SFU Hillerød 2008 JULEMANDEN ER RØD!. SFU Hillerød 2008 Kvartaler med hvert politisk emne Teori del, praktisk del og afsluttende del Grupper med særlige.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Aktivitet – hvor/hvornår: Videns- og erfaringsseminar i Middelfart, lørdag den 19. marts. MKR var der sammen med Pia fra Herredsåsen og Claus fra Rynkevangen.
Advertisements

PR KAMPAGNE.
N ETVÆRKSARBEJDE I FORBINDELSE MED EVALUERINGEN AF AT DELMÅL. I DENTIFIKATION AF DET GODE AT FORLØB.
Generalforsamling 2008 Valg af dirigent
Sådan ser vores hjemmeside ud:
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Roskilde Tekniske Skole
Mette Andersen SDE Ansættelse af elev. Mette Andersen SDE
Samfundsfag A Matematik b
Design – en definition Dyrehaveskolen.
BEDRE TRIVSEL OG ARBEJDSMILJØ I REGION HOVEDSTADEN Niende Laboratorium 26. februar 2013.
Muligheder for alle 2 år i praktik Korte uddannelser  HG 2. år 
Organisering af undervisningen. Det er muligt at indsætte links til diverse filer, hjemmesider, video- og lydklip eller åbne dem direkte i OneNote, så.
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
Dagens program  Præsentation af os  Præsentation af kurset samt praktisk info (herunder hjemmeside, køb af kompendium, eksamen m.m.)  Øvelse:
Det gode klasserådsarbejde
Præsentation af det gode afdelingsarbejde… Hvad skal man være opmærksom på, og hvad kan man arbejde med.
Hvor der er fokus på klimaet.
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
KAMPAGNEORGANISERING I SFU! Nathalie Tobiesen Schmidt, SFU Tønder d. 10 november.
Mindre grimt, tak.
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
Afslut Frem >>
Ungdomsudvekslinger med ”Aktive unge”
Planlægning af patruljemøder 23. september 2011 T OP ræning.
Januar Indledning Vi har i skolebestyrelsen udarbejdet et årshjul som viser de faste aktiviteter og emner, vi skal arbejde med i løbet af skoleåret.
Vt-9 kursus program 2. møde
Vt-speciale, 1. Møde program
1 Politiske weblogs – en undersøgelse af den politiske weblogs gennemslagskraft under folketingsvalget februar 2005.
Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2008 under FS K&T Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2008 under FS K&T.
For de kreative, nytænkende, sære, unormale og geniale tankegange.
Faglige mål for AT – forskellige metoder til komplekse problemer
Reklamer Reklametyper.
Relationer – Omgangstone
[Navne på dem i gruppen] [EMNET]. [Her skriver I kort om den påstand eller de tal, som I har undersøgt] [Også hvem, der er fremkommet med påstanden/tallene]
VEJEN TIL DEN GODE LINKEDIN PROFIL
Oplæg til Strategi for kreds-FDF HB møde februar 2012, bilag 4.2 Status – februar 2012 Ver.2.5.
Dagens program Præsentation af os Præsentation af kurset samt praktisk info (herunder hjemmeside, køb af kompendium, eksamen m.m.)
Dagens program Præsentation af mig15 min. Præsentation af kurset samt praktisk info (herunder hjemmeside, køb af kompendium m.m.)15 min. Øvelse:
Hvem er I ledere for? Grønsmutter Spirer Begge dele.
KREDSEN I CENTRUM Forenkling. ENKELT OG OVERSKUELIGT Grundlæggende konflikt mellem tid til familie og tid til FDF Vi skal gøre FDF-hverdagen enkel og.
Dagens program Præsentation af os Præsentation af kurset samt praktisk info (herunder hjemmeside, køb af kompendium, eksamen m.m.) Præsentation.
Bestyrelsesdag Middelfart Generationsskifte i korpsene - fornyende organisation.
Side 1 © 2008 Zapera.com A/S – Ryesgade 3A, 1.tv. – 2200 København N - Tel – Fax – Enhver offentliggørelse af disse.
Hvad er Projekt X:IT? Projekt Børn, Unge & Rygning Kræftens Bekæmpelse.
Case Året er 2031 og staten er i gang med centraliseringen og nu er det blevet skolernes tur. Der skal spares penge på både lærere og undervisningsmaterialer.
Almen studieforberedelse
Uddannelse for udviklingshæmmede
Vejen Kommune Det er besluttet, at alle skoler i Vejen Kommune arbejder med Vurdering for Læring. Alle skoler arbejder efter en fælles procesplan. Arbejdsgrupper.
8.Lektion: Er Demokratiet i Danmark i krise?
Usability – øvelse 1: Kortsortering
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Fagligt selskab i fremtiden Oktober e Afrunding af seminar: Tak til alle oplægsholdere, der har beriget os med deres perspektiver på temaet – I.
IT og Telestyrelsens arbejde med offentlige kampagner Initiativtager til kampagnegruppe – både deltagere fra branchen og offentlige institutioner. - Formål.
EKSAMEN OG PRØVER.
Hvad er en lækker arbejdsplads?! Oplæg til session på Plantekongressen januar 2008 v. Stine Petersen (studerende på Det Biovidenskabelige Fakultet, KU)
Erfaringer med at gennemføre en KVIK selvevaluering på SBi Susanne Tang Merit Statens Byggeforskningsinstitut.
Enhedens navn Studiefremdriftsreformen Hvad betyder den for mig? Oplæg v/ Studievejledere Trine og Luise & Studiekoordinator Lasse.
 Jens Bennedsen 2001Multimedie programmering Introduktion og velkomst.
Pressalit Sports Academy Fra perioden til
Dagens program Hvem er jeg Formålet med workshoppen Forskning omkring fysisk aktivitet i undervisningen Formål med fysisk aktivitet i undervisning Hvordan.
HVERDAGSGLÆDE Hold balancen med et stærkt og velfungerende familieliv Balancekonference, Region Syddanmark, August 2010 Workshop.
KNÆK KODEN SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 45.
Præsentationsteknik Hvorfor skal I lære præsentationsteknik? Hvad kan I bruge det til i hverdagen? Det med præsentationer, er det ikke bare noget man kan.
Kommunikation Kommunikationskanaler 2 Hjemmesider 3 Reklamer 4
København set fra kanten
Kommuneplan Evaluering af kommuneplanprocessen
Del 2 - Synliggørelse af hvordan vi hver især bidrager til løsningen af kerneopgaven. Til proceslederen: Inden du gennemfører processen med medarbejderne,
Præsentationens transcript:

SFU Hillerød 2008 JULEMANDEN ER RØD!

SFU Hillerød 2008 Kvartaler med hvert politisk emne Teori del, praktisk del og afsluttende del Grupper med særlige specialer

SFU Hillerød 2008 Kvartaler med hver politisk emne Året bliver inddelt i kvartaler og indenfor hver kvartal vil vi forarbejde et større politisk emne. Dette indebærer en teori del hvor man gennemgår og lærer om dette emne og bagefter en praktisk del hvor man enten laver aktioner, demonstrationer eller andre former for aktiviteter der gør opmærksom på problemerne og fortæller det videre til ”folket”

SFU Hillerød 2008 Teori, praktik og evaluering Fremgangsmåde til kampagner, hvor man starter ud med en ”teori-del” med oplæg, diskussioner og gennemgang af emnet. På den måde er man klædt på til at komme på gaden og evt. besvare spørgsmål. Efter aktioner eller andet vil der blive lavet en evaluering så vi kan rette op på problemer og dårlige ting og blive ved med de gode ting. Derudover vil der også om muligt blive afholdt en fest eller en anden form for arrangement.

SFU Hillerød 2008 Arbejdsgrupper Praktisk gruppe(OVERORDNEDE GRUPPE)‏ -vil stå for det overordnede administration af hele arbejdsforløbet. Medie gruppe -Vil stå for administration af vores hjemmeside og være dem der skal lave multimedie tingene Presse gruppe -Vil stå for kontakten til pressen og være dem der skal skrive indlæg til aviser m.m Kreativ gruppe -Vil stå for alt det kreative arbejde og sørge får administration af hvilke kreative indslag der skal være Support gruppe -skal bestå af praktiske grise, der ikke vil stå for andet end at hjælpe de forskellige grupper med enkel arbejde

SFU Hillerød Velfærds ”kampagne” Februar 2008