Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)"— Præsentationens transcript:

1 Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)

2 Nu folder arkivet sig ud med de emner der er sat op til debat. Det emne du gerne vil læse og evt. kommenterer aktiverer du ved at sætte din ”cursor/den lille hånd/ pilen” på teksten og trykke ”enter” eller din museknap.

3 Så får du dette billede op – og når du læser teksten igennem, kommer du langsomt til bunden – og så (næste billede)

4 Her kan du så trykke på ”Send en kommentar” og så åbner (næste billede)

5 Der sig et billede/skærm der ligner denne. Du skriver så din kommentar ind i den viste boks til højre – Bekræfter at du kan læse de bogstaver der står her - Og (næste billede)

6 Enten logger ind med dit brugernavn og adgangskode hvis du er oprettet som ”blogger” – eller klikker på cirklen ud for kaldenavn – skriver dit navn –eller bådnavn. Herefter trykker du ”udgiv din kommentar” (du kan se et eksempel før det ved at trykke på vis eksempel)

7 Grindeblog Nu har du set den ene vej til en kommentar – og hvor let og sikkert det kan gøres. Skulle der være fejl eller noget du fortryder kan webmaster i Grindeklubben slette dit indlæg - send bare en mail. Du kan også kommentere ved brug af færre klik (se næste billede)

8 Her er vi tilbage til ”startsiden” – som du kan se peger vi på ”0 kommentarer” – klikker du på den kommer du ind på siden hvor du kan skrive og udgive en kommentar – er der allerede kommet indlæg så får du også dem at se (det viser jeg på næste billede)

9 God fornøjelse!


Download ppt "Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google