Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

FC Horsens som pigeklub

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "FC Horsens som pigeklub"— Præsentationens transcript:

1 FC Horsens som pigeklub
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!

2 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!
Indholdsfortegnelse FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Velkomst Fakta om FC Horsens Horsens/SIK Mål og visioner Vores værdier og kultur Målsætning 2008/09 Sportskonsulent Velkommen i klubben Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!

3 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!
Velkomst FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – ”Fodbold er oplevelser, glæde, skuffelser, begejstring og resultat. Det er et faktum uanset fodboldspillet foregår på bredde eller eliteniveau. FC Horsens ungdomsfodbold tilbyder fodbold for alle uanset niveau og alder. Vores trænere tilbydes udvikling og uddannelse via kurser, inspirationstræning m.v. Vi arbejder i klubbens ledelse seriøst for, at alle spillere skal få en positiv …. Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!

4 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!
Fakta om FC Horsens FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – FC`s hjemsted er på Ternevej 83 i Horsens Anlægget indeholder 8 fodboldbaner, klubhus, styrke rum, massage rum, vaskerum, bordtennis, materiale- og boldrum og cafeteria FC´s ungdomsafdeling er en af de største i Jylland Antallet af medlemmer under 18 år i 2008 ca. 500 heraf ca. 150 i pigeafdelingen FC pigeungdom kan mønstre 35 frivillige trænere/ledere FC er opbygget med fire selvstændige afdelinger, pigeungdom, herreungdom, herresenior og oldboys FC Hovedbestyrelse koordinerer afdelingerne og har ansvaret for driften af klubhuset og cafeteriaet Pigeafdelingen er repræsenteret i JBU og DGI De bedste Pigejunior tilbydes elitefodbold i Horsens/SIK. FC rekrutterer spillere fra hele Horsens/oplandet med hovedvægten på spillere fra Bankager, Højvangen, Dagnæs og Torsted Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!

5 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!
Fakta om FC Horsens FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – FC Horsens, bestyrelsen Mogens Hansen, Formand Jens Brogaard, Næstformand Klaus Nielsen, Herresenior Lars Jensen, Pigeungdom Jane Nielsen, Drengeungdom Poul Anker, Herresenior Torben Rasmussen, Damesenior Kim Brosbøl, Kasserer Kirsten Rasmussen, Cafeteria Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!

6 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!
Fakta om FC Horsens FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – FC Horsens Drenge ungdom Pige ungdom Herre Senior Old boys Dame senior Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!

7 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!
Fakta om FC Horsens FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Pigeudvalgte 2008: Lars Jensen, Formand Kristian Hansen Liselotte Svane Poula Nielsen Helen Vinther Frank Vestergaard Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!

8 Fakta om FC Horsens FC Horsens pigeafdeling
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – FC Horsens pigeafdeling Pigernes Venner Støtteforening Pigeungdom år Pigejunior DM år Overbygnings-aftale med Stensballe IK Drift af 2. og 3. holdet i FC Senior Delvisfusion med Stensballe IK Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!

9 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!
Horsens/SIK FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Horsens/SIK består af et forretningsudvalg bestående af 1-2 medlemmer fra hver moderklub samt et sportsudvalg bestående af medlemmer fra moderklubberne. Horsens/SIK har ansvaret for det sportslige samt økonomien. FC pigeafdeling betaler via Støtteforeningen hvert år et fast tilskud til Horsens/SIK. Budgetter og regnskaber skal hvert år foreligge for bestyrelsen i FC. Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!

10 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!
Mål og visioner FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Mål FC ungdom vil udbygge den positive sportslige side, samt sikre, at Horsens til stadighed har en attraktiv pigefodboldklub, som gennem en seriøs og engageret indsats kan sætte fokus på FC, og værende en klub, som bl.a. udvikler talenter til vores egen Elite i Horsens SIK Handling FC ungdom vil i hverdagen på træningsbanen og uden for banen arbejde målrettet mod klubbens målsætning, samt udvikle nye tiltag, som kan fremme glæden ved at være medlem i FC ungdom. De sportslige målsætninger FC ønsker gennem kompetent og inspirerende træning, med engagerede og veluddannede trænere, at give den enkelte spiller i FC en positiv oplevelse med og uden bolden. De økonomiske målsætninger FC skal have en stabil økonomi og overskud på driften At skabe positive relationer/vækst via medlemmerne/forældrene og sponsorerne. Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!

11 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!
Vores værdier og kultur FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – FC Horsens bygger på sunde værdier og en kultur, der måles på : Fodbold for alle, uanset kvalifikationer – hele året Holdets interesse kommer altid før den enkeltes interesse Alle sætter en ære i at yde det optimale på banen over for tilskuerne, trænere og ledere, samt klubbens sponsorer FC skal være en attraktivt klub, der udvikler det menneskelige potentiale Fodbold i FC Ungdom er leg, glæde, oplevelser med og uden bolden og udvikling som det vigtigste Altid være en god ”ambassadør” for FC Horsens Forventninger til trænere, ledere og spillerne : FC stiller krav til de ansvarlige trænere og ledere. Det forventes, at alle i FC`s ånd udviser høj moral, er ansvarsbevidst, har en seriøs indstilling, udstråler glæde og begejstring og kæmper loyalt for holdet og klubben Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!

12 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!
Målsætning 2008/09 FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Fokus på at holde bredden på fra U/12 og ned efter, men ca. 20 spiller på hver årgang. Vi skal være attraktiv som pigeklub på U/15, så vi kan tiltrække gode talenter til klubben fra oplandet, i det omfang pigerne frivillig ønsker at få en større sportslig udfordring. På pigejunior trinnet skal vi stille med mindst halvdelen til DM holdet samt være repræsenteret i A-rækken fra foråret i forbindelse med turneringsopstart. Hele trinnet er sammenlagt med Stensballe IK, hvor 2. og 3. holdet bliver administreret af FC Horsens pigeafdeling. Videreførsel af U/15 og U/13 fodboldskolerne i samarbejde med trænerne samt eksterne trænerne, der er ansat i forbindelse med afvikling af fodboldskolerne. Være attraktiv og synlig som ”elite” klub i Horsens og omegn, så vi kan tiltrække kommende elite spillere på pigejunior DM niveau. Være aktiv arrangør ved afholdelse af små 3 bold stævner. Sommerstævnet Vildbjerg Cup tilbydes til U/12, U/11, U/10 og U/9. Dana Cup tilbydes til U/13, U/15 og U/18. Sociale arrangementer såsom ture til fodboldkampe, fælles spisning, overnatning, biograf, bowling m.v. Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!

13 Målsætning 2008/09 FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens –

14 Sportskonsulent FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Pigeafdelingen vil i fremtiden satse mere på en fremad rettet strategi, hvor uddannelse af trænerne samt mandsskabspleje og forældreengagement bliver en vigtig del. Sportskonsulenten i FC´s pigeafdelingen skal være bindeledet mellem pigeudvalget og træner/lederne. Arbejdsopgaver: Opdatering af den røde tråd som er udarbejdet i klubben. "Den røde tråd" skal tilpasses, så den så vidt muligt passer til DBU´s "holdninger og handlinger", og være med til at føre den ud i klubben. Opfølgning på trænernes faglige og tekniske niveau. Planlægning af kurser til trænerne (interne og eksterne, skal være i tråd med det som står i licensmanualen for U/18 hold  licens, og eventuel selv afholde kurserne hvis det er muligt. Motivering af træner til uddannelser. Være aktiv omkring hvervning af nye trænere. Kontakt til pigeudvalget(deltagelse af udvalgsmøder efter behov). Kontakt til oplandsklubber/træner med henblik frivillig deltagelse i vores fodboldskoler på U/12, U/13 og U/15. Være med til i samarbejde med trænerne at udtage spillere til  fælles unionstræning. Opfølgning på holdtilmelding samt rådgivning om hvilket niveau hold skal tilmeldes.

15 Velkommen i klubben FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens –

16 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!
Udbytte ved sponsorat FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Et sponsorat i FC Ungdom giver vores medlemmer oplevelser med og uden bolden. Et sponsorat i FC Ungdom giver en god reklameværdi overfor ca. 140 medlemmer, 35 trænere/ledere, samt forældrene til medlemmerne. Din markedsføring får en menneskelig dimension og bringer derved glæde i FC ungdom Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!

17 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!
Vi takker allerede nu FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Stofanet Sydbank Qurios Scan Press Bowl ´n´Fun Sportmaster UMBRO Pava Meldgaard Electric REMA 1000 Wupti Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!

18 Afslutning! FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Husk! Vi bli´r rige på oplevelser – med masser af glade unge mennesker Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden!


Download ppt "FC Horsens som pigeklub"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google