Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tips og tricks til PowerPoint

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tips og tricks til PowerPoint"— Præsentationens transcript:

1 Tips og tricks til PowerPoint

2 Tilpas dit design Når du vælger en skabelon til PowerPoint, får du automatisk et sæt farver og skrifttyper med. Dem kan du tilpasse: Klik på ”Design” og find ”Varianter” øverst til højre. Klik derefter på den lille pil for at få adgang til at skifte skrifttyper, farver m.m. I tvivl? Se illustration på næste slide.

3

4 Lav smarte dias Du behøver heller ikke vise alle dias i din præsentation. Måske er nogle af dem kun relevante hvis folk fx stiller et spørgsmål. Eller du vil lave en Jeopardy! Måske vil du give folk en valgmulighed. Fx: Er WordPress OpenSource? JA! NEJ!

5 Du trykkede på NEJ! Men det er forkert.
Husk at gøre dette dias ”skjult” så at det ikke popper op automatisk. Højreklik i diasvisningen til venstre og vælg ”Skjul”. Gå tilbage her.

6 Indsætte videoer I nyere versioner af PowerPoint er det faktisk nemt at indsætte videoer, fx fra YouTube. Du kopierer adressen til videoen, klikker på Indsæt, klikker på Video (til højre i topmenuen), vælger Onlinevideo, indsætter adressen på videoen i søgefeltet til YouTube, klikker på Søg, klikker derefter på videoen og vælger endelig Indsæt.

7 Afspille videoer…

8 Andre tips Animationer kender du sikkert?
De er fine nok, men overdriv ikke. På den anden side er de jo lidt sjove… Med lidt omhu kan du lave små stop-motion film i PowerPoint. Husk at du kan indsætte lydfiler – og også optage dig selv.

9 Gemme PowerPoint Du kan gemme din PowerPoint i forskellige formater:
Fx en pdf til uddeling Eller en film: Vælg Eksporter og find det rette format.


Download ppt "Tips og tricks til PowerPoint"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google