Kunstnergruppen Problemformulering: Der eksisterer ikke en effektiv formidling af/platform for, digital kunst på internettet. Vi vil finde ud af, hvordan.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
KUNSTEN AT SKRIVE SPECIALE PÅ DKM/MMT
Advertisements

Projekt 5 i 12 Laboratorium 9: 26. februar 2013 ”At holde udviklingsgejsten oppe i en travl hverdag” ”At holde udviklingsgejsten oppe i en travl hverdag”
AT-EKSAMENSOPGAVEN 2013 februar 2013 / MG & RO. Tidsplan UgeMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 5AT-opgaven udleveres IntrolektionVejledning om valg af emne.
Profilering af dig selv - vha de sociale medier
Side1 WORKSHOP - Fremtidens museumshjemmesider 12:45 Introduktion 13:00 Nationalmuseets hjemmeside 13:10 Workshop 14:00 Fremlæggelse i plenum.
Hvad er en brugergrænseflade
Dansk-historie opgaven i 2.g 2013
Gruppe - Hvidovre. Information og kommunikation Formålet er at fremme informationen og kommunikationen mellem de to institutioner og gøre børnene og de.
Oplæg om problemorienteret projektarbejde
Statens Museum for Kunst Præsentation på AUTO seminar d Helene Brøndholt Nielsen, SMK digital Louise Bugge Jacobsen, u.l.k.
ART GALLERIES Gruppe 4.
Læring og videndeling om god arbejdsmiljøpraksis Oplæg på AM 2006 ved: Brian Knudsen, Arbejdsmiljøinstituttet Sune Netterstrøm og Peter Frimer, Bymusen.
DDB Hindsgavl den 26. maj 2011 René Birkemark Olesen
Hvad er et problem ? Et problem er i sin negativt ladede betydning en for nogle utilfredsstillende situation. Et problem er i sin positivt ladede betydning.
DREAMING IN MONO Problemformulering
Projekt Praksis Plus - Fra udd.læge til praktiserende læge Oplæg på Regional Temadag, 19. november 2012 i Herlev.
AnnArt.com Af: Rasmus Steen, Sol Viksjø, Claus Lundgren Rasmussen, Sine Johnsby, Bjarne Ravn og Bjørn Toft Madsen.
Børns visuelle verden Idoler. Ud af 30 elever Primært 2 grupper.
Flowchart for eksisterende site. Problemer med eksisterende site Dobbelt navigation uden konsekvens –Nyheder og Aktiviteter Virker ikke i Netscape Inkonsekvens.
ALMEN STUDIEFORBEREDELSE AT Hvad er det nu AT er? AT er et samarbejde mellem fag inden for og på tværs af gymnasiets tre faglige hovedområder:
Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. Opgaven i studieretningsfagene.
Samarbejde, Læring, Projektmanagement Problemformuleringens svære kunst mm , Kirsten Schmidt.
Virtuelle verdener og rum Lisbeth Klastrup og Troels Degn Johansson IT-højskolen I København F-2002, Design, Kommunikation & Medier.
TATIONpRÆSEN 20 DECEMBER, 2008 AARHUS UNIVERSITET Videndeling i netværk Med fokus på bibliotekernes undervisningspraksis › Struktur for videndeling for.
Grupper – hvordan gøres det?
Har du rørt din lærer i dag
Netværk for fællesskabsagenter marts 2014
Folkebiblioteket i folkeskolen Nedslag i gode eksempler….. Se mere på db.dk/folkeskoledb.dk/folkeskole Michel Steen-Hansen db.dkdb.dk Danmarks Biblioteksforening.
Sofie Laura og Hannah Her ser vi pigerne i fuld gang.
INNOVATIONSFORUM # 3 VIDENSBEARBEJDNING EKSPERIMENTER OG METODER.
Research & Innovation Projekt 1 Gruppemedlemmer: Anders, Bitten og Janne.
Klaus Marius Hansen / Aarhus Universitet Industri og Pervasive Communication Workshop i KomIalt / Infrastruktur.
- Et formidlingsbillede. PROGRAM Samarbejde er fundamentalt Eksempler på indsatsområder i BibZoom.dk: –Kvalitetsbetonet musikformidling –Brugerbaseret.
Brug af text analytics på elektroniske patientjournaler til identifikation af problemer med patientsikkerhed 1 April 2013 Ulrik Gerdes ∙ Overlæge, dr.med.,
Highlights fra Københavns Bibliotekers digitale strategi Den 4
Problemorienteret projektarbejde
Virtuelle verdener og rum Lisbeth Klastrup og Troels Degn Johansson IT-højskolen I København F-2002, Design, Kommunikation & Medier.
Per Øhrgaard, Jette Eriksen, Sisse Oreskov
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
Et computerbaseret projekt. Udgangspunkt  Formål og præmis Hurtig adgang til hjælp Oplyse om faren ved og bag rygning Informere og rådgive brugeren Applikationen.
1 Kulturseminar 2009 Det internationale kultursamarbejde.
:341 Gruppe 5: Om kunst, kunstnere, museer og gallerier på nettet… Ann Sophie, Carsten, Elma, Klaus og Nord.
Agenda Agenda Introduktion Målgruppe WPS Gennemgang af Application
CASE - e-læring og vidensdeling hos Danfoss AR Christopher Kjær Konference om E-pædagogik, arr. FLUID,
2. sem. Valgkursus Formidling af faglig viden – om at forstå og formidle faglige tekster v./ Bo Gerner Nielsen & Martin Thellefsen.
6. sem. valgkursus Informationsvidenskabens teorier og metoder v./ Martin Thellefsen.
Udviklingsarbejde University College Sjællands brug af læremidler Læremiddel.dk 1Hold 09D & Inge Bjørnshave.
Specialeforsvar d. 25/ , IT-Universitetet København Mette Gamborg Jensen & Karina Kold Foldager STORYTELLING - Markedsføring af en kunstorganisation.
Synopsis.
Tekstformidling på Internettet E 2003 Tekstgenrer II: ”sociale” tekst genrer Session 9 (29/10/03)
Design Design afsnittets formål Design – indhold Kvalitetsmål Teknisk platform Arkitektur Struktur Klasser.
Boom Pearls. Min problemstilling er hvilke muligheder er der for kuratering Second Life Tilbud parallelt med udstillingerne –Guidede ture –Diskussioner.
SharePoint Bruger Gruppe  Vi skal snakke om  Status på SPBG  Ny struktur på vores ERFA møder  Andre møder  Dagens emne: FAST Search.
Hvordan skriver man sin afsluttende opgave?
Udfordringer Sitets visuelle stil skal passe til alle de forskellige kunstnere Sitets funktionalitet skal støtte foreningens netværk og medlemmernes hverdag.
Implementering af ny software i Kolding. Lidt om mig  Fokusområder i nuværende job som digital læringskonsulent:  Strategi: Digital strategi for skoleområdet.
Projektopgaven.
”Global sundhed, civilsamfundsstøtte og bæredygtig udvikling”
Modelsystem og referentsystem
Magikere & Mobiler 3. november 2010.
”Global sundhed, civilsamfundsstøtte og bæredygtig udvikling”
Sundhedsprofessioner mellem Organisationer og Brugere Præsentation af Kandidatseminar Viola Burau, Institut for statskundskab Loni Ledderer, Institut.
Litteraturformidling i teori og praksis
Litteraturformidling i teori og praksis
Tværmedial Kommunikation 10 Macrowikinomics
BADMINTON Netværksmøde foråret
PengeSpillet 2018 #Pengeuge Til arbejdshæftet "Viden om penge"
DET SMUKKE VED LITTERATUREN
Workshop 1.
BPI – hvad er det?.
Præsentationens transcript:

Kunstnergruppen Problemformulering: Der eksisterer ikke en effektiv formidling af/platform for, digital kunst på internettet. Vi vil finde ud af, hvordan man kan lave en applikation/platform, som kan promovere/formidle internetkunst, ud fra nogle sociale bånd.

Brainstorm på formål: Formidling af digital kunst Skabe forbindelse mellem kunstnere, brugere og teoretikere Få flere folk til at interessere sig for digital kunst Deling af digital kunst Diskussion Fokus på online end ofline Promovering af kunstnere Netværk mellem brugere

Teoretisk udgangspunkt: Diskussion af hvilke skaleringsmønstre vi ønsker at fremdrive i vores applikation afhængig af det formål vi lægger os fast på Diskussion af encitamenststruktiurer - hvad får folk til at ville bruge vores applikation - også afhængig af vore formål I og med vi tager udgangspunkt I et emne, vil vore projekt kræve at vi undersøger, hvad det er for nogle behov der eksisterer og vi vil løse.

Litteratur: Clay Shirky: