Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvad er portfolio? Et pædagogisk redskab, der bygger på et mappeprincip, og hvis formål er at øge elevens bevidsthed om og ansvar for egen læring. Målet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvad er portfolio? Et pædagogisk redskab, der bygger på et mappeprincip, og hvis formål er at øge elevens bevidsthed om og ansvar for egen læring. Målet."— Præsentationens transcript:

1 Hvad er portfolio? Et pædagogisk redskab, der bygger på et mappeprincip, og hvis formål er at øge elevens bevidsthed om og ansvar for egen læring. Målet den elektroniske mappe. Jeg arbejder pt. med en fysisk mappe.

2 Portfolio består af to dele 1.Arbejdsportfolioen 1.Præsentationsportfolioen

3 Procesportfolio/arbejdsportfolio Samler arbejdet som eleven laver i løbet af en periode f.eks. grundforløbet eller 3 år i dansk.

4 Præsentationsportfolioen Ud fra arbejdsportfolien skal eleven udvælge de produkter, som han/hun ønsker skal indgå i den præsentationsportfolio, der danner grundlag for karaktergivning. Læreren opstiller en liste over hvilke typer af produkter der bør indgå.

5 Portfoliomappen Skriftlighed Stile/dele af stile f.eks. Indled/afslut. Manuskript til oplæg/præsentationer Noter til lektier Logbog Rapporter/udsnit af rapporter Evaluering af forløb/arbejdsformer


Download ppt "Hvad er portfolio? Et pædagogisk redskab, der bygger på et mappeprincip, og hvis formål er at øge elevens bevidsthed om og ansvar for egen læring. Målet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google