PROJEKTOPGAVEN I ELEVINTRA Rikke Thonbo 2012 Arbejdsrum som værktøj.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Overordnet målsætning:
Advertisements

Book-trailer i 5.a Læringsmål Hvad skal eleverne lære?
Hjælp til integrering af IT i undervisningen
Peder Ohrt  Start på Dagens Klik her Start på Dagens Klik her  5 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her 5 grundlæggende funktioner på Fronter Klik.
G OOGLE DOKUMENTER i undervisningen. I NTRO Hvad er Google dokumenterGoogle dokumenter  Netbaseret skriveværktøj  Giver mulighed for eleverne at skrive.
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
De sidste undervisningstimer
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Sidetyper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Danida Verdensbilledlegat film – film – film
Peder Ohrt Fagligt netværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Peder Ohrt Uddannelsesnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion,
Praktikpladsdialog Formål 1.At øge effektiviteten af det lokale opsøgende praktikpladsarbejde over for virksomheder med ubesatte praktikpladser gennem.
Fremtidens skole Gruppe 5.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Introduktion til Blackboard og netmedieret kommunika-tion
Organisering af undervisningen. Det er muligt at indsætte links til diverse filer, hjemmesider, video- og lydklip eller åbne dem direkte i OneNote, så.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Portfolio -hvordan man arbejder med portfolio i billedkunstundervisningen og til eksamen.
Videndeling og ledelse
It og medier Folkeskolens formål Elevens alsidige personlige udvikling dansk, historie, sprog … matematik, natur og teknik … idræt, sløjd, billedkundskab,
Grundejerforeningen Jægervangen
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
IT i undervisningen.
SkoleIntra og integration med kommunale platforme - digital Signatur
SkoleIntra og klimaforandringerne - om hvordan forskellige værktøjer fra ElevIntra inddrages i undervisningen Jacob Kjær Hansen Lærer og pæd. IT vejleder.
De gode værktøjer i ElevIntra
Sådan bruger vi LærerIntra
Velkommen til Hvordan fylder jeg lærerværelset ind i LærerIntra? LærerIntra kan erstatte lærerværelsets opslagstavler og fungere som skolens arkiv for.
Blogging i projektarbejde? E-learning: ”Eleverne lærer mest om IT uden for skolen.” E-learning: ”Eleverne lærer mest om IT uden for skolen.” Blogging inddrager.
En portfolio er den bevidste indsamling og løbende vurdering af eller refleksion over undervisningens og læringens processer og produkter.
 Arbejder i Vallensbæk Kommune  Udviklingskonsulent med fokus på IT  IT-vejleder på Pilehaveskolen  Dansklærer i en 6. klasse.
Appetit kommt beim essen.... Digitalisering i udskolingen..Fælleshåbsskolen..Afdelingen på Fælleshåbsvej..Læringscentret..Steen Juhl Møller.
iPads i sprogundervisningen – erfaringer fra forskning i praksis
9. klasse Ranum Efterskole Formål med opgaven Du skal arbejde med et tværgående emne med en problemstilling. I får et overordnet emne. Herunder.
IT-baserede retteformer –erfaringer fra et udviklingsprojekt Udviklingsprojektets titel: Udvikling af god praksis ved feedback på elevernes kollektive.
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
Ugeforløb 2 – uge Prøveklar – den skriftlige prøve
Det virtuelle i realiteten ~ det reelle i virtualiteten 1 Historien bag det virtuelle gymnasium Historien bag det virtuelle på Statsskolen 1.Integration.
Om Specialcenter Sigrid Undset
Fra vidensdeling til produsage Kursisten som vidensproducent.
Hvordan ændrer jeg min SkoleIntras setup, så den passer til de lokale forhold? Man kan tilpasse SkoleIntra til skolens eller kommunens behov på mange måder.
Projektopgave Problemstilling.
Evalueringsværktøjerne i SkoleIntra
Faglig læsning – KIS/UV-forløb 4. årgang H.C Andersen Skolen 2008
Velkommen til LærerIntra set fra lederens bord Ledelsens holdning og ageren har stor betydning for, hvordan SkoleIntra kommer til at fungere på skolen.
Søren Kierkegaard 2. Eksistentialisme.
SkoleIntratræf Kolding Lisbeth Møller SkoleIntra i specialundervisningen.
ELEVINTRA På Skoleintratræf Hvad skal vi nå? Bruge Elevintra til at: Differentiere Dokumentere Evaluere Ved hjælp af billeder, lyd og tekst.
En portfolio er den bevidste indsamling og løbende vurdering af eller refleksion over undervisningens og læringens processer og produkter.
Brædstrup 2012 Nye hjemmesider. Status 2 måneder efter lancering Hvad er situationen så nu? Hvordan er det gået?
Den Sønderjyske Historiekanon. Interaktivt læremiddel – Frit tilgængeligt på – Fokus på: Sønderjysk historie Identitet og historiebevidsthed.
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Introduktionsperioden 1.
Hvorfor bruge flere medier i undervisningen?. Hvorfor bruge medier i undervisningen? 1.Bekendtgørelsen kræver det: ”It er en integreret del af tyskundervisningen,
S YNKRON VIRTUEL UNDERVISNING. H VORFOR MSN. Let tilgængeligt chat program, gratis Elever bruger / kender det. Mulighed for kamera, lyd. Mulighed for.
Hvad er portfolio? Et pædagogisk redskab, der bygger på et mappeprincip, og hvis formål er at øge elevens bevidsthed om og ansvar for egen læring. Målet.
Procesorienteret skrivning i Google drev og Classroom
Introduktion Mål (Dem fra Meebook)
Hvad kan vi tilbyde? Vejledning
JLP og RO Campusskolen i Ringsted, august 2017
InfoKiosk – hvordan virker det?
GUIDE TIL BRUGEN AF FÆLLESMATERIALER (LÆRER)
GUIDE TIL AFLEVERING AF OPGAVE
”Hvordan man kan få glæde af i engelskundervisningen”
Hvordan laver man gode aftaler omkring skriftelige opgaver og logbog?
Ny Elevforside Elevplankonference 2012.
GUIDE TIL AFLEVERING AF OPGAVE
Elevledede skole-hjem-samtaler
Din uddannelse – it-baseret November 2018
Information om Aula til forældre
Præsentationens transcript:

PROJEKTOPGAVEN I ELEVINTRA Rikke Thonbo 2012 Arbejdsrum som værktøj

HVAD ER ET ARBEJDSRUM? Et arbejdsrum er dynamisk og kan tilpasses undervejs, gøres tilgængeligt for flere klasser og produceres i fællesskab af flere lærere Banner Webside/forside Ressourcer

HVORFOR ARBEJDSRUM TIL PROJEKTOPGAVE? Arbejdsrummet bruges til at sætte rammerne for indholdet af en projektopgave. Elever lærer i forskellig tempi En lang instruktion fra læreren kan tabe mange elever og de hører kun den sidstnævnte instruktion. Læreren kan vejlede og grupperne kan reflektere over dagens arbejde Hvem tager ansvar for at holde styr på papir i gruppen? Læreren kan styre den tid, eleverne bruger til søgning på nettet, når de laver opgaver Derudover linkes fra arbejdsrummet til afleveringsmapper, hvor eleverne så har deres opgaver opbevaret til portfolio. Arbejdsrummet bruges til at sætte rammerne for indholdet af en projektopgave. Elever lærer i forskellig tempi En lang instruktion fra læreren kan tabe mange elever og de hører kun den sidstnævnte instruktion. Læreren kan vejlede og grupperne kan reflektere over dagens arbejde Hvem tager ansvar for at holde styr på papir i gruppen? Læreren kan styre den tid, eleverne bruger til søgning på nettet, når de laver opgaver Derudover linkes fra arbejdsrummet til afleveringsmapper, hvor eleverne så har deres opgaver opbevaret til portfolio.

Logbog for den enkelte elev Dokument fra arbejdsrummets mappe Faneblad i afleveringsmappen på Elevintra INDHOLD Link til et andet arbejdsrum Link til ekstern hjemmeside

Eleverne arbejder sammen på tværs af klasserne med forskellige lærere tilknyttet Eleverne er ikke på skolen hver dag, der er brug for en samlet informationsbase Eleverne har behov for skriftlig respons Eleverne har brug for overblik Eleverne har brug for at lave aftaler Eleverne har brug for at samle arbejdet et fælles sted Eleverne arbejder sammen på tværs af klasserne med forskellige lærere tilknyttet Eleverne er ikke på skolen hver dag, der er brug for en samlet informationsbase Eleverne har behov for skriftlig respons Eleverne har brug for overblik Eleverne har brug for at lave aftaler Eleverne har brug for at samle arbejdet et fælles sted ELEVERNE

Dokumenter tilføjes undervejs LÆRERNE Overblik over grupperne og deres arbejde Al info samme sted Skriftlig respons framange lærere

LOGBOG I ARBEJDSRUMMET Læreren kan bruge logbogen ved den endelige udtalelse/evaluering Eleverne kan dokumentere, at de har været aktive, selvom de har arbejdet uden for skolens område Læreren kan følge med i elevens arbejde undervejs i forløbet

LOGBOG I ARBEJDSRUMMET

PLACERING AF I ARBEJDSRUMMET

ARBEJDSRUMMET SOM FANEBLAD

ARBEJDSRUMMET SOM GENVEJ

SKRIV SAMMEN Skriv i skyen Alle kan tilgå dokumentet Ikke afhængig af at der uploades et dokument Respons fra lærereog elever

ELEVENS SYNSVINKEL Se respons Læs dokumentet Rediger dokumentet