Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp."— Præsentationens transcript:

1 Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp at finde til hvad som helst. Først kan man vælge hvilke sprog man vil have sin G-mail i. Dernæst, hvor mange mails pr. side. Du kan vælge om du vil have tastaturgenveje i brug eller ej. Ctrl med bogstaver bagefter a = marker alt; c = kopier; v = indsæt; x = klip; z = fortryd. Vil man have billede på sine og indkomne mails, slår man dette til. Dette er et udpluk af, hvad man kan gøre, men også hvor let det egentlig er at begå sig.

2 Denne side vise hvor let det er at redigere i sine personlige oplysninger. Det kan altid lade sig gøre. Hvis du fx ikke vil hedde Lærke som afsender, så kan man gå ind og rette det til et andet navn. Man kan også tilføre andre mail adresser.

3 Dette viser hvordan du kan samle dine forskellige interesser i deres egne grupper. Oprette personligt adressekartotek, anvende adressekartotek og postgrupper

4 Du kan også gå ind og bestemme hvad du vil med dine mails. Både de modtagne, sendte og videresendte. Og der er fx IMAP. Det er det program man bruger til at konfigurere e-mail adressen dvs. hvordan man logger på og henter post, serveren altså.

5 Dette er også en mulighed for at chatte med sine venner. Det fungerer ligesom messenger og skype.

6 Dette er bare en mulighed for at andre baggrunden til et andet tema, end kedeligt hvidt.

7 Dette er hvordan man skriver og sender mails. Du kan tilføje mere end en modtager, ved at trykke på Cc el. Bcc. Emne er altid godt at have med, da det er overskriften. Der kan vedhæftes en fil fra fx Dokumenter, skrivebord, modtagne filer eller billeder,. Det kan der ved at trykke på Vedhæft fil, unde emne. vil du have en fil mere med, så gør du det samme iegn Og så kan man gå i gang. Vil du gerne vente lidt med at sende, kan du gemme din mail, under kladde. Når du så sender, finder du den kontaktperson du vil sende til.


Download ppt "Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google