Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Boom Pearls. Min problemstilling er hvilke muligheder er der for kuratering Second Life Tilbud parallelt med udstillingerne –Guidede ture –Diskussioner.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Boom Pearls. Min problemstilling er hvilke muligheder er der for kuratering Second Life Tilbud parallelt med udstillingerne –Guidede ture –Diskussioner."— Præsentationens transcript:

1 Boom Pearls

2 Min problemstilling er hvilke muligheder er der for kuratering Second Life Tilbud parallelt med udstillingerne –Guidede ture –Diskussioner og foredrag om kuratering og kunst i SL og andre netværk

3 Guidede ture Primært på udstillingen Yderligere mulighed for fokus på eksempler på overgange mellem SL og RL med konstruktivistiske træk –Sasun Steinbecks gallery guide og blog –Links til andre guidede ture i SL –DeLappe reenact MGandhi Salt March –Virtual moves –New Berlin –Dresden Kunstmuseum

4 Diskussioner og foredrag Andreas Brøgger vil tale om kuratering online. Jan Falk Borup er interesseret i at diskutere kunstbegreber online. Thomas Bøndergaard vil diskutere simulationer som procedural retorik for at forstå politiske strukturer i en simulation som del af dens budskab. Linda Hilfling og Kristoffer Gansing harvil appropriere SL og andre netværk i udsendelse på TVTV som en kritisk tilgang til at arbejde med medier og vise kunst steder som SL. Sofie Høegh Nielsen vil diskutere flere typer erfaringer på udstillinger af kunst, der er tilstede både i SL og RL.

5 Kommende udstillinger Gitte Broeng oplæsning af digte evt installation Gillion Grantsaan karaoke med et politisk twist –Auditiv og social intelligens Pernille With Madsen installation med objekter i bevægelse. Antonia Low installation med model af stilladser svævende i luften. –Visuel intelligens –Alle drager udgangspunkt i deres praksis udenfor SL.

6 Konstruktivistisk læring Giver potentiel kontakt til flere besøgende på udstillingerne. Udvikler læring flest muligt kan forholde sig til.

7 Genforhandling af institutionelle grænser Yderligere gennem overlappende linier mellem udstillingerne som institutionaliseringer i flere typer netværk De guidede ture kan udvides til at pege på blogs og skilte og andre udstillinger som overgange mellem SL, RL andre netværk

8 Diskussioner og foredrag giver andre mulighed for at diskutere indholdet af Boom Pearls, og aktiverer dermed flere netværk. Inddrager flere typer intelligens i mødet med besøgende og oplægsholdere og tilbyder mere læring på udstillingen.

9 Kunst og Kuratering i SL Er ikke rigtig aktivisme i Boom Pearls tilfælde Flere besøgende ved udstilling både i SL og RL giver kontakt til flere typer erfaringsgrundlag for at forholde sig til udstillingen og navigationen i SL. Større udfordring at få besøgende på udstillinger mest i SL, med kunstnere der er nye i SL.


Download ppt "Boom Pearls. Min problemstilling er hvilke muligheder er der for kuratering Second Life Tilbud parallelt med udstillingerne –Guidede ture –Diskussioner."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google