UNGDOMSSKOLEN HVIDOVRE Ungdomsskolen Hvidovre

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Advertisements

Hvilken forskel gør spørgsmål?
AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN
Smas’hit En succes. Adfærdsdelen har med udgangspunkt i interviewunder- søgelsen og spørgeskemaundersøgelsen belyst, at brugerne af Hashfacts og Restart.
Orientering om skolebestyrelsesarbejdet
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
Temadag om undervisningsmiljø
Linda Sommer 46 år Lokalformand HB i Red Barnet Efterforsker
E g e s k o l e n E g e s k o l e n ForsideHvem er vi/IFagSkoleåretPrøverAndre aktiviteterSkole/hjemForventningerVelkommen.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN MOBNING SLADREHANK MEDLØBER DUKS TRUSLER.
Trivselsgrupper for forældre
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Ta Dig tid….
Arbejdspladsudvikling
Velkommen til Lagoni SFO
Samarbejde med eller uden Service Level Agreement (SLA)
Tilsyn Aabenraa Friskole 2010
Præsentation af resultater fra Elevtrivselsundersøgelse Hvad stiller man op? Erfaringer fra år 1 på Fredericia Gymnasium – hvor langt er FG?
ß Iværksætterens udfordringer og muligheder Louise Rønne, Republikken.
Informationsmøde ny skolestartere 20. november 2013
Velkommen. . Agenda: Velkomst Status på skolesammenlægningerne Kort ref. fra sidste møde Grundregler for Skolen Evt.
Elev: Jakob E. Husted Fag: Kom/IT
Udvikling af elevrådet på Blågård Skole
Hvem skal være med til at definere kerneopgaven – og hvordan
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Hvad laver skolebestyrelsen på Dagnæsskolen?
Hvordan passer jeg på mig selv ?
Lektor, ph.d. Jette Kofoed
COSMOS GROUP A/S – MOVING PEOPLE AND PERFORMANCE member of En samtale – to vindere  Den vanskelige samtale.
Skolebestyrelsesarbejdet. Dagsorden for den 10. April Skolebestyrelsen på et overordnet plan Procedure omkring valgprocessen Hvad er så Skolebestyrelsen.
En ambition for skolerne i Hillerød SB formændene i Hillerød Materiale fra mødet
Januar Indledning Vi har i skolebestyrelsen udarbejdet et årshjul som viser de faste aktiviteter og emner, vi skal arbejde med i løbet af skoleåret.
Trivselsaften for 0.A Børn mobber ikke deres forældres venners børn.
Skolebestyrelsesarbejdet. Hvor En skolebestyrelse er en bestyrelse på en uddannelsesinstitution, hvor både forældre, elever og lærere samt skolens ledelse.
Intern kommunikation PR og presse
GRUPPEDRØFTELSER En af forældrene bedes lave notater på det omdelte papir. Vælg eventuelt en ordstyrer blandt forældrene.
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
Velkommen til Nordregårdsskolen
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
RUL Grønlænderrulninger. Næsten alle kajakroere ønsker at beherske et rul, men det er ikke alle det lykkes for. Et tilbagevendende problem er ”hoftevrikket”.
10 roser til dig.
Fra barneliv til elevliv impulsivt normforvirret egocentrisk ”snakkende” målrettet normsikkert arbejdsmoral lyttende socialt forpligtet interesse for.
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Erna Storgaard - Kastanievænget Vonge - tlf Regler omkring tavlen Det.
Introduktion af forløbet. Forløbet sættes i gang gennem kickstart. Kickstart arbejder med de to første faser. De sidste to faser arbejder hver enkelt.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Smas’hit En succes. Adfærdsdelen har med udgangspunkt i interviewunder- søgelsen og spørgeskemaundersøgelsen belyst, at brugerne af Hashfacts og Restart.
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Kursusaften for nyvalgte skolebestyrelser 21.november 2012.
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
Misbrugsgruppe på sengeafsnit S1/32 i Psykiatrien Syd Baggrund og opstart Gruppen i praksis Udsagn Effekt, udfordringer og udvikling Spørgsmål Misbrugskonsulent.
Aftenens program Kl – 19.15Velkomst på torvet – Forældre sidder på stole og elever står op. Kl. ca Elever går med lærere til teamlokaler.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Børn og sociale medier Hvordan bruger eleverne fra Skelgårdsskolen de sociale medier ?
Korsager Skole 3. februar Præsentation og referat fra Kontakt- og trivselsforældre ekstra møde.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
S KOVBYSKOLEN – DEN NYE SKOLE - FORMANDSBERETNING Skolebestyrelsen årsmøde Skovbyskolen 18. marts 2015.
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser [indsæt dato] [indsæt skolens navn] [Indsæt mødeforum] Trivselsmålingens resultater.
Præsentation til forældremøde 2016 Skolebestyrelsen Præstø Skole.
I mentor ordningen på elevmentor.dk
Hvorfor valgte jeg SOSU skolen?
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Trivselsmålingens resultater på vores skole
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
SOSU NORD, praktikken og elevplan
Læringslokomotivets forældresamarbejde
Princip for kontaktforældre
Bestyrelsesmøde
Præsentationens transcript:

UNGDOMSSKOLEN HVIDOVRE Ungdomsskolen Hvidovre Fælles elevråd i Hvidovre kommune (Vores andre demokratihold er U-Team og Ungdomsskolens elevråd UNGDOMSSKOLEN HVIDOVRE Ungdomsskolen Hvidovre Næsborgvej 90, 2650 Hvidovre www.usk-hvidovre.dk

Hvordan startede vi? Fælles elevråd blev en realitet, da ønsket kom fra forvaltningen Rigtig meget benarbejde Vores første møde DSE

Hvem er vores samarbejdspartnere? Politikkerne Skolecheferne/udviklingsafdeling Skolelederne Kontaktlærerne Venner

Hvad har været/er vores udfordringer? Indkaldelse til møderne – og at give besked, det kræver rigtig mange sms’er Få alle skolerne med – Elevråd vælges ikke samtidig Fælles elevråds arbejde tilbage i skolerne Elevrådsrepræsentanterne skifter hvert år

Hvad har været vores succeser? Deltog i processen omkring skolelukninger Bliver taget seriøst Kvalitetsløft i kommunen Vedtægter Facebook Spise sammen Linda P – arrangement Vi mødes en gang om måned

Vores møder - dagsorden: Elevforslag til dagsorden punkter Fastlæggelse af dagsorden Nyt fra skolerne Opfølgnings punkter fra sidste møde Dusk-net og U-Team Fastsættelse af næste møde

Hvad har vi arbejdet med i sidste skoleår? Videndeling på skolerne. F.eks morgenmad, legeordninger og miljøprojekterer Kantineordninger It på skolerne Trivsel og mobning. ”Godt du kom” – kampagne Sociale samvær  

Evaluering af sidste skoleår Hvad har for dig været den bedste oplevelse i fælleselevråd: Vi er blevet hørt ”helt oppefra kommunen” Vi debattere, folk gider snakke med os udefra. Nye venner og mad!!

Evaluering af sidste skoleår Hvem eller hvad var med til du fik den oplevelse? Lærerne på skolerne og eleverne. Fælles elevråd Ungdomsskolen sætter rammerne og kommunen overraskede ved at lytte. Louise & Lise fra Ungdomsskolen er gode til at ”styre” og hjælpe os.

Evaluering af sidste skoleår Hvad drømmer du om at kunne lade sig gøre i Fælles elevråd i næste skoleår? Oftere og længere møder, evt. en weekend tur Møde nogen af de samme og være med igen i næste skoleår. At Hvidovres skoler, bliver et rart og fagligt udviklende sted for alle elever