Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

OneDrive Med OneDrive kan du sikkert gemme dine billeder, filer og mapper på ét sted, dele dem med andre og få adgang til dem overalt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "OneDrive Med OneDrive kan du sikkert gemme dine billeder, filer og mapper på ét sted, dele dem med andre og få adgang til dem overalt."— Præsentationens transcript:

1 OneDrive Med OneDrive kan du sikkert gemme dine billeder, filer og mapper på ét sted, dele dem med andre og få adgang til dem overalt.

2 OneDrive er et online fil lager, der er adgang til overalt
OneDrive er et online fil lager, der er adgang til overalt. Det er nemt at gemme Office-dokumenter og andre filer i clouden, så du kan få adgang til dem fra en hvilken som helst enhed. Med OneDrive kan du dele dokumenter, fotos mv. uden at sende mail med store vedhæftede filer. Du kan også nemt arbejde med OneDrive-filer direkte i Windows eller Mac.

3 Log på onedrive. Live.com, og vælg OneDrive til:
Få vist filer og billeder, du har gemt i OneDrive. Oprette billedalbummer til familie og venner. Oprette dokumenter på din computer, og redigere på din bærbare computer, telefon eller tablet. Dele filer og billeder med andre. Samarbejde med dine venner på dine Office- dokumenter i realtid.

4 Gem, del og synkroniser dine filer
Mål og metode For at kunne gemme, dele og synkronisere dine filer i skyen lærer du: hvad Microsoft-skytjenesterne er, og hvorfor du bør bruge dem hvordan du vælger, hvor du skal gemme filer i skyen hvad deling og synkronisering er.

5 Deling af dokumenter på den rigtige måde gør dig mere produktiv
For at gøre det nemt at dele et dokument, kan du gemme det på ét sted og derefter dele det med andre. Dette sikrer, at du arbejder med den nyeste version. Det fjerner også behovet for at søge i mails og mapper på et netværksdrev for at finde den nyeste version. Via deling kan du også samarbejde om et dokument gennem samtidig redigering. Når et Office-dokument (Word, PowerPoint, Excel og OneNote) er gemt i skyen, kan du og andre redigere det samtidigt, når I arbejder med dokumentet. Samtidig redigering i et dokument hjælper med at fuldføre dokumentet og overholde deadlines. [Mere]


Download ppt "OneDrive Med OneDrive kan du sikkert gemme dine billeder, filer og mapper på ét sted, dele dem med andre og få adgang til dem overalt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google