Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi præsenterer SLIDEPLAYER.DK
Advertisements

Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Open street maps på GPSén Gå ind på Siden er lang tid om at loade, så hav tålmodighed.
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant-kursus
Lav design med ord, billeder og meget andet...
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Fortæl med PowerPoint XP
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Grundlæggende PowerPoint
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus i tale og video
REGISTRERINGSDATABASEN
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Instruktion i Animation Shop
Beskyt din computer og dine data!
Følge indhold Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Oversigtsvejledning til video Starte et videoopkald 1.Hold markøren over en kontakts billede, og klik på kameraknappen. 2.Der vises en besked på kontaktens.
Lyd-ikonet er forsvundet
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus i svargruppeprogrammet
Microsoft® Lync™ 2010 Møder og samarbejde Kurser
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Microsoft® Lync™ 2010 Chat og tilstedeværelse Kurser
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Microsoft ® Lync ™ 2010 Web App-kursus. Målsætninger På dette kursus introduceres Microsoft Lync Web App, og følgende emner gennemgås: Oversigt over Lync.
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
Oprettelse af Digital Post
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Tjekke din telefonsvarer 1.Klik på fanen Telefon. Du får vist dine beskeder og oplysninger om personer, der har ringet. 2.Hold markøren over en telefonsvarerbesked,
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Lync 2013 på iPhone Oversigtskort for Deltage i et Lync-møde
Gem et dokument Følg numrene osv..
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Starte et videoopkald På listen over kontakter skal du pege på en kontakts billede og klikke på kameraikonet. Der vises en meddelelse på din kontakts skærmbillede.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Microsoft® Office Excel® 2007-kursus
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Video Vælge visning Skype for Business Konfigurere din videoenhed
Møder Vælge visning Skype for Business
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Tips og tricks til PowerPoint
Konfigurere lyd og foretage opkald
Kontakter, tilstedeværelse og chat
OneDrive Med OneDrive kan du sikkert gemme dine billeder, filer og mapper på ét sted, dele dem med andre og få adgang til dem overalt.
Titel på kursuspræsentation
Velkommen til PowerPoint
Velkommen til det nye PowerPoint
Velkommen til det nye PowerPoint
Præsentationens transcript:

Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden at skulle planlægge et møde. Du kan starte et improviseret møde, dele noget på din computer (en fil, et websted og så videre), tage og dele noter, brainstorme sammen på et whiteboard, give eller arbejde på en PowerPoint- præsentation eller sende en fil. Eller du kan planlægge et Lync-møde og dele og samarbejde derfra. For oplysninger om oprettelse af og deltagelse i Lync-møder, se enten og eller, hvis du bruger Office 365 drevet af 21Vianet, og På listen over kontakter skal du dobbeltklikke på en kontakt for at starte en chatsamtale og tilføje personer eller grupper ved at trække dem ind i vinduet fra din liste over kontakter. Eller du kan deltage i et planlagt Lync-møde. 2.Peg på præsentationsknappen (skærm). Herefter skal du i fanen Præsenter enten: Klikke på Skrivebord for at vise indholdet af hele skrivebordet. Klikke på Program, hvis du vil dele et åbent program, og derefter dobbeltklikke på det ønskede program. 3.(Valgfri) Hvis du vil tilføje lyd, skal du klikke på telefonknappen. 4.(Valgfri) Hvis du vil tilføje video, skal du klikke på kameraknappen. Deling og samarbejde Give kontrollen over din delingssession til andre Tillad andre at bladre gennem slides, bidrage med oplysninger og foretage ændringer på et whiteboard eller en OneNote-fil, PowerPoint-fil eller andre slags filer eller vise et program med blot et par klik med musen. Tag kontrollen tilbage når som helst. 1.På værktøjslinjen for deling øverst på skærmen skal du klikke på Giv kontrol. 2.Klik på navnet på en person under deltagere for at give vedkommende adgang, eller klik på Giv automatisk kontrol for automatisk at give adgang til enhver, der anmoder om styring af dit skrivebord. Vælge, hvem der kan hente delte filer I et planlagt møde kan du under præsentationen begrænse, hvem der kan hente en kopi af den fil, du deler, hvis for eksempel informationen ikke er færdig, eller hvis den er fortrolig. 1.Under en delingssessionen skal du pege på præsentationsknappen (skærm) og derefter klikke på knappen Administrer indhold, der kan vises. TIP: Du ved, at du kan dele, når du ser værktøjslinjen for Deling øverst på din skærm. 2.Klik på menuen Tilladelser, og vælg derefter et af følgende: Arrangør for kun at tillade den person, der har konfigureret mødet, at hente filen. Præsentationsvært for kun at tillade personer, som arrangøren har konfigureret som præsentationsværter, at hente filen. Alle for at tillade alle deltagere at hente filen. Dele skrivebordet eller et program Tag kontrollen over en delingssession tilbage 1.For at tage kontrollen over dit skrivebord eller program tilbage skal du igen klikke på Giv kontrol. 2.Hvis Giv automatisk kontrol er valgt, skal du klikke på denne indstilling for at rydde den. For at tage kontrollen tilbage fra en person skal du klikke på Tag styringen tilbage.

Dele noter Ofte har du brug for tage noter under et møde. Hvis du bruger OneNote, kan du tage noter, som alle kan se, og I kan arbejde sammen om disse noter, og/eller du kan dele noter, du allerede har taget. 1.Peg på præsentationsknappen (skærm) i et samtalevindue, og klik på fanen OneNote. 2.Klik på Delte noter, og vælg derefter en notesbog eller en noteside i notevælgeren, eller klik på Ny notesbog for at oprette en ny. Den side, du vælger, havner på skrivebordet, og de andre deltagere modtager en meddelelse om den delte notesbog. Tillad dem at tilføje noter, hvis du ønsker det (se afsnittet "Videregiv styring" for yderligere oplysninger). Dele en fil eller et billede Du skal blot trække og indsætte gemte filer, herunder billeder, eller kopiere og indsætte en fil eller et billede til tekstområdet i et samtalevindue. Der vises en lille udgave af billedet eller filtypen, som brugeren kan gemme eller åbne for at få vist i detaljer. Eller du kan bruge indstillingen til filoverførsel. I samtalevinduet skal du klikke på præsentationsknappen (skærm) og derefter bruge fanen Vedhæftet fil. Lync sender en invitation til filoverførsel til deltagerne, og filen sendes, hvis invitationen accepteres. TIP Du kan også trække en fil over på en kontakts navn, hvorefter der sendes en besked om overførslen til modtageren, som så kan vælge at acceptere eller afvise filoverførslen. Dele et whiteboard Et whiteboard er et tomt område, hvor du kan skrive noter, tegne eller importere billeder, som mødedeltagerne kan arbejde sammen om. Det er meget velegnet til brainstorming. Peg på præsentationsknappen (skærm) i samtalevinduet, og klik på Whiteboard under fanen Præsenter. Brug anmærkningsværktøjerne på højre side af whiteboardet til at fremhævning, stempler, laserpegepind, skrive, tegne og andre værktøjer. Dele en PowerPoint-præsentation 1.Peg på præsentationsknappen (skærm), og klik på PowerPoint i fanen Præsenter. 2.Gør et af følgende: Hvis du vil flytte slidene, skal du klikke på Miniaturer og klikke på den slide, du vil vise, eller du kan bruge pilene nederst i møderummet. Hvis du vil se dine præsentationsnoter, skal du klikke på Noter. For at bruge fremhævede ord, laserpegepind og andre kommentarværktøjer skal du klikke på knappen Anmærkninger på den øverste højre side af sliden. Anmærkninger vil ikke ændre den faktiske fil, men du kan gemme en kopi med anmærkninger, hvis du ønsker det. For at forhindre nogen i at springe frem i præsentationen eller lave anmærkninger skal du i mødevinduet klikke Flere indstillinger, klikke på Indstillinger for Lync-møde og derefter vælge tilladelsesniveau for deltager(e)