Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Foreningen Remisen Tølløse ER på sporet…. Der er fremdrift i planlægningen og berettiget forventning om, at finansiering kan falde på plads. Se her, hvor.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Foreningen Remisen Tølløse ER på sporet…. Der er fremdrift i planlægningen og berettiget forventning om, at finansiering kan falde på plads. Se her, hvor."— Præsentationens transcript:

1 Foreningen Remisen Tølløse ER på sporet…. Der er fremdrift i planlægningen og berettiget forventning om, at finansiering kan falde på plads. Se her, hvor langt vi er:

2

3

4

5 En palet af projektforslag er klar Karsten Rønnows Tegnestue, Holbæk, har udarbejdet skitser til 6 forskellige projekter, fra det mindre til det meget ambitiøse  Faciliteter i eksisterende små rum, 1902-grundplan  Faciliteter i det eksisterende + nye mindre rum, 1902-grundplan  Faciliteter og nye rum i tilbygning svarende til 1943-bygning  Faciliteter og nye rum i tilbygning svarende til udvidet 1943-bygning  Ny tilbygning på tårnsiden, let mellembygning  Ny stor tilbygning på Tårnsiden, let mellembygning Ideer om ”det bæredygtige kulturhus” – hvordan renoveres gammel industribygning, så moderne krav til bæredygtighed og energieffektivitet tilgodeses?

6

7

8  Plan for udførelsen af byggeprojektet er undervejs Enemærke og Petersen A/S, Ringsted, er i gang med at se på udførelsesmuligheder  Planerne danner grundlag for finansiering gennem offentlige midler og private fonde Grundlag for ansøgning af midler er klar, der søges midler, så snart lokalplan foreligger.

9

10

11

12

13

14  Remisen vil kunne opnå ”døråbnerstøtte” gennem Udvikling Nordvestsjælland  Projektet falder ind under de strategiske kategorier  Den blomstrende landsby  Kulturarv og miljø  Unge  Men der kræves legalisering, dvs. lokalplan skal foreligge!

15

16

17

18 Den onde cirkel: …men sporet går i ring : LOKALPLAN skal foreligge, før finansiering kan opnås Finansiering kræves, før kommunen vil udarbejde LOKALPLAN. Remiseområdet er ikke tidligere reguleret af okalplan, men er i tidligere og nuværende Kommuneplan udlagt til jernbaneområde.


Download ppt "Foreningen Remisen Tølløse ER på sporet…. Der er fremdrift i planlægningen og berettiget forventning om, at finansiering kan falde på plads. Se her, hvor."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google