Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Oprettelse Af Dreamviewer Site.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Oprettelse Af Dreamviewer Site."— Præsentationens transcript:

1 Oprettelse Af Dreamviewer Site.
I denne korte beskrivelse vil jeg forklare, hvordan du oprette et nyt site i dreamviewe på den nemmeste måde. Der vil på de andre slides være en punkt form, over hvad du skal gøre, og der til Screenshot af dette. God fornøjelse.

2 Første Trin til at oprette et nyt site
Det første du skal gøre er at finde din htdocs mappe. Du skal ned til dit mappe ikon, ved siden af start ikonet. Når du er der inde finder du dit windows C drev. Når du er inde på C drevet, går du under mappen xampp. Inden I mappen skal du finde htdocs mappen. Når du har gjort dette, oprette du en mappe som hedder test. (Se screenshots hvis i tvivl).

3 Andet Trin Til At Oprettet et nyt site
4. Vi har nu lavet mappen, du skal vi åben Dreamviewe og lave vores nye site. Så åbner du Dreamviewe, derefter ser du dette poppe op, der klikker du på new site. (Øverste billede) 5. Når du har klikket der ville et nyt vindue pop-up(Se Screenshot, nederste billede), hvor vi skal give site et name. Nu hvor mappen hedder test, kunne site name hedde test. Men det bestemmer man nu helt selv. Så skal vi finde vores mappe, så Dreamviewe har en sti at hente, når vi skal åben f.eks. dokumenter. Så klikker du på det lille mappe ikon, og der ryger du ind i din htdocs mappen.(Hvis ikke skriv ligesom vist på billede). Der vælger du din test mappe.

4 Tredje Trin Til At Oprette et nyt site
6. Nu har du fået valgt mappen, og skrevet et passene navn til dit nye site, nu skal vi sætte serveren op. Klik ud i venstre side hvor der står servers, og så komme dette op. Der klikker du på det lille plus tegn. 7. Når du har klikket på plus tegnet, kommer der en ny boks op.(Først lille billede), Her skal du skifte connect using til Local/network i stedet for. Vidst på billede ved siden af. Fortsætter på næste slide!

5 Fjedre trin til at oprettet et nyt site
8. Ny er vi næsten færdig, så nu skal vi har skrevet de sidste ting ind. Et servernavn, den nye mappe du lavede skal findes igen. Og en web url, hvordan du kommer til siden. Som ses på billede her, har jeg gjort det allerede. Som du ser har jeg givet den et navn, fundet mappen ved at klikke på mappe ikonet, derefter har jeg skrevet URL'erne, for hvordan du skal kunne komme ind på siden! En vigtig ting er at xampp køre! Ellers ville site ikke kunne virke. Så når du har skrevet tingen ind, klik save. Der kommer du tilbage til dette billede. Der klikker du save. Nu har du lavet sitet opsætning! Godt gået! Denne Tutorial er slut.

6 Lavet af Patrick Tønnesen


Download ppt "Oprettelse Af Dreamviewer Site."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google