Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

LÆRING & TRIVSEL OMSTILLINGSGRUPPER 2015 DEBATFASE: BÆREDYGTIGE SKOLER OG DAGTILBUD STØRRE UDSKOLINGSMILJØER.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "LÆRING & TRIVSEL OMSTILLINGSGRUPPER 2015 DEBATFASE: BÆREDYGTIGE SKOLER OG DAGTILBUD STØRRE UDSKOLINGSMILJØER."— Præsentationens transcript:

1 LÆRING & TRIVSEL OMSTILLINGSGRUPPER 2015 DEBATFASE: BÆREDYGTIGE SKOLER OG DAGTILBUD STØRRE UDSKOLINGSMILJØER

2 LÆRING & TRIVSEL Arbejdet med omstilling skal resultere i  At der udarbejdes konkrete oplæg til, hvordan større udskolingsmiljøer kan være med til at øge elevernes karaktergennemsnit og hvordan sammenhængen til ungdomsuddannelserne styrkes.  At der udarbejdes to-tre modeller for hvordan, der kan skabes større udskolingsmiljøer i Holbæk Kommune.  At der udarbejdes konkrete strukturforslag, som indebærer færre steder med undervisning og dagtilbud.  Forslagene skal afspejle løsninger, der tager højde for, at Holbæk Kommune består af landområder og byområder. Debatfasen skal bidrage med viden om og synspunkter på, hvilke løsningmuligheder, der kan vælges og hvilke konsekvenser de vil have.

3 LÆRING & TRIVSEL Tidsplan for arbejdet i omstillingsgrupperne 17. februar9. marts16. - 27. marts 8. april16. april7. maj Fælles afsæt og forståelse Input til det gode debatoplæg Kvalificering af debatoplæg og forberedelse af debatfasen Debat i de otte distrikter med afsæt i debatoplægge t. Fokus på helheden såvel som de lokale muligheder Stormøde for bestyrelserne som et opsamlende forum for de lokale debatter Lave bud på, hvordan den nye struktur kan se ud – med udgangspunkt i de input, der kommer fra debatfasen Belyse fordele og ulemper ved de endelige forslag Skole- og dagtilbudsbestyrelserne tilrettelægger debatfasen i fællesskab. Kommunens fællesskabere kan med fordel inddrages

4 LÆRING & TRIVSEL Hvem kan deltage i debatfasen Alle borgere i de otte distrikter skal kunne bidrage til debatten. Blandt særlige interessenter kan nævnes: Bestyrelser og forældreråd Børn og unge Lokalfora Foreningsliv Borger-, bolig og beboerforeninger


Download ppt "LÆRING & TRIVSEL OMSTILLINGSGRUPPER 2015 DEBATFASE: BÆREDYGTIGE SKOLER OG DAGTILBUD STØRRE UDSKOLINGSMILJØER."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google