Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tjekke din telefonsvarer 1.Klik på fanen Telefon. Du får vist dine beskeder og oplysninger om personer, der har ringet. 2.Hold markøren over en telefonsvarerbesked,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tjekke din telefonsvarer 1.Klik på fanen Telefon. Du får vist dine beskeder og oplysninger om personer, der har ringet. 2.Hold markøren over en telefonsvarerbesked,"— Præsentationens transcript:

1 Tjekke din telefonsvarer 1.Klik på fanen Telefon. Du får vist dine beskeder og oplysninger om personer, der har ringet. 2.Hold markøren over en telefonsvarerbesked, og klik på Afspil. 3.Klik på Flere indstillinger (…), og vælg en af mulighederne, f.eks.: Åbn element i Outlook giver flere oplysninger om opkaldet. Slet element sletter talebeskeden fra Lync. Start et Videoopkal med kontakten. Markér element som læst Ring til kontakten. Se Visitkort 4.Du kan også klikke på Vis mere i Outlook for at åbne mappen Telefonsvarer, hvis du vil have mere at vide. Oversigtsvejledning til Tale Konfigurere din lydenhed Før du bruger Lync til at foretage opkald eller deltage i et møde, skal du konfigurere din lydenhed og kontrollere kvaliteten. Du kan bruge computerens mikrofon og højttalere, eller du kan tilslutte et headset. 1.Klik på Vælg Primær enhed i det nederste højre hjørne i Lync, og klik derefter på Indstillinger for lydenhed. 2. Vælg enheden i menuen Lyd- enhed, og juster lydstyrken for højttalere og mikrofon. Foretage et opkald Foretage et Lync-opkald (computerlyd) 1.Hold markøren over en kontakts billede. 2.Klik på knappen Telefon, hvis du vil ringe til kontakten vha. Lync, eller klik på pilen ud for knappen Telefon, og vælg et nummer. Ring op vha. det numeriske tastatur 1.Klik på fanen Telefon i Lync. 2.Klik på tallene på det numeriske tastatur, eller skriv nummeret i søgefeltet, og klik derefter på Ring op. Lync ringer op til nummeret, ligesom på en almindelig telefon. Lyd FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. © 2012 Microsoft. Alle rettigheder forbeholdes. Oversigtsvejledning til Lync 2013 Brug af kontrolelementer til lydopkald Hold markøren over telefon-/mikrofonknappen for at få vist kontrolelementerne: Hvis du vil sætte opkaldet i venteposition, skal du klikke på Sæt opkald i venteposition. Klik på Slå lyd fra for at slå din lyd fra. Hvis du vil sende opkaldet til et andet nummer, skal du klikke på fanen Viderestil opkald og vælge et af numrene. Hvis du vil lægge på, skal du klikke på telefonknappen i samtalevinduet.

2 Besvare et opkald 1.Når nogen ringer til dig, vises der en besked på skærmen. 2.Klik et vilkårligt sted i billedområdet for at besvare opkaldet. 3.Klik på Ignorer, hvis du vil afvise opkaldet og sende det videre til telefonsvareren. 4.Klik på Indstillinger, hvis du vil foretage andre handlinger: Send opkaldet til Telefonsvarer. Svar via chat i stedet for lyd. Angiv status til Vil ikke forstyrres for at afvise opkaldet og undgå andre opkald. Hvis du vil viderestille opkaldet til et andet nummer, skal du klikke på nummeret. 1.I samtalevinduet skal du holde markøren over personerne og klikke på Inviter flere personer. 2.Vælg de ønskede deltagere i vinduet Inviter via navn eller telefonnummer, og klik på OK. 3.De nye indbudte personer modtager en invitation til at deltage i opkaldet. Starte et telefonmøde 1.Vælg flere kontakter ved at holde Ctrl nede og klikke på navnene. 2.Højreklik på markeringen, og klik derefter på Start et telefonmøde. 3.Vælg, hvordan du vil starte telefonmødet, ved at klikke på Lync-opkald eller et af numrene. Føje lyd til en chatsamtale Hold markøren over telefonknappen i chatvinduet, og vælg et af numrene. Du har valgmuligheder som arbejde, mobil eller privat (hvis det er angivet) til kontakten. Du kan også klikke på Nyt nummer og skrive et nummer, du vil ringe til. Invitere flere personer til et opkald


Download ppt "Tjekke din telefonsvarer 1.Klik på fanen Telefon. Du får vist dine beskeder og oplysninger om personer, der har ringet. 2.Hold markøren over en telefonsvarerbesked,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google