1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Det Sydfynske øhav ”Et øhav i verdensklasse”
Advertisements

Landsseminar for Junior- og Eliteledere 19 November 2011.
Medlemsundersøgelse, sammentælling Sammentælling medlemsundersøgelser.
PETS 2004 Hjørring Seminarium Inge Reenberg
FægteKlubben Trekanten Vordingborg. Det vil vi kunne tilbyde : • Fægtetræning for - B&U, bredde, talent og elite. ( mindst 2 træningspas om ugen for alle.
Visioner og mål for KDY Strategiplan
Informationsmøde om nyt støttekoncept 1. november 2011.
Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning.
Sønderjydsk Fodbolddommerklub Strategi 2009 – 2011.
Visions oplæg Socialt samvær Knud/ Birger Opsparing
UDVIKLINGSTRÆ PÅ EN UDDANNELSESINSTITUTION
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
Dansk Svømmeunions politiske program
udarbejdet af GLADSAXE ISHOCKEY
FBUs visionsplan 2015.
Mission Værdigrundlag Strategiske fokuspunkter
Medlemsmøde Tårnby Boldklub Amager Boldklub af August 2008.
POLITIK LEDELSESSYSTEM
FH78 VISION Vision FH78. FH78 vil gode håndboldoplevelser for alle. Vi vil være en håndboldklub: som tilgodeser bredden udviser fairplay har.
Det helt grundlæggende: Udvikling Kammeratskab Aktivitet Engagement.
FC Horsens - Byens bedste serieklub
FC Horsens som pigeklub
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Det Sociale Kapitel
DMU Klublederseminar 3. november 2007 Leif Chr. Mikkelsen.
Informationsmøde om SØAMs fremtidige organisering vision og mål 22. november 2014.
Hvorfor Kjøbenhavns Amatør Sejlklub? Jeg er kommende sejler. Jeg bor i nærheden af Svanemøllehavnen. Kender jeg KAS? Kan man kende forskel på KAS og de.
STABILITET I EN FORANDERLIG VERDEN Hvordan skal itSMF udvikle sig fremadrettet Michael Imhoff Nielsen
Hvad skal vi tænke igennem og beslutte ? Strategi for Højbjerg Badmintonklub frem mod 2010 Opgave.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Forandringsprogrammet/Organisationsudvikling 9. Maj 2007 Bilag 2 BUF’s strategiske grundlag.
Generalforsamling JTU. 10/ Bestyrelsens beretning v/Formand John Sloth.
Jeg hørte engang én sige, at hvis man skal have mennesker til at bygge et skib, skal man ikke give dem søm og træ. Man skal give dem drømmen om havet.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Fyraftensmøde Nord-Bo Runners Tirsdag d. 11. februar 2014.
A A R H U S U N I V E R S I T E T U N I V E R S I T Y O F A A R H U S Lauritz B. Holm-Nielsen| 2 Aarhus Universitets Strategi
Hvordan klubber succesfuldt tiltrækker og fastholder sponsorer (Partnere) v/Kent Ewert.
Dansk Rugby Unions Udviklingsplan Kerneværdier Passion Rugbyfolk har en enorm begejstring for sporten. Rugby genererer spænding, engagement,
Dansk Handicap Idræts-Forbund Mission, Vision og Mål
VSBs Værdier: Kvalitet Vi gør os umage i alt, hvad vi gør. Vi følger VSBs formål og principper. Vi tilsikrer en høj standard i driften af klubben. Udvikling.
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Herning Badminton Klub Mandag 24.september 2007.
FIA Breddeklubudvikling Forventningsafstemning - MAR 2011 Processen sådan gør vi Mission & visioner Værdi- grundlag Organisation Funktions- beskrivelser.
Succes med badminton for årige begyndere og let-øvede VIKs opskrift på at: - skabe et attraktivt badmintonmiljø og - få del i et uudnyttet medlemspotentiale.
Antropologisk Undersøgelse af Vejle Roklub 2015 DFfR hovedgeneralforsamling 2016 Christopher Furlan.
Cph Volunteers Giv en hånd til København. Derfor er vi her : For at kvalificere København til på bedre vis at kunne håndtere primært store, internationale.
Dansk Handicap Idræts-Forbund Mission, Vision og Mål
” FORENINGEN - ET FEDT STED AT VÆRE”. Hvad er projektet ”Foreningen – et fedt sted at være” DGI Landsplan har 14 foreninger med i projektet Hvad er målet:
SportHouse –  TEAM/ RESSOURCER KRITISK SUCCES FAKTOR UDFORDRINGER/ FORHINDRINGER FASER/MILEPÆLE/AKTIVITETER xx MÅL Februar 2014 Bestyrelsens.
Strategispor for ”Flere skal spille bedre squash”
Vi går efter guldet Præsenntation af bestyrelsens strategioplæg for dame/pige floorball i Rungsted Hørsholm Floorball klub.
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
Ørkenfortets strategi 2020
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Påklædning kommende bestyrelsesmedlemmer Generel del
Strategi 2015 Svømmekonference 2012.
Se mere om L21 ansøgning på
Smidstrup prisen 2001 Jesper Larsen
Velkommen til generalforsamling 2. marts 2018 !
Faciliteter og Aktiviteter ORGANISERET UORGANISERET
UDVIKLINGSPLAN FOR GORM
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
FIC Udviklingsplan 2020.
BADMINTON Netværksmøde foråret
5 gode argumenter for hvorfor det skal til din klub
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Sammenfatning af SHK Fællesmøde
Bestyrelseskursus Foreningen for ATAKSI/HSP 3. oktober 2015
Aalborg Fodbolddommerklub
Præsentationens transcript:

1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker

2 At være den mest attraktive badmintonklub i regionen uanset medlemmets alder, køn og niveau og resultatmæssigt være blandt de bedste klubber i Danmark Vision

3 Mission Skabe og fastholde de bedste rammer for medlemmerne og gæsterne i Højbjerg Badminton Klub

4 Værdier Tolerance - Vi er gode kammerater - Vi bakker hinanden op Respekt - Vi taler ordentligt til hinanden - Vi respekterer hinandens styrker og svagheder Ressourcer - Vi udviser ansvarlighed i forhold til klubbens faciliteter og økonomi Fairplay - Vi er gode eksempler for hinanden - Vi snyder ikke Sammenhold - Vi er hjælpsomme - Vi bidrager til fællesskabet - Vi udviser socialt ansvar

5 Målsætning at etablere et attraktivt spille- og træningsmiljø for seniorer, ungdom, motionister, U60 og handicap at fastholde, tiltrække og videreudvikle talentmassen at iværksætte initiativer til at tiltrække og videreudvikle klubbens organisation, trænere og ledere at videreudvikle et attraktivt klubmiljø med caféen som omdrejningspunkt for godt kammeratskab, oplevelser og socialt samvær at sætte de højeste sportslige mål, som kan opfyldes af den realistiske økonomiske virkelighed og vedligeholde og forbedre hal og faciliteter ud fra de økonomiske muligheder

6 Midler Klar organisation, funktionsbeskrivelse og ansvarsfordeling mellem bestyrelse, udvalg, trænere og andre ansatte Aktivitetsplan og prioritering af klubopgaver –klubsekretariat –kommunikation/hjemmeside –vedligeholdelse af hal og faciliteter –indtægtsaktiviteter/sponsorater –sportslige mål –økonomiske mål –klubaktiviteter/events –aktivering af medlemmer Rekruttere kvalificerede trænere og ledere Evaluering af medlemstilfredsheden

7 Politikker at være en eliteklub med skyldig og nødvendig hensyntagen til bredden at udvise rettidig omhu i forhold til medlemstallet at klubben ikke gældsættes uden forretningsplan at klubbens fundament hviler på medlemskab