Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Arbejdsmiljørådgivning anno 2009 – vilkår, udfordringer og dilemmaer Udviklingen af samarbejdsrelationen mellem AM-rådgiveren og virksomheden Jens Voxtrup.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Arbejdsmiljørådgivning anno 2009 – vilkår, udfordringer og dilemmaer Udviklingen af samarbejdsrelationen mellem AM-rådgiveren og virksomheden Jens Voxtrup."— Præsentationens transcript:

1

2 Arbejdsmiljørådgivning anno 2009 – vilkår, udfordringer og dilemmaer Udviklingen af samarbejdsrelationen mellem AM-rådgiveren og virksomheden Jens Voxtrup Petersen og Hans Jørgen Limborg TeamArbejdsliv, www.teamarbejdsliv.dk SAM mødet: Nye roller og udfordringer 19 – 05 - 2009

3 Professionel Arbejdsmiljørådgivning som Virkemiddel overfor den Lokale Arbejdsmiljøindsats Et udviklingsprojekt med kvalitative metoder Støttet af Arbejdsmiljøforskningsfonden 2006-2007 Forskningsspørgsmål: Udvikles nye samarbejdsrelationer mellem virksomhed og rådgiver, når rådgivningen ændrer sig fra ”samfundsopgave” til privat forretning?

4 Model for samarbejdsrelation

5 Hvad kendetegner den gode rådgiver Bred viden og erfaring med konkrete og aktuelle arbejdsmiljøtemaer Ydmygheden og evne til at spille roller både som ekspert og mediator som kan udfordre modsatrettede interesser Professionelt netværk og meget bred vidensdeling Evne til at identificere vigtige aktører uden at begrænse sig til formelle eller juridiske strukturer.

6

7 Udfordringer ! 1. Markedet er tiltænkt at være den bærende kvalitetsmekanisme, Kan det det? 2. Hvordan skabes der vidensdeling mellem rådgiverne, og mellem rådgivere og virksomheder, når de er konkurrenter, sælgere og kunder??? 3. Der er mange af de ”gamle” landvindinger der ikke viderebringes. F. eks er der ikke uddannelser. Er det et problem og hvordan kunne det gøres? 4. Giver den ”interne arbejdsmiljøkonsulent” anledning til nye tankegange og nye roller?

8


Download ppt "Arbejdsmiljørådgivning anno 2009 – vilkår, udfordringer og dilemmaer Udviklingen af samarbejdsrelationen mellem AM-rådgiveren og virksomheden Jens Voxtrup."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google