Velkommen til informationsmøde om kommende 7. klasser

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen på Skibet Skole
Advertisements

Østervangsskolen 2010.
Velkommen til Christiansfeld Skole
Informationsmøde på Mosedeskolen
Skolereformen på Peder Syv Skolen
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
Velkommen til 10.A Gentofte 10. klassecenter
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
Informationsaften for kommende 0.klasseforældre – 31.oktober 2012.
VELKOMMEN TIL FORÆLDREMØDE. REFORMENS MÅL ER: • AT GØRE FOLKESKOLEN ENDNU BEDRE OG UDFORDRE ALLE ELEVER, SÅ DE BLIVER SÅ DYGTIGE, SOM DE KAN • AT HÆVE.
Frøslev-Padborg skole
Velkommen til 7. – 9. klasse på Christiansfeld Skole
International Linje.
Informationsmøde, onsdag d. 14. maj kl – 18.00
Vejlby Skole –
Introduktionsaften 10. klasse på Hjalleseskolen
Introduktionsmøde Linje 10
Informationsmøde onsdag 6. marts 2013 kl – Linjemodellen for skoleåret
10.kl Opbygning og struktur. Et center, to adresser  Koordineret ledelse  Samme udbud, derfor kan man blive anvist  Pædagogisk samarbejde.
Rullende skolestart August Forældre samt personale i daginstitutionerne Velkommen til orienteringsmøde 10. februar kl
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Skolereformen på Søndersøskolen
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Orientering om folkeskolereformen ……på Søndermarkskolen
Velkommen til orienteringsmøde Torsdag d. 13. marts 2014
2014. Skolen inddeles  Indskoling – 0.-3.kl med følgende lærer: Annette, Tina, Henriette, Julie, Lisbeth, Eigil, Hans-Jørgen, Andres, Louise, Janne og.
Invitation til skolebestyrelserne
FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
Velkommen til forældre, foreningslivet og øvrige interessenter Aftenens program i overskrifter: Velkomst ved skolens ledelse Bestyrelsens årsberetning.
Fælles forældremøde klasse om 2014 Mål: At forældrene går fra mødet med et klart billede af deres børns skole- og fritidsdag fra skoleåret 14/15.
Fælles forældremøde klasse om 2014 Mål: At forældrene går fra mødet med et klart billede af deres børns skole- og fritidsdag fra skoleåret 14/15.
Velkommen til Vestre Skole
Rønde Skole Linje 10 Eleven i centrum -Et år med fokus på nutidens udfordringer til en afklaring om fremtiden.
Folkeskolereform Version 1.0
Bæredygtig udvikling genbrug, hvorfor?
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
Studiepraktik Program:
Folkeskolereformen på vores skole
Folkeskolereform på Vestre Skole 2014
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
organiseringen på Skals Skole/SFO
Informationsmøde om skolereformen 17. Juni 2014 Nordals Skolen.
Folkeskolereform Forældremøde nr maj 2014.
Folkeskolereformen Informationsmøde d. 7. maj 2014 Sorring skole.
Fokus på skolestarten Hedeboskolen Skagen.
Det brede læringsbånd Ejerslykkeskolen. Ramme Indskoling i 3 spor 235 elever 4 børnehaveklasseledere. 20 lærere 4 pædagogmedhjælpere (6 lektioner) 10.
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
Velkommen til forårs SFO på Hunderupskolen
Velkommen til Fyraftensmøde 26.marts 2014 på Rosendalskolen
1. Kommunikation 2. Årets gang – Skole/hjemsamtalerne 3. Prøverne 4. Dansk 1. Den daglige undervisning 2. Afleveringer 5. Matematik 6. Styrkebaseret undervisning.
Kokkedal Skolens børnehaveklasse
 1. Velkomst og præsentation  2. Kort gennemgang af reformen  3. Hvordan bliver reformen udmøntet på Byskolen  4. Skolebestyrelsen  5. Farvel Velkommen.
Læringsreformen Hvad er formålet med reformen? – Formålet er: – at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive – at mindske betydningen af den.
Velkommen til informationsmøde om kommende 8. klasser Tingstrup Skole Hvem er vi – lidt fakta 2.Karakterer 3.Valgfag! 4.Hvordan er det at gå på.
SPJALD SKOLE ej skjold.. SPJALD SKOLE – ORIENTERINGSAFTEN 3/ PROGRAM:  Velkomst  Faglighed, krav og trivsel ved Spjald Skole  Orientering om.
SFO UGE:33. Velkommen tilbage fra sommerferien. Husk: Møder du i SFO inden kl.7.30, skal du gå i det gule hus, da vi åbner der.
 Hvad er formålet med reformen?  Formålet er:  at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive  at mindske betydningen af den sociale arv 
Aftenens program Kl – 19.15Velkomst på torvet – Forældre sidder på stole og elever står op. Kl. ca Elever går med lærere til teamlokaler.
Velkommen til alle nye og kendte elever og forældre.
”Team 2” ønsker jer - Velkommen til fyraftensmødet Falle Madsen (FM) Søren Jørgensen (SJ)Søren Nielsen (SN) Peter Kondrup (PK)Maja Sommerlund (MS) Marianne.
Velkommen til BFO Baltorpskolen Afdelingerne: Fritter 1, Fristedet og 8’eren Tivænget og Kornvænget.
Velkommen til informationsmøde for kommende 7. årgang forældre og elever. Østre Skole Januar 2016.
Velkommen til orientering om folkeskolereformen 10.juni 2014 på Arden Skole Program: 1. Information om den nye folkeskolereform 2. Hvordan gennemfører.
Velkommen Orientering til nye HF-elever.
Præsentationens transcript:

Velkommen til informationsmøde om kommende 7. klasser Tingstrup Skole 2011 Hvem er vi – lidt fakta Nye fag Valgfag for 7. klasse – tysk som tilbudsfag! Hvordan er det at gå på Tingstrup Skole? Konfirmation Hvad så nu? SSP Uddannelsesvejleder

Hvem er vi? Vi er 600 elever og ca 650 elever næste skoleår Vi er fordelt på 31 klasser Ud over de almindelige klasser har vi en jobklasse, modtageklassen og grøn gruppe

Ansatte på skolen 48 lærere 2 børnehaveklasseledere 11 pædagoger og pædagogmedhjælpere 2 SFO ledere 3 pædagoger/undervisningsassistenter 8 servicemedarbejdere 2 pedeller 1 skolesekretær 2 ledere

Hvor skal 7. klasserne være 2 klasser i eksisterende 7. klasses lokaler 2 klasser i ny tilbygning, som efter planen skal forlænges hen mod ”læsehuset” Vi arbejder videre med at finde en løsning, hvor vi kan få alle 7. klasserne samlet i nye og nyrenoverede lokaler.

Nye fag Fysik/kemi Biologi Tysk - tilbudsfag Geografi Og en hel masse forskellige valgfag

Valgfag Der vil være 1 valgfagsblok med 2 lektioner i ugen Alle elever skal have valgfag både før og efter jul. Valgfagene er delt op i semestre, så der er mulighed for at have 2 forskellige valgfag. Smykkeværksted, træsløjd, mad fra andre lande, IT-legomind osv. Der kommer senere en folder med hjem, hvor I kan vælge valgfagene. I skal tage stilling til, om I ønsker tysk som tilbudsfag. Hvis I vælger tysk, har I mulighed for at vælge mellem en større vifte af ungdomsuddannelser. Hvis I ikke vælger tysk, kan I fx lave lektier. Vi anbefaler meget, at I vælger tysk. Der vil ud over valgfagene være mulighed for at vælge at gå i lektiecafe 1 dag om ugen i 2 lektioner

At gå på Tingstrup Skole… Det kan godt være, det er svært, men vi gør altid vores bedste. Vi arbejder for trivsel og stopper mobning Et godt sted at være - et godt sted at lære

Konfirmationsforberedelse Konfirmationsforberedelsen foregår torsdag 1. og 2. lektion Der bliver 4 konfirmandhold: Hillerslev Tilsted Thisted 1 Thisted 2

Forældreintra Skoleporten: Det er skolens hjemmeside. Her kan I finde en masse oplysninger om skolen. Vi brug meget Forældreintra som kommunikation mellem skole og hjemmet. Ønsker man at få papirudgaver af vigtige beskeder, er det vigtigt at give skolen besked herom. I får nye koder til forældreintra til de elever, der kommer til at gå i kommende 7. klasse, da der bliver dannet nye klasser.

Tidsplan Informationsmøde i dag Torsdag den 3. februar er eleverne inviteret til musical på Tingstrup Skole Aktivitetsdag for nuværende 6. klasser i maj 27/5 kl. 12.00 uddeles klasselister for kommende 7. klasser Uge 25 besøger 6. klasserne Tingstrup Skole og møder deres nye klasse og klasselærere Mandag den 15. august har de nye klasser 1. skoledag.

SÅ ER DER KAFFE/THE Vi har desværre ikke råd til det store sønderjyske kagebord, men vi vil alligevel byde på en kop kaffe I er nu velkommen til at gå en tur på skolen og se på de fysiske forhold. Som I nok vil bemærke, er vi godt på vej, men endnu ikke færdig med at renovere skolen.