Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

PETS 2004 Hjørring Seminarium Inge Reenberg

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "PETS 2004 Hjørring Seminarium Inge Reenberg"— Præsentationens transcript:

1 PETS 2004 Hjørring Seminarium Inge Reenberg
Rotary i fremtiden PETS Hjørring Seminarium Inge Reenberg

2

3 Er det en rigtig rotaryklub?
A Rotary Club On The Web Er det en rigtig rotaryklub? Hvem kan blive medlem? Tæller et besøg på hjemmesiden som fremøde? LAD OS SE……

4 Er det en rigtig Rotaryklub?
Hvad tror du? Oprettet af Rotary International I januar 2002 Fungerer med grundlov og vedtægter efter en almindelig Rotaryklub Godkendt af Rotary International som en del af “The new Models” initiativet.

5 Hvem kan blive medlem? For de der ellers ikke ville kunne være med I Rotary… Omstændigheder gør det umuligt at leve op til mødepligten i en traditionel Rotaryklub. Eksempler kan være man ikke kan tage hjemmefra, forretningsrejse, begrænset fritid, bor langt fra en klub osv. eClub One ´s grundlov kræver af Roteryanere der søger om optagelse skaffer en godkendelse fra deres nuværende Distrikts guvernør og en anbefaling fra tre Rotary kollegaer.

6 Mødepligt Har din klub mistet medlemmer p.g.a problemer med mødepligten? Deltagelse bliver målt i “tjeneste enheder” kvartalsvis I stedet for tidsforbrug pr. møde. Tid brugt på personlig “Service Above Self” gør det ud for tjenesteenheder. Tid anvendt på en Rotary funktion gør det ud for tjeneste enheder. Medlemmer skal beskriver tjenesteformen og udfylde en tjeneste anmodning online til godkendelse.

7 Can You Get A Makeup? Tæller et besøg som fremmøde?
Mere end 20,000 besøg på 18 måneder… Besøg eClub One hjemmeside og vælg et af mere end 100 programmer og alle tidligere artikler arkiveret. Udfyld en møderegistreringsblanket. Hvis du ønsker det, kan du få mailet et mødebevis på at du har besøgt eclubone.

8 eClub One Website Let at navigere – drop-down menuer
(FAQ) Frequently Asked Questions om eClub One Grundlov/Vedtægter og eClub Ones historie Site designed for Rotarianere – ikke for nørder. Medlemskab er åbent for de, der opfylder Rotarys krav til medlemsskab. Et anderledes fællesskab for de, der ellers ikke kunne være medlem af Rotary. Genvej til mange værdifulde Rotary “sites”.

9 Rotary i fremtiden

10 Swot analyse Styrker Svagheder At være roterianer At gå til rotary
Ugentlige møder Ugentlige møder Mødepligt Mødepligt Korte møder For lidt tid til debat Medlemmernes forskellighed For lidt socialt samvær Etårig bestyrelse Etårig bestyrelse Ingen pligt til udvalgsarbejde Udvalgene fungerer ikke Kammeratskab/socialt samvær Manglende lokal synlighed Ingen klikedannelse Lav mødeprocent Giver netværk Rygning under møderne For lidt holdning og engagement i 3 min

11 Swot analyse Af trusler kan fremhæves For dårlig rekruttering
Udvalgene fungerer ikke Rotary ikke attraktiv som tidsanvender Svært at tiltrække og fastholde aktive unge erhvervsfolk Mødepligt Rotary organisationen ”de gule sider”

12 Swot analyse Af nye muligheder
Kvalitet frem for kvantitet i medlemstilgang Kvalitet i fremmøde Alternative mødeformer Udvide og debatér 3 min Større lokalt engagement Brug organisationen noget mere på distriktsplan Engagement i udvalgene Engagement og begejstring

13 Rotary i fremtiden

14

15 Keep a close eye on the future, and the present will take care of it self


Download ppt "PETS 2004 Hjørring Seminarium Inge Reenberg"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google