Orientering fra det politiske liv v. Tina Lambrecht Årskonferencen for TR 3. september 2012.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Overenskomst 2011 Kravindsamling   God debat! 1.
Advertisements

Kontanthjælpsreformen – særligt om de unge
Kendetegn for IDAs/DdLs nye statslige OK
Orientering fra bestyrelsen vedr. Redningsberedskabets Strukturudvalg
Formål med lokalpolitisk indsats Hvad vil vi opnå? Hvordan vil vi gøre det? 1Basiskursus september 2012 Bente Röttig.
Orienterende møde 7. november Agenda Velkomst Præsentation af bestyrelsen 0.Bestyrelsens opgaver og ansvar 1.Britts fratrædelse 2.Byggeriet 3.Den.
ArbejdsmiljøNET - region Øst Velkommen til årsmøde 2011.
Faglig Klub Vi ønskede ikke konflikten, men valgte at kæmpe en forsvarskamp for kvalitet i undervisningen. Nu har regeringen grebet ind - hvad er perspektiverne.
Etableringssekretariatet for Beskæftigelsesregion Syddanmark Karl Schmidt Beskæftigelsesregion Syddanmark DSI temadag om det fremtidige beskæftigelsessystem.
Tillid Temadag for AMIR
individuel lønforhandling
Det gode skolelederliv Baggrund Proces Resultater Status – hvad er opgaven nu?
Organisationsuddannelsen – 3. oktober 2011 Nye konsulentfunktioner Teamdannelse og sagsbehandling i sekretariatet Oplæg: Poul Krogstrup 1.
Fagligt indlæg 22. april 2004Bente Neerup1 Ny struktur på geodataområdet ? Ændring af den administrative struktur: Hvordan udnytter GI-sektoren de nye.
Adfærdsændringer i Almen praksis Pisk eller gulerod? Emne - Danske Regioners syn på: Overenskomsten som styringsredskab over for praktiserende.
Demokratisk struktur HB September, Ny Demokratisk foreningsstruktur Grøn=uændret / Rød=Ændres nu / Blå=til debat 2 Repræsentantskab 11 kredse Reduceres.
Workshop om trivselsmålinger SSID – årskonference Rita Jensen Personalestyrelse 29. April 2009.
Tema Det gode samarbejde Forventninger til arbejdet i LBR Forventninger til samarbejde Sekretariatets rolle.
TR-træf om OK15 Ved Ghita Parry, formand Line Posselt, direktør &
Sekretariatet for Landdistriktsprogrammet November 2005 Den nye fælles landdistriktspolitik v/ Rita Munk.
God ledelse og god bestyrelseskultur Ledelse og samarbejde Temamøde BL´s 6.kreds Den 11.November 2014.
Forlig med RLTN Den 20. februar 2015 OK-15. OK-15 Forlig - med RLTN / 20. februar Sikring af reallønnen De samlede generelle lønstigninger i overenskomst-
Ekstraordinær Generalforsamling i Støtteforeningen for Kulturstedet Lindegaarden 1.Valg af dirigent og referent (Mikael) 2.Orientering om Fonden ”Den selvejende.
RLTN. OK15 Alle aftaler er 3-årige Der er indgået generelt forlig på RLTN- området den 20. februar 2015 Der er indgået aftale om Den regionale kompetencefond.
OK 15 CFU og Finansministeriet Det generelle forlig
SFU 6. november 2011 Mette Lyshøj Politisk konsulent i 3F Trepartsforhandlinger og 3F’s forventninger til regeringen.
DIF inklusive specialforbundene har behov for at forberede sig til næste spillelovgivning skal forhandles i DIF har koncentreret udviklingsmidler.
Teknisk Råd Region Nord
Region Midtjyllandwww.regionmidtjylland. dk Sundhedsaftalerne Indholdet i de bilaterale aftaler. v/kontorchef Jens Bejer Damgaard.
1 Sigtelinjer for arbejdet På baggrund af budgetmaterialet (inkl. bagvedliggende notater og viden i øvrigt): Udarbejde formuleringer til sigtelinjer for.
Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Pårørende er dem, som har den tætte relation til den sindslidende  Den nære familie  Far, mor, søskende og børn  Andre familiemedlemmer  Arbejdskollega.
TR UDDANNELSE. Tillidsrepræsentantuddannelsen i Kost & Ernæringsforbundet Som valgt tillidsrepræsentant, skal du gennemføre Kost & Ernæringsforbundets.
FTF FTF er danskere − FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. − FTF har 81 medlemsorganisationer. − FTF er.
{ Bestyrelseskursus Marts 2015 Bestyrelsens opgaver og ansvar.
Aftale om psykisk arbejdsmiljø FTF’s arbejdsmiljøseminar Den 26. september 2007 Mette Bergmann - viceformand Lisbet Lund – faglig sekretær.
Ingen forskning uden brugere Eller hvad kan brugere, rekvirenter og andre interessenter gøre for børnekulturforskningen? Chefkonsulent Jan Helmer-Petersen.
Djøfernes internationale kompetencer. Hovedresultater Profil: De djøfere, der har en international karriere, har en ung profil, godt halvdelen er offentligt.
1 OK13 - Det nye ledelsesrum Fra detailstyring til overordnede rammer Kursus for nye forstandere torsdag den 24. oktober 2013.
Specialisering: Det civile samfund og sociale bevægelser Lars Skov Henriksen.
17. – 25. august Kl : Velkomst Kl – 17.00: Orientering og dialog om aktuelle forhold og politiske indsatser v/ Dorte Andreas og Claus.
Kongressen Øverste myndighed Partistyrelsen Daglig ledelse Den politiske organisation Et antal Underudvalg.
Sundhedsaftalernes betydning for bedre sektorovergange Det sammenhængende sundhedsvæsen – set fra regionernes perspektiv Kontorchef Janet.
Målet med læseprojektet var:  at bidrage til at reducere antallet af elever, der forlader skolen med dårlige læsekundskaber,  at skabe engagement og.
Vores frivillighedspolitik Næstformand Mads Kildegaard Larsen.
Regionsmøder forår 2016 Indledning V/ Peter Højland Næstformand i Hjerteforeningen.
Aktiviteter OutputResultater kt. sigt Effekt ml. sig t Virkning lg. sigt Lokalt samarbejde med private og offentlige arbejdspladser om IKV Ledige, a-kasser.
Psykisk arbejdsmiljø – en styrket indsats
Foreningens ledelsesmæssige vilkår og udfordringer:
Video med Anders Bondo Christensen om formålet med mødet
Temadag for TR.
Temaer for OK18 og en temperaturmåling
Business Breakfast 7. september 2017
Overenskomst-forhandlinger 2018
Nye organisationsprincipper og forretningsgange
Hverdag med Handicapkonventionen
Medlemsmøde for statsansatte
Optakt til samarbejdet om sundhedsaftaler og praksisplan 2014
Centralforeningen for Stampersonel
Fremtidens Forening Dialogseminar lørdag d. 8. oktober 2016
OK18 Det kommunale og regionale forlig
Hvad betyder det på efterskolerne?
Dialog om opgave- og arbejdstilrettelæggelse for skolepædagoger
Hvad betyder det på efterskolerne?
FTF FTF er danskere FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. Medlemstallet er steget med i løbet af.
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Gladsaxestrategien omfatter også erhvervslivet
Få mere at vide - LYT - SPØRG
Inspirationsmodellen
Præsentationens transcript:

Orientering fra det politiske liv v. Tina Lambrecht Årskonferencen for TR 3. september 2012

Dagens emner Sundhedskartellet – OK13 Repræsentantskabsmødet 2012 Om at være konstitueret formand Debat med salen

Sundhedskartellet og OK13 Sundhedskartellets forhandlingsdelegation Kravsindsamlingen har været en succes Regioner: 15,5 % Kommuner: 15,3% Stat: 24,5% TR’erne har fået materiale til at skubbe gang i den lokale debat

OK13 Tre hovedspor: Løn Arbejdsliv Faglighed og kompetenceudvikling En meget begrænset ramme – men samme engagement i forhandlingerne

OK13

Repræsentantskabsmødet De tre største temaer bliver Faglige selskaber Ny erhvervspolitik Justeringer i den politiske struktur

Faglige selskaber Principper: Etableres i en tæt samarbejdsstruktur med foreningen Et medlemskab af et fagligt selskab forudsætter medlemskab af foreningen Opgaver for selskaber: Faglig udvikling, videreformidling af viden både internt blandt medlemmer og som eksperter overfor myndigheder og offentlighed.

Ny erhvervspolitik Et stærkt offentligt sundhedsvæsen med et værdifuldt privat supplement En forstærket indsats for virksomheder suppleret af en sikring af de fysioterapeuter, der arbejder i de pågældende virksomheder.

Politisk struktur Der er foretaget en analyse af den politiske struktur. HB foreslår at repræsentantskabsmødet Udvides med én dag Holdes hvert tredje år Ingen ændring af regionsbestyrelsernes størrelse, men en dialog om regionernes opgaver, forventninger til bestyrelsesmedlemmerne mv.

Om at være konstitueret formand Forberedelse til OK13 (som allerede nævnt) Forberede og gennemføre repræsentantskabsmødet Forberede næste års OK på praksisområdet Flytning af sekretariatet Foreningens udfordringer med flere fysioterapeuter de kommende år. Hvordan får vi skaffet arbejdspladser til dem?

Ordet er frit!