Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Et computerbaseret projekt. Udgangspunkt  Formål og præmis Hurtig adgang til hjælp Oplyse om faren ved og bag rygning Informere og rådgive brugeren Applikationen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Et computerbaseret projekt. Udgangspunkt  Formål og præmis Hurtig adgang til hjælp Oplyse om faren ved og bag rygning Informere og rådgive brugeren Applikationen."— Præsentationens transcript:

1 Et computerbaseret projekt

2 Udgangspunkt  Formål og præmis Hurtig adgang til hjælp Oplyse om faren ved og bag rygning Informere og rådgive brugeren Applikationen kræver internet/netværk  Problemobservation Det kan være svært at holde op med at ryge, da man som ryger er blevet afhængig af nikotin fra cigaretter Mangler hurtig og tilgængelig adgang via mobiltelefonen 47 pct. af danskerne mellem 16-74 år benytter mobilt internet - Det er specielt de unge, der har mobil adgang til internettet: syv ud af ti 16-19-årige har mobil netadgang.

3 Tilgang og metode  Afsender & modtager Afsender af applikationen er ”Stoplinien”, som har indgået et tæt samarbejde med eksperter fra Sundhedstyrrelsen (MEN VIRETTE ER OGSÅ AFSENDER???????) Modtager er brugeren, som ønsker et rygestop.

4 Tilgang og metode  Målgruppeanalyse Den primære målgruppe, er unge i alderen 15-24 år Ramme den målgruppe som begynder at ryge, og få dem til at stoppe Den sekundære målgruppe er fra 24+ ____________________________________________________________ Da ”Stoplinien” gerne vil hjælpe rygere til et ryge-stop Ud fra spørgeskema undersøgelse fra kampagne-projektet, fandt vi ud af at mange primært startede på grund af gruppepres

5 Aktiviteter  Hvilket logo? Inspireret af Messenger og Ludo Skitser – taget udgangspunkt i en Ludobrik

6 For at kombinere inspirationen fra en Ludobrik, samt Messenger, har vi valgt at bruge den grønne og blå farve til vores valgte skitse. ________________________________________________________

7 Produkt  PowerPoint  Brugertest ”Tænke-Højt-Test”

8 Konklusion og perspektivering


Download ppt "Et computerbaseret projekt. Udgangspunkt  Formål og præmis Hurtig adgang til hjælp Oplyse om faren ved og bag rygning Informere og rådgive brugeren Applikationen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google