LÆRERE ELEVER FORÆLDRE __________________ EKSEMPLER PÅ TILTAG En ledelse med fokus på naturfag - positiv naturfaglig kultur.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Set i forældreperspektiv
Vore børn skal trives, og det kan vi forældre være med til at styrke.
Fremtidens skole….. NATURFAG I FREMTIDEN Skolebestyrelsesmøde Skovvangskolen
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Motivation Sidde 4 og 4. af andre.
Vingsted den 4. november 2011 Peter Westmark
Status IT. Vognparken Computerlokaler: 39A: 24 computere fra : 21 computere fra 2005 og 6 computere fra 2007 Biblioteket: 2 computere fra 2005.
Kommunens forventninger til, at UU er med til at opfylde 95 % målsætningen Ved Per B. Christensen, Børne- og Kulturdirektør, Næstved Kommune.
International linje en forsøgsordning Hvem er vi? Hvad er det vi kan / vil / skal Internationalt læringsmiljø / flersproget tilgang Fokus den internationale.
”Find talentet” - introduktion
Lærerprofessionen.
Forældremøde X årgang.
Skolereformen Overordnede mål:
JobPAS – En gennemgang PAS-koncepter og Basiskurser v. Steen Hilling, psykolog
Science i Mariagerfjord Kommune  Grundlæggende kompetencer. Dansk, matematik, engelsk.  Kreativitet, innovation, problemløsning og samarbejde.  Naturfaglige.
Mental sundhed i skolen
I Mariagerfjord Kommune vil vi frem- me børn og unges muligheder for at få del i de gode jobmuligheder i frem- tiden. Derfor vil vi gøre flere børn og.
NTS-centeret Nationalt center for undervisning i natur, teknik og sundhed - Fordi interessen for og kvaliteten af undervisningen i natur, teknik og sundhed.
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Dagsorden: Demokrati i klubberne – konkrete eksempler Klubberne og medborgerskab Fritidsspilfordeler og ungdomsskolen placering i nærdemokrati.
Science Team K Slutrapport fra evalueringen Henrik Busch, Jan Sølberg, Finn Horn 3. november 2006.
Højmeskolens Ungestrategi
Gentofte Kommunes skolevision
Alle børn er alles ansvar
Hvordan lykkes det at få de unge fra folkeskolen videre til en ungdomsuddannelse og til at gennemføre en ungdomsuddannelse? Hvordan sikrer vi, at de unge.
Højmeskolens Ungestrategi August Vi laver strategien som en film om en terning.
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Mobning er: Man bliver mobbet, når andre børn bliver ved med at drille en, og man synes, det ikke er sjovt.
Skoleledelse Atuarfinni aqutsineq Skoleledere i udvikling, som også udvikler kollegaer. ”Aqutsisut ineriartortut, suleqatinillu ineriartortitsisut”.
Til etablering af science klubber Materialet kan give: Inspiration til opstart af science klub Indblik i andres erfaringer Bud på, hvilke overvejelser.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Lærerprofessionen.
Vi har en ambitiøs regering ( - siger de ) DK skal både være et videns- og produktionssamfund Samspil mellem håndværk og ideer udvikler ny teknologi og.
Læringsreform i Hillerød. Tre overordnede mål: 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen.
Velkommen til Ny Nordisk Skole akademidag 2015 #nynordiskskole.
Konfliktforebyggelse
Underviserens evaluering af eleven Forståelse af fagligheden: 0____________________________________________________________10 Vilje: 0____________________________________________________________10.
Informationsmøde for forældre til kommende børnehaveklassebørn
Gruppevejledning på tæt hold
Fælles fagligt fundament ”nye briller i det pædagogiske arbejde
De marginaliserede børn og unge. Farezonen: Ikke deltagende Risikozonen: Svingende deltagelse Registreringsark: Dato: Klasse: Placer eleverne i forhold.
1 1 Vision 2020 Sammen rykker vi verden – med vilje.
Den usynlige klassekammerat v. Lysholm Skoles forældrebestyrelse
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
‘Bæredygtig udvikling i undervisningen’ Indlæg på Big Bang konferencen Den 11. Marts 2016 Aarhus Søren Breiting
Velkommen til forældremøde = 5 Når børnene … … har mange i klassen, som de kan lide at være sammen med. … oplever et godt sammenhold … har tillid.
Samskabelse – forældre som ressource Rådet for Børns Læring, 8. April 2016 Rikke Slot Johnsen, konsulent Aarhus Kommune T: E:
Strategi for inklusion x. Hvorfor en inklusionsstrategi? For at: Binde inklusionsarbejdet sammen på tværs af dagtilbud, skole, fritidstilbud og det specialiserede.
0. Kl 2016/2017.  I bh.kl skal undervisningen tilrettelægges og udføres således at eleven får kompetencer inden for:  1)Sprog  2)Matematisk opmærksomhed.
VALGFAGSSAMARBEJDET I ØST PERIODEVISE VALGFAG KATHRINE VESTERGAARD DAHL, RISINGSKOLEN.
Lundehusskolens Værdigrundlag. Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn.
Linjefag På Arden Skole Mål At øge faglighed og meningsfulde sammenhænge At inkludere alle elever i skolens overbygning At mindske betydning.
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
Introduktion til arbejdet med vold i familien, kærestevold og grænser Tør du tale om det?
Museumssafari Spørgsmål til en museumsinspektør v/Hanne Teglhus.
- Med fokus på konkrete eksempler fra arbejdet i FU
Brobygning – EUD og efterskolerne
Klassesamtale om resiliens
|
- Kom tættere på dit barns skolegang
Science-kommuner Finansiering: Undervisningsministeriets pulje
Lokale eksempler på tiltag der skaber positive forventninger.
Bænkebidere Et forløb for 2. klasse.
Rødkærsbro børnehaves værdigrundlag
Læringslokomotivets forældresamarbejde
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Positive sider som far 1:____________________________ 2:____________________________ 3:____________________________ 4:____________________________ 5:____________________________.
Mulighederne i ungdomsuddannelserne - PowerPoint
Præsentationens transcript:

LÆRERE ELEVER FORÆLDRE __________________ EKSEMPLER PÅ TILTAG En ledelse med fokus på naturfag - positiv naturfaglig kultur

LÆRERE LYST OG ENGAGEMENT FØLER SIG VÆRDSAT ANERKENDELSE GODT SAMARBEJDE VIDENDELING ILDSJÆLENE BRÆNDER IKKE UD FÆLLES FAGUDVALG- FÆLLESLÆSEPLAN En ledelse med fokus på naturfag - positiv naturfaglig kultur

ELEVER MÆRKER AT DER ER FOKUS PÅ NATURFAG MOTIVATION EJERSKAB MEDINDFLYDELSE GIVER MENING UDDANNELSESVALG En ledelse med fokus på naturfag - positiv naturfaglig kultur

FORÆLDRE FAGET FÅR STATUS SYNLIGGØRELSE AF FAGET ENGAGEREDE BØRN OG UNGE FOKUS PÅ UDDANNELSESVALG En ledelse med fokus på naturfag - positiv naturfaglig kultur

EKSEMPLER PÅ TILTAG ROCKWOOL- 7. KLASSE - 9. KLASSE TALENT NY NORDISK SKOLE - ARDEN SKOLE, HTX, TECH COLLEGE En ledelse med fokus på naturfag - positiv naturfaglig kultur