Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning Dialogdag d. 23. maj 2011.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Børn som pårørende til alvorligt syge forældre Anbefalinger til sundhedspersonalet Udarbejdet på baggrund af: Retningslinier for god praksis ved forebyggende.
Advertisements

Set i forældreperspektiv
Inddrag nu Kick-off møde
Hvordan kan resultaterne fra Sundhedsprofil 2010 bruges i den regionale folkesundhedsstrategi? Bente Lauridsen Regionsrådets 1. næstformand og medlem af.
Intro til kommende praktikanter og praktikvejledere
Socialtilsyn Midt Informationsarrangement Januar 2014.
Vores krav til økonomiforhandlingerne v/Palle Simonsen, Det Sociale Netværk.
Depressionsforenings fødselsdagskonference Odense, onsdag den 23. oktober 2013 Din sygdom er ikke dig – Borgeren i centrum Oplæg ved Poul Nyrup Rasmussen.
Psykoedukation til unge i OPUS
Rehabilitering til borgere med hjertesygdom
Medindflydelse • Ligeværd • Arbejdsfællesskab • Frivillighed • Fokus på ressourcer ARK´en Satspuljemidler 2010 kr. afsat midler til etablering af Arbejdsrehabiliteringsklubber.
Forældremøde X årgang.
Inddrag nu kredsformandsmøde den 8 marts 2011
Formål •At børn og unge finder et ståsted og et tilhørsforhold i tilværelsen. •At der er fritidstilbud til alle •At der kommer et øget fokus på og ansvar.
Sundhed på arbejdspladsen
Kommunal rehabilitering – hvordan lykkes vi med den
Hvad er neurofaglig viden?
Greve Kommune, center for Børn og Familier Marts 2011.
Lovgivning og etik i forhold til unge og deres retsstilling
Center for Frivilligt Socialt Arbejde Samarbejde og partnerskaber Oplæg til Kalundborg Kommune.
Samarbejde om opgaveløsningen - udfordringer og muligheder Med udgangspunkt i hverdagen og fremtiden i Guldborgsund kommune.
Tillid Temadag for AMIR
Psykoedukation for patienter med skizofreni
Psykoedukation for patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Pårørendetilbud i Københavns Kommune
Sundhedspolitik for Favrskov Kommune Sundhedsambassadører i landsbyerne i Favrskov Sundhedskonsulent Christina Rasmussen-Rubæk.
BRO Kompetenceudvikling Brugerinddragelse, Relationelle kompetencer og Overgange Winnie Lund BRO Nord Navn (Sidehoved/fod)
John MarquardtSamarbejde og motivation Projekt: Sæt viden i bevægelse Samarbejde og motivation John Marquardt Klinisk psykolog Den 23. maj 2011 Regionsgården.
Byrådsseminar 23. januar 2012 Sønderborg Enhedschef Annemarie Knigge Enhed for Sunde Rammer Sundhedsstyrelsen Sundhedspolitikken – relevant i alle fagudvalg.
Værdisæt Hylleholt Skole Respekt Faglighed og udvikling Engagement
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Børn og Palliation Fagligt Selskab for Palliationssygeplejersker
Konference Indsats, udvikling og samarbejde på det sociale område.
Bæredygtig økonomi Kun revisitation på plejecenter hvert fjerde år – bortset fra særligt ”dyre” borgere.
Folkeskolereformens betydning og udfordringer for pædagogfaget og fritidsområdet.
ICF-projektet forår 2008 – december 2009 Evaluering Afsluttende konference Torvehallerne i Vejle Marianne Engberg,
Ungebasen.
Center for selvejende dagtilbud : værdigrundlag TRO Er det vi ved, vi er og vil!
Udfordringer for de selvejende institutioner og deres organisering DLO i Slagelse 11. april 2008 V/ formand for Børne- og Kulturchefforeningen Per B. Christensen.
Paradigme 2.0.
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
Master titel: Gill Sans 40pt (ALL CAPS) Brug under titel til: Præsentation holders navn (Gill Sans 19pt) Afdelingsnavn (Gill Sans 15pt) KØBENHAVNS KOMMUNE.
Den unge projektgeneration - om det lokale guld, deltagelsesstrategier og medborgerskab. KL’s kultur- og fritidskonference Kolding maj 2011 Flemming.
KR Rådgivning Det gode genoptræningsforløb Afsluttende konference den 29. oktober, 2007 Region Syddanmark.
Differentieret Indsats Conny Kuhlman Jordemoder,
Pårørende er dem, som har den tætte relation til den sindslidende  Den nære familie  Far, mor, søskende og børn  Andre familiemedlemmer  Arbejdskollega.
 Projekt i Sundhedsafdelingen  Fast tilbud i Ældreafdeling 2008  Inklusions- og eksklusionskriterier Træningshjælper i Vejen Kommune Social.
Erfaringer med ledelse over grænser Temamøde, 16. april 2015 Birgitte Holm Andersen, sundhedschef, Favrskov Kommune.
Familieiværksætterne Et sammenhængende forløb om fødsels og forældre- forberedelse for førstegangsforældre Information, vejledning og dialog om de udfordringer.
Intro til samarbejdet med socialfaglig rådgiver Organisation – Tværfagligt Center For Børn og Unge Formål og målsætning Målgruppen Kendetegn ved socialfaglig.
Hvordan vi ser på SAPA i Faaborg- Midtfyn?. Vi kan være irriterende Hvorfor?
Borgerens oplevelse af den kommunale forvaltning.
Den svenske model - perspektiver på helhedssyn Netværksmøde, samskabelse 20. maj 2016 Helle Hende Stærmose.
S SEK, DH Socialområdet - Januar s Disposition Handicapplan - Strategigrundlaget §118S - Samskabelsesprojekter Bruger- og Pårørendeundersøgelser.
Gode relationer, tydelige rammer og klar kommunikation - 10 trin til det gode samarbejde mellem efterskoler og kommuner omkring sårbare og udsatte unge.
Skoledagens indhold: Helstøbt kompetencebegreb, mange læringsrum SFO Tænketank Danmark Landsmøde 5. april 2013.
”…risikoen for at falde mellem to stole blev minimeret for den ældre borger i Odder; man tilbød og realiserede ”det gode patientforløb” fra første symptom.
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
Handleplaner for Mad og måltider
Sammenhæng i hjerterehabilitering
Nationale strategier | Folkeskolen | Vingsted 15. marts 2015
Introduktionsmøde for nye byrådskandidater
Esbjerg kommune, Uddannelseshuset
Hvad er gadeplan sat i verden for.
Frivillig - Alle vil elske dig…også kommunen.
25. december 2018 Nationale retningslinjer til forebyggelse af voldsomme episoder på botilbud samt på bosteder for hjemløse ”Først og fremmest handler.
Broen til Bedre Sundhed Projektleder Sund Uddannelse, Gitte Porsmose
Mere sundhed i det nære På borgernes præmisser Vision:
Økonomiske overvejelser
Inspirationsworkshop med fokus på
Præsentationens transcript:

Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning Dialogdag d. 23. maj 2011

Kolding Kommune Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning Social- og Sundhedsudvalget ønsker overordnet, at man under hensyntagen til de individuelle behov skal yde de bedst mulige tilbud til færrest mulige omkostninger til såvel børn som voksne.

Kolding Kommune Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning Gennem udvidelse og øget bredde i de forebyggende tilbud/dagtilbud og støtte i eget hjem som alternativ til døgntilbud. Ved at familie/pårørendes og netværkets ressourcer tænkes ind i arbejdet med at tilvejebringe den relevante støtte. Ved at der sker koordinering og samarbejde på tværs af tilbuddene, således der sikres sammenhæng i indsatsen på tværs af sektorer, frivillige, netværk m.m.

Kolding Kommune Hvorfor prioritere arbejde med sociale netværk? Flere tilbud til brugerne Øget socialt medansvar blandt borgerne Valgmulighed for brugerne Ligeværdighed i relationen Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning

Kolding Kommune Hvad forudsætter det? Respekt for og accept af de forskellige roller Det skal være klart, hvad der samarbejdes om – og hvem det skal være til gavn for Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning