Præsentation af materialer fra English Center

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Advertisements

Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Skolebiblioteket Gladsaxe Skole
Større Skriftlig Opgave
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Projekt - Litteratursøgning og skriftlighed
Introduktion til PECS på Lysholm
Den der discipler … arbejder så meget på, at få de åndelige babyer til at vokse ____________________ ____ At han glemmer, at de først må______________.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Ved ONLINE MUS-koncept: Kompetenceudvikling og MUS – i anerkendende perspektiv Kort præsentation af GRUS-delen April 2012 Ved
Læringsstile og lektier
Nåede vi målet? podcasts Evaluering - eleverne • 1. Giver det at podcaste boganmeldelser eleverne mere lyst til at læse bøger? – a. Samlet set.
Præsentation af materialer fra English Center
E-Læring Gruppe #3. Definition af E-læring Udgangspunktet med E-læring er, at læringsprocessen bliver individuel og der bliver taget højde for den enkeltes.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Tid Til Dansk Tid Til Dansk er et komplet dansksystem for klasse.
Udarbejdelse af poster
GODE IWB RÅD TIL UNDERVISNINGEN  Det skal ikke (kun) være lærerens tavle  Altid være på nettet – så der er plads til at være impulsiv og søge på nettet,
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Computerens anatomi.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
Backoffice præsentation
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
How to boost students´ vocabulary via reading
Challenges in Web Search Engines • Spam • Content Quality • Quality Evaluation • Web Conventions • Duplicate Hosts • Vaguely-Structured Data.
Hvor der er fokus på klimaet.
Mindre grimt, tak.
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. Hav værktøj og ler klart. GOD FORNØJELSE.
Dansk 1. klasse.
Engelbert H – og den sidste chance
Børns kompetenceudvikling (SDQ) og social baggrund
Unit 1 English Summative Assessment, Poem
Den gode, den onde og den grusomme - om digital selvbetjening SnitkerGroup 6. September 2011 af Usability Specialist Thomas Visby Snitker.
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
E-bøger gennem PrioInfo - oversigt v/ Claes Olsson.
Vejledning til arbejdet med faginddeling af ISSN-listen (tidsskriftslisten) (Tryk F5 for skærmvisning)
Instituttet for Fremtidsforskning Er en privat og uafhængig tænketank Er grundlagt i 1970 af Thorkil Kristensen Inspirerer og rådgiver virksomheder, organisationer.
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
december 2010 Dansk-historie opgave. Store skriftlige opgaver 2.g: dansk-historie opgave (intro) 2.g: SRO (mini SRP) 3.g: SRP/AT.
Hvis 2005 var et af ‘disse år’ hvor du begyndte med optimisme,
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Eksempler på skabeloner til bøger i powerpoint
(Klik med musen – så lærer du noget om materialesøgning)
Nye bøger på PLC Sammensat Materiale Musik. Nye bøger på PLC Musik Indskoling Bog + CD.
Elever med særlige behov Lidt om allerede installerede hjælpe programmer i windows vista.
Terminsprøver december  Kom i god tid. Helst 15 min. Før prøven begynder  Find din plads. Dit navn og prøvenr. Står på bordet.  Du skal selv.
Velkommen til Annes-angstside.
Glogster Nu er det muligt at udskifte plancher og andre præsentationer i undervisningen med en digital præsentation, der kan kombinere tekst, lyd, billeder.
Hello How do you do? Hi. Hello! I’m Mr. Happy Hi! I’m Mr. Small.
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
SO1.6 (Det kulturelle område, del 2): SPROG OG KOMMUNIKATION
 Henrik Bærbak, 2000Introducerende objektorienteret programmering11B.1 Destilleret UML Oversættelse fra UML til Java.
Pjecefremstilling Hvad er en pjece?
FISA – BATIBOUW Mia, Michelle, Pernille & Sofie CASE.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Godmorgen - og velkommen til alle de nye. Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
PRÆSENTATION AF MARY FONDENS OG RED BARNETS ANTIMOBBEPROGRAM FRI FOR MOBBERI 0-3 ÅR.
1. klasse skriver fagbøger - eksempel på undervisningsforløb fra Hattingskolen 2007.
Den interaktive historiekanon E-Læringsmodul til anvendelse i forbindelse med kanonundervisningen i kl. Eksemplificeret ved ”Københavns bombardement”
Henriette Hayton – Den Nye Friskole
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Fremlæggelse af 1. deltagelsespligtigtopgave
Jonas, Oliver og Kasper T.
Remixkultur 2 Kommunikation/IT.
Billedbøger i begynder-undervisningen i engelsk
Præsentationens transcript:

Præsentation af materialer fra English Center

Oversigt Gode værktøjer Frilæsning Storytelling Opstartskasser Frilæsningsbøger The Gruffalo Muzzy Wonderwords Happy Rhymes Ordbøger Eventyrpakker

Opstartskasser På nuværende tidspunkt 3 opstartskasser til engelsk: Kasse A, kasse B og suppleringskasse Kasse A eller B: komplet løsning til opstart af engelsk i et helt skoleår. Suppleringskassen kan bruges, hvis man alligevel ønsker lidt mere. Lærervejledninger til kasserne kan hentes på vores hjemmeside eller herunder: Opstartskasse A Opstartskasse B

Muzzy Vocabulary DVDs Interactive CD-ROM Story DVDs Songs CD Story book og Vocabulary Builder Parent’s DVD (kun Muzzy 1) Muzzy in Gondoland (lvl 1) handler om det kongelige hof, der pludselig står med en masse kloner af deres prinsesse. Muzzy comes back (lvl 2) handler om usynlige tyves forsøg på at stjæle den lille baby- prinsesse. OBS: Muzzy er flersprogligt, så kan også bruges til f.eks. tysk

Ordbøger First Hundred Words First Skills with Ladybird – Words and Pictures Everyday Words in English Longman Young Children’s Picture Dictionary m/CD Disse fire billed-ordbøger egner sig til begynderengelsk. Alle fire har dobbeltsider med forskellige emner. Der er også enkelte opgaver i nogle af bøgerne. Picture Dictionary har desuden CD med og fås også til IWB.

Vi har mange forskellige frilæsningsbøger: Macmillan Children’s Readers Richmond Primary Readers Penguin Kids Meg and Mog (lidt svære ord hist og her) og så Cambridge Storybooks, som er i opstartskasse B.

Hver bog har et nummer og en angivelse af niveau og antal ord. Wonder Words Kufferten med Wonder Words sætter fokus på de første 100+ ord på engelsk. Hver af de 24 bøger introducerer 3-9 nye ord og repeterer nogle af de foregående ord fra de tidligere bøger. Hver bog har et nummer og en angivelse af niveau og antal ord. Teacher’s Resource har kopiark, der er nemme og overskuelige at bruge for både lærer og elev.

Eventyrpakker Indeholder en Storybook og en multirom. Det er kendte eventyr, der er forenklede, så de passer til begyndere. Vi har følgende på English Center: Giant Turnip Goldilocks and the Three Bears Jack and the Beanstalk Little Red Hen Three Billy-Goats Gruff The Town Mouse and the Country Mouse Toy Soldier Ugly Duckling

The Gruffalo The Gruffalo fås i fire udgaver: Big Big Book Activity Book Bog med CD Bog uden CD På CD’en læses historien op med lydeffekter og The Gruffalo Song synges. Bagerst i den store bog er der forslag til aktiviteter. Historien handler om en lille snedig mus, der går en tur gennem skoven og møder forskellige dyr – heriblandt en Gruffalo.

Happy Rhymes Hello Happy Rhymes, Happy Rhymes 1 og Happy Rhymes 2 indeholder 6 historier hver. F.eks. : Humpty Dumpty How Much is That Doggy in the Window Twinkle Twinkle Little Star og I’m a Little Teapot.

I har nu mulighed for at kigge vores medbragte materialer igennem. Tak, fordi I lyttede! I har nu mulighed for at kigge vores medbragte materialer igennem. Resten kan findes på vores hjemmeside og i håndbøgerne. Mvh Jan og Charlotte