Moderniseringsplaner Østerhøj. Der er opstillet tre resultatmål for projektet: At udarbejde fælles mål og visioner for skolernes fysiske rum Med afsæt.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vision Ganløse og Slagslunde Skole
Advertisements

-En lærerig arena for alle aldre
Danehofskolens værdigrundlag
Ørestad Skoles værdier
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Fra pædagogisk servicecenter til læringscenter
Hierarki for styringsredskaber
De pædagogiske læreplaner i dagplejen.
Buskelundskolens børnehave Fokus for år
Folkeskole-reformen August 2014.
Skolepolitiske visioner og mål
Det udvidede klasserum
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Forældremøde X årgang.
RENOVERING OG UDBYGNING /03/14Christianshavns Skole.
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
Fælles bestyrelsesmøde Ødis skole
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Den brændende platform
ØBRO FRI SKOLE Visioner 2020 Øbro Fri Visioner 2020 København den 7. marts 2013 Vores visioner Øbro Fri 2020 Er vores visioner stadig de rigtige? og hvordan.
Rosenlundskolen - på vej ind i folkeskolereformen
Formålet med aldersblandede hold & rullende skolestart
Dalgasskolen og Blåhøj Skole ser sig selv som vigtige aktører i forhold til at sikre et sundt miljø i det daglige, samt i forhold til at etablere en sundhedsprofil,
Den lille Skoles vision 6. Skolens medarbejdere. 6. Skolens medarbejdere (bestyrelsens formulering) ”Medarbejderne agerer i overensstemmelse med skolens.
Kulturen på vores skole Det forpligtende fællesskab Overskueligheden i miljøet Helheden i skoleforløbet Kommunikation.
Fælles forældremøde klasse om 2014 Mål: At forældrene går fra mødet med et klart billede af deres børns skole- og fritidsdag fra skoleåret 14/15.
Orienteringsaften børnehaveklasser 13/14
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Klostermarksskolen Strategi og visioner Visionsseminar 2008: 1)Værdianalyse 2)Visioner 3)6 Fokusområder 4) Prioritering 5) Arbejdsplaner Bestyrelsens.
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Foreningen Remisen Tølløse ER på sporet…. Der er fremdrift i planlægningen og berettiget forventning om, at finansiering kan falde på plads. Se her, hvor.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
På Filstedvejens Skole er vi klar over, at mobning forekommer og vil forekomme, men vi vil med dette sikre os ansvar, viden og engagement i arbejdet mod.
Et fagligt løft af folkeskolen.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
LÆRING, LEG & BEVÆGELSE.
Informationsaften på den nye distriktsskole i Skovlunde.
Skanderborg Kommune Valgmøde 3. marts 2014 Baggrundsviden for at kunne varetage skolebestyrelsesarbejdet.
Hvad ser BKF som de vigtigste indsatsområder i den nærmeste fremtid på børne- og ungekultur området? Flemming Olsen, Børne- og Kulturdirektør Herlev Kommune.
MODUL 3A KAREN WISTOFT PROFESSOR, INSTITUT FOR LÆRING, ILISIMATUSARFIK LEKTOR, INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK, AU Involvering.
PRÆSENTATION AF PROJEKT V/AFDELINGSRÅDET, BYGADEN TORSDAG, DEN 3. APRIL 2014.
Sundhedspædagogisk tværfagligt samarbejde
Udvikling af § 79-området. 2 Indhold 1.Baggrund 2.Mål 3.Inspiration 4.Vision 5.Hvad skal der til? 6.Næste skridt?
LÆRING & TRIVSEL OMSTILLINGSGRUPPER 2015 DEBATFASE: BÆREDYGTIGE SKOLER OG DAGTILBUD STØRRE UDSKOLINGSMILJØER.
Symposium, Ministeriet for Børn og Undervisning, 5. november 2012
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Velkommen til Regnbuen Her finder du kort fortalt lidt om institutionen.
Drømmeskolen i fremtiden fra et lederperspektiv 10. Juni 2015 Thomas Smidt, skoleleder.
Dialogmøde – VIA University College - den 16. juni.
DE-L Årsmøde, Workshop: ”De voksnes vej ind i de erhvervsrettede uddannelser ” Kirsten Holmgaard, direktør Mercantec Tirsdag den 29. april.
Stenderup Kirke Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål.
Vision mission værdier handleplaner
Orientering om status på skolestrategien I dag Børne- og Ungeudvalgsmøde den 15. september 16. Juni Dialogforum.
Pædagogisk Rådsmøde F olkeskolereform 6. Februar 2014.
KVALITET I SAMSPIL OG LÆREPROCESSER I DAGTILBUD Oplæg v/ Maybritt Larsson Institutionsleder Barnets Hus-Amerikavej.
Ahlmann-Skolens vision Trivsel og læring - i et trygt miljø med gode traditioner og engagerede og anerkendende medarbejdere, elever og forældre. 8 pejlemærker.
Genrepædagogik på Sølystskolen - hvorfor, hvad og hvordan? 7. møde for SFL i professionerne Sprogbaseret pædagogik i praksis 4.
Strategi for inklusion x. Hvorfor en inklusionsstrategi? For at: Binde inklusionsarbejdet sammen på tværs af dagtilbud, skole, fritidstilbud og det specialiserede.
Mørdrupskolens ønsker til ”de 122 millioner” Udredning vedr. folkeskolen (forbedring af læringsmiljøet på folkeskoleområdet). I forbindelse med vedtagelsen.
Mangfoldighed og Inklusion i efterskolen Pædagogisk konsulent Maren Ottar Hessner
Pædagogiske intentioner ved inspirationsforløb i erhvervsøkonomi
Kursisttrivselsundersøgelsen 2016
Fokus på kerneopgaven Kom godt i gang…. Til proceslederen:
Charlotteskolen - læring lige i nærheden
Patientens fysiske navigationsredskab
Et organisatorisk koncept til udvikling og prioritering
Fra Videoklip med intro til modulet – pædagoguddannelsen
Rammesætning Aftaler om indhold Jeg taler ud fra en faglig position
Præsentationens transcript:

Moderniseringsplaner Østerhøj. Der er opstillet tre resultatmål for projektet: At udarbejde fælles mål og visioner for skolernes fysiske rum Med afsæt i den enkelte skole samt de fælles mål og visioner at udarbejde skitser på hvordan skolen kan moderniseres – og bruges mere moderne – såvel pædagogisk som for øvrige brugere. At der politisk prioriteres midler til over en årrække at implementere væsentlige dele af den samlede plan.

Moderniseringsplaner Østerhøj. Fokus: Skolen og eleverne: At alle børn oplever, at de udvikler sig socialt, personligt og i fællesskab med andre børn og voksne

Moderniseringsplaner Østerhøj.  Skolen og fagene:  At skolens fysiske miljø sikrer elevernes trivsel, sundhed og læring. Skolen skal endvidere skabe rammer for fremtidig eksperimenteren

Moderniseringsplaner Østerhøj.  Skolen i lokalmiljøet:  At skolen i lokalmiljøet er kendt af, tilgængelig for og bruges af alle befolknings- og aldersgrupper

Moderniseringsplaner Østerhøj.  Skolen – en professionel arbejdsplads:  At skolen er en sund og inspirerende arbejdsplads for alle ansatte

Forslag om tilbygning BFO A BFO A 2A1.A 3.A BFO A BFO A 0.A 3.B BFO B BFO B BFO B 2.B1.B BFO B 0.B 0.C BFO C BFO C. BFO C 3.C Nuv. rytmik toilet Depot/ computer Faglokaler Billedkunst multirum Atrium- gård Ikke del af indskolingsdelen Nyt personalerum Nuværende bygning Forslag om tilbygning