Design på Christiansfeld Skole 2009/2010. Design er et skemalagt fag på Christiansfeld Skole. Hvilket betyder at design er et fag på lige fod med andre.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolens profil Den lille skole er et trygt og udfordrende læringsmiljø for elever 0 til 9 klasse, hvor den faglige og sociale læring er forankret i en.
Advertisements

Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Det brede læringsbånd Ejerslykkeskolen
Velkommen til informationsmøde på Vrejlev-Hæstrup Skole
Design på Sdr. Vang Skole
i Ungdomsuddannelserne
Hvad kan gøre energiundervisningen engagerende og lærerig?
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
CAMPUSSKOLEN.
Kulturlinje.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Støttet af • Projektet set fra CFU – mål og rammer • Projektet set fra skolens side • Best practice eksempler • Nåede vi målet –formidling.
Innovation og iværksætteri
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Praktikprojekt 2008 Historie
For vejledere i opgaver og projekter i 2g og 2hf Dynamokursus d
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2012 UU Lolland-Falster.
Vand Problemformulering: Hvordan opfører vand sig?
Badeferieby Tisvildeleje. Tisvildeleje – strand, natur, ro og badeliv Tisvildeleje kendes for sin strand, naturen og sine klassiske badehoteller – som.
Valgfag 2013/2014.
en elevrådskonference Afholdes af Netværk A - Sjællandsgruppen
Gruppe 4 (Bjarke, Malthe og Jonas) - Vancouver Art Gallery D. 17. marts gik dagens udflugt til ”Vancouver art gallery”. Vi skulle her undersøge om de tossede.
Dåserydderen A Videbæk Skole
Natur uger Mandag morgen gik vi ud i skoven og vi skulle klatre i trær bagefter skulle vi spise mad og bagefter skulle vi hjem.
Hvad er REN Uge? Det er en uge, hvor elever i hele Danmark: - lærer noget nyt om affald - undersøger affald - tager billeder af affald - skriver om affald.
Orienteringsmøde 11. november Trørødskolen - en attraktiv skole! rummelighed og anerkendelse faglighed og arbejdsglæde klare regler og godt humør.
ALS 2008/2009 Året på ALS 08/09 Nye kollegaer Portfolio Projekter Temauger Dannelsesrejser Nye tiltag & 09/10.
Hvad er læseskub? Hovedfokuspunkt: De svage læsere
Arbejdsmiljørådgivning anno 2009 – vilkår, udfordringer og dilemmaer Udviklingen af samarbejdsrelationen mellem AM-rådgiveren og virksomheden Jens Voxtrup.
Folkeskolereformen Esbjerg kommune
Praktisk/musiske fag i Skoleintra. Uffe, Christine og 4.A der var så STOLTE.
For de kreative, nytænkende, sære, unormale og geniale tankegange.
Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
Internationalisering i Kolding Kommunes skolevæsen Et eksempel fra Vejstrup og Hejls Skoler – nu sammenlagt til Sjølund-Hejls Skole.
Løjtegårdsskolen tirsdag d. 12. januar 2010
Praksisforløb i grundskolen klasse Billedkunst som uddannelses- og dannelsesfag Konference i Fællessalen på Christiansborg d. 21. april 2010 v/
GNU - Historie. Historie AnneMette, Dag Frode, Helge, Kurt, Kåre, Niels Erik, Maria, Per, Rakel, Rene, Sofia Didaktisk design; - Eleverne præsenterer.
Køb det fulde sæt til 299 kr + moms
Informationsmøde om skolereformen 17. Juni 2014 Nordals Skolen.
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
Skoleåret  Høj faglighed  Helhedssyn  Respekt  Engagement  Udviklingsorienteret Klik på skyen og se en fortolkning af værdien ”høj faglighed.
Skolernes Motionsdag 2013 Her kommer 14 fotos fra motionsløbet.
CAMPUS SOM DEL AF BYENS UDVIKLING BYUDVIKLING PÅ TVÆRS.
OBS – gør som det passer dig!  Denne skabelon er med vilje ikke særlig stramt designet. Det er for at du selv kan lægge det indhold og detaljeniveau i.
Data Dictionary (databaser, del 7)
Folkeskolereform Politiske mål
Det brede læringsbånd Ejerslykkeskolen. Ramme Indskoling i 3 spor 235 elever 4 børnehaveklasseledere. 20 lærere 4 pædagogmedhjælpere (6 lektioner) 10.
Understøttende undervisning, lektiehjælp og fordybelse Agi Csonka Formand for Rådet for børns læring.
Reading to learn Grantræet af H. C. Andersen
Hanne Voldborg Andersen Ididakt En god dag for Peter.
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Projekt HfO Obligatorisk skemalagt lektie- og opgaveværksted for 1. hf elever.
Folkeskolereform Politiske mål at udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan at mindske betydningen af social baggrund at øge elevernes trivsel.
Kodeord: Praksis - og ’merværdi’ igennem udadvendt anvendelseorientering Nye videnskombinationer = flere fag i spil Dristigt og eksperimenterende arbejde.
Tinderhøj Skole Status på FUEL 13. november 2012 Gurli Hartmann.
GNU - Historie. Historie Anne-Mette, Asgjerd, Dag Frode, Helge, Kurt, Kåre, Niels Erik, Maria, Per, Rakel, Rene, Sofia Didaktisk design; - Eleverne.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Krop og stil Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Dagens program Gennemgang af dagens/ugens program Oprettelse af blog
STOP-MOTION-CYKEL-FILM
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
Fablab – Innovation og design i praksis Oplev hvordan elever og lærere har samarbejdet med FabLab og har fået inspiration til at skabe god undervisning.
EVALUERING AF LÆREPLANER REGNBUEN Kulturelle udtryksformer og værdier.
Årsberetning 2014/15. Første år med skolereformen Vi synes som bestyrelse, at det er gået over al forventning. Lærerne har håndteret de nye krav på en.
Portrætter Hvem er jeg – hvem kan jeg blive
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Madkoloni Bornholm Klassepræsentation.
Bænkebidere Et forløb for 2. klasse.
FÅ MEST UD AF DAGEN: UNDERVISNINGSMATERIALE (9. -10
Præsentationens transcript:

Design på Christiansfeld Skole 2009/2010

Design er et skemalagt fag på Christiansfeld Skole. Hvilket betyder at design er et fag på lige fod med andre kreativ/musiske fag. Hver uge er der 3-5 lærere på i 2. lektioner i 6. og 7. klasse, samt valghold i 8. og 9 klasse.

Opgaverne i de forskellige klasser kan f.eks. være

Re-design i 6. klasse Her lavede eleverne gamle cowboybukser om til tasker, frisbees eller andet. Skolens vilde bevoksning blev beskåret og lavet om til knagerækker, skeer eller knive. Skolens gamle billeder blev ændret til nye malerier. Inspireret af Hundertwasser, Poul Pava og Hans Scherfig

Skoleprojekt i 7. klasse – opgaven gik ud på at designe en drømmeskole Se mere i udstillingen.

Design i 8. og 9. klasse. I forbindelse med skolens musical Joanna skulle dette hold bygge, male og designe kulisser og rekvisitter.

6. klasserne har designet udstyr til skolekomedie om H. C. Andersen og hans eventyr. Nu er de i gang med et stoleprojekt, hvor de skal lave 3 stolemodeller, hvoraf 1 udføres i naturlig størrelse. Der blogges om processen.

7. klasserne har lavet små projekter med udgangspunkt i TING MØDER TING. Nu er de gået i gang med at designe læringsspil. Med udgangspunkt i deres egne skolefag skal de lave et udfordrende spil.