kan forbrugerne gøre?
BYGNINGSKONTRUKTØR THE MAN ON THE MOON
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
Offentligt Samarbejde – Open Source
Strategi Juni 2013 Montanas Strategi
Metoden brugerstyret behandling
Mission, vision og forretningsidé
Intern tidsmæssig omkostning
som mennesket anvender til at genskabe / udvikle
Overordnet beskrivelse af initiativ Verdensmål-nummer
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Vi er ‘One PPG’ Vores formål We protect and beautify the world
Præsentationens transcript:

- Træet længe leve! Royal Termo Træ

Innovation er at overleve !!!! Det kræver tilpasning at overleve og at drive virksomhed er en kamp for det vi tror på. Vores vej til svanemærkningen og videre ud på markedet har været hårdt arbejde, en tro på ideen og på produkterne. Styrken var at vi vidste at der var et behov og dermed at vores svanemærkede produkter ville opfylde det behov.

Samarbejde med BYGMA BYGMA har måske branchens stærkeste CSR profil – og det hjælper

 Royal Termo Træ er et grønt, bæredygtigt produkt baseret på naturens egne ressourcer  Træbeskyttelse ved at fjerne næring i træ og linolie  Hovedbestanddele: træ – varme – linolie Nordens Ædeltræ

Vandkunstens oplevelse af RTT Tegnestuen Vandkunsten har i en række projekter valgt at samarbejde med Royal træ omkring facadebeklædning, terrasser og udvendig aptering generelt. Royal træ yder professionel sparring i hele projektfasen fra skitseprojekt til færdigt byggeri. Bæredygtighed er en hjørnesten i alle tegnestuens projekter og her er valget af kvalificerede samarbejdspartnere afgørende. På Islands brygge opføres netop nu Danmarks største Svanemærkede boligbyggeri Byhusene for NCC tegnet af Tegnestuen Vandkunsten. Royal træ lever til fulde op til de skærpede krav til certificeringen. Byggeriet er relativt komplekst med forskudte planer, indrykninger, fremspring og præfabrikerede taghuse. Royal træ løser opgaven og optimerer samtidig ressourceforbruget ved at indgå i 3D projekteringen hvor ved levering af træ til facadepartier, terrasser etc. kan tilpasses geometrien fra fabrik. I forbindelse med detailprojektering af Byhusene bistod Royal træ med udvikling af profiler designet specifikt til lejligheden. Vi oplever således at Royal træ evner at holde fokus på en kontinuerlig produktudvikling og stor fleksibilitet når det kommet til udtryk og detaljering. Royal træ forstår at et bæredygtigt byggeri ikke alene handler om ressourcer og miljø men også om omsorg for detaljen og kærlighed til træet med tanke på overflade, taktilitet og patinering. Arkitekt Jacob Olmo Ahlmann, Vandkunsten

o Royal Termo Træ er ikke tilført skadelige imprægneringsstoffer af nogen art. Produkter er således helt ’grønt’ og tilfredsstiller kravet til Svanemærket o Råtræet kan spores tilbage til de enkelte producenter. Det er derfor muligt at kontrollere at råtræet er produceret i henhold til PEFC og FSC regelsæt for bæredygtig udnyttelse af naturressourcerne Svanemærket & bæredygtigt

Arkitekttegnet villa i Oslo - Villa under opførelse med Royal-imprægneret facade, døre og vinduer

Havnevigen, Islands Brygge - NCC & Vandkunsten: m2 byggeri, 110 boliger – Bygma Hillerød

Viby Syd - Rosenhøj, Aarhus - Enemærke & Pedersen og Arkitema: m2, store bolig blokke – Bygma Aarhus

Royal Termo Træ | Nibevej 337, 9200 Aalborg SV | Royal Termo Træ - Uanede anvendelsesmuligheder! Kontakt os for en uforpligtende snak. Har vi ikke løsningen i sortimentet, så udvikler vi den! Johannes Ræbild Indkøber Direkte tlf.: Mail: Steffen Frydenlund Salgskonsulent Tlf.: Lars H. Kristensen Fabrikant Tlf.: