FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK – – – TLF. 5614 4242 Solrød Vandværk a.m.b.a. Opført i 1972 indvinder 750.000 m³ pr. år 17 indvindingsboringer.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi har et rigtig godt tilbud så konverter til fjernvarme nu.
Advertisements

Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
+ Informationsmøde Dansk ICYE Mandag den 11. Marts 2013.
Gryde med filter og taphane
GRAFISK FORTÆLLING 1.
orehoved Havn på falster
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Middelalderaften på Ikast Nordre Skole Skrevet af eleverne: Pernille Bjerg Iversen 5A og Mia Søndergaard Jepsen 5B.
Benzinpris Hej! Jeg har hørt, at benzinprisen i den nærmeste fremtid kan komme op på kr 15,00.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Prospekt. Ideen •Casa della filosofia er navnet på en forening, der giver almin- delige mennesker mulighed for at have brugsret til et hus i Italien på.
Bly i drikkevandet I 2011 var embedslægen involveret i en sag i Tønder om bly i drikkevandet Embedslægen kontaktede bl.a. Sønderborg Kommune – havde.
Orientering fra Vandforsyningsmyndigheden Kontaktgruppemøder oktober og november 2013.
Livets Ord Livets Ord December 2011 December 2011.
Skolebestyrelsesvalg 2014 Bredagerskolen. Valg her til foråret • Ny reform ny bekendtgørelse • Byrådet fastlægger rammen for valg her i foråret samt datoer.
Spejdernes Loppemarked, August 2011
Bevægelse og sundhed Horne Skole 20. januar 2009.
vlp1 Velkommen til Generalforsamling Foerlev vandværk Tirsdag kl Kulturhuset.
Prospekt. Ideen •Casa della filosofia er navnet på en forening, der giver almin- delige mennesker mulighed for at have brugsret til et hus i Italien på.
De Aktive Kultur Samvær Fitness Netværk De Aktive Generalforsamling 16. maj 2012.
Indrøm nu bare, at du er Internet-narkoman
DDS Dokumenteret Drikkevands Sikkerhed i Odense Kommune
- fortsat midt i en flekstid?
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.
VERDENS BEDSTE NYHEDER HVAD SIGER DE LAVT HÆNGENDE FRUGTER? Interview med en forældre fra min datters Vesterbro-vuggestue.
Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet.
Prospekt. Ideen •Casa della filosofia er navnet på en forening, der giver almin- delige mennesker mulighed for at have brugsret til et hus i Italien på.
1. møde den 1. september 2011 • Se bilag 2. møde opfølgning på mødet den 1. september • Uden resultat, da vi ikke kunne se formålet med en vandfond og.
Rachel, Serna & Catharina
BACKUP eller dø! Klik dig frem til næste billede ->
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Idrætsmedicinerne Stormøde d. 7/9. Hvem er IM -Præsentation af bestyrelsen.
Men vi kan godt gøre en forskel.
Sundhed og vandkvalitet Henrik L Hansen, Sundhedsstyrelsen Fremtidens drikkevand.
Demokratisk struktur HB September, Ny Demokratisk foreningsstruktur Grøn=uændret / Rød=Ændres nu / Blå=til debat 2 Repræsentantskab 11 kredse Reduceres.
FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK – – – TLF Vandsektorloven FVD’s påvirkningsindsats Hvad sker der nu? Aktiviteter til.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Erhvervs  Uddannelses  Center  Syd Hilmar Finsens Gade 18  DK-6400 Sønderborg   Tlf EUC Syd Praktikcenter.
Økonomiseminar maj måned 2009 Mål: Langtidssikret fornuftig økonomi i SVØM. Skaffe nye indtægter i form af frie midler, som samlet set ikke belaster SVØMs.
Virker vi sammen? - Regionalsamlinger, februar 2011.
Vedtaget af Byrådet den 7. oktober 2013
Lidt baggrund 1 Aars Varmeværk ano 2014 Etableret i Forsyner 5300 forbrugere i 4 byer. Affaldskapacitet: ton per år Alternative brændselstyper,
Nu nærmer foråret sig. Som bedsteforælder skal man selvfølgelig have børnebørnene med i ZOO.
Borgermøde 25. juni 2013 Velkommen til borgermøde! Ordstyrer: Formand for Plan- og Klimaudvalget Lars Simonsen 17:00 Velkomst ved udvalgsformand Lars Simonsen.
Generalforsamling 2013 Karlstrup vandværk af 1959 A.m.b.A.
Udvikling i GODS Transporten Sammenfatningsrapport maj 2010.
FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK – – – TLF UV – anlæg på mindre vandværker.
DEN SELVEJENDE INSTITUTION (FOND) NYBORG IDRÆTS- & FRITIDSCENTER DEN ALMENNYTTIG FORENING NYBORG IDRÆTS- & FRITIDSCENTER HI - Campus 2014 – Fremtidens.
NYHEDSBREV Årgang 3, Nummer 4, september 2006 Bestyrelse Formand Jesper Holm, Bernstorfflund Allé 15, 2920 Charlottenlund, Kasserer Birger.
Velkommen til generalforsamling i I/S Veksø Vandværk
Farum 26. november 2014 Stenløse 8. januar Bekendtgørelse om kvalitetssikring på almene vandforsyningsanlæg § 2. Et alment vandforsyningsanlæg skal.
Velkommen til forårs SFO på Hunderupskolen
Odsherred Forsyning Det er os der: Tømmer din septiktank
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
vlp1 Velkommen til Generalforsamling Foerlev vandværk Tirsdag kl Kulturhuset.
Teknisk Råd Region Nord
Et mere detaljeret program vil blive offentliggjort fredag når alle er samlet, så indtil videre vil vi nøjes med at afsløre at menuen er som følger :
10.mar. 15 Udvikling i løn, priser og konkurrenceevne Dansk Industri.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Lidt eftertanker… Vigtigt at de, I lærer, er en teori blandt mange teorier – men det præsenteres som teorien = sandheden Og det er den, I skal kunne til.
Vands hårdhed !. Vandets hårdhed bestemmes ud fra indholdet af kalk i vandet. Kalk kaldes også for calcium. Hårdt vand kan give en række ulemper. Eksempelvis.
Hvad er benchmarking Benchmarking betegner et forbillede, som udgør udgangspunktet for bedømmelsen af en præstation i en eller anden henseende. Benchmarking.
Billeder fra DPS' Årsmøde 2017
Generalforsamling 2019 Velkommen
Præsentationens transcript:

FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK – – – TLF Solrød Vandværk a.m.b.a. Opført i 1972 indvinder m³ pr. år 17 indvindingsboringer afregningsmålere

FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK – – – TLF

Solrød Vandværk a.m.b.a.  Solrød Vandværk a.m.b.a. leverer vand med en hårdhedsgrad på 21°dH – altså hårdt vand..  Forbrugernes ønske/krav om at vi skulle ”gøre et eller andet”, førte til at vi i foråret 2011 opsatte et Amtech ”kalkknuser” anlæg på prøve, efter 3 måneder valgte bestyrelsen at købe anlægget.  Anlægget ændrer kalkens struktur, fra Calcit til Aragonit, dette betyder bl.a. at der går længere tid mellem afkalkning af el-kedler, kaffemaskiner m.m.

FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK – – – TLF Solrød Vandværk a.m.b.a.

FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK – – – TLF Solrød vandværk a.m.b.a.  De forbrugere vi talte med i dagene og ugerne efter opstarten, spurgte ind til hvad vi var begyndt at ”putte” i vandet, da der nu var slør på glassene efter maskinopvask, mere skum i vaskemaskinerne osv.  Senest har vi pr. 1. januar 2014 overtaget forsyningen af et mindre naboværk, de mødte talstærkt op på generalforsamlingen – ikke for at kuppe bestyrelsen – men for at høre om det vi tilsatte vandet var sundhedsskadeligt, for os en indikation på at anlægget har en virkning, kalken er ikke væk, generne er bare blevet mindre.