Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

GODE IWB RÅD TIL UNDERVISNINGEN  Det skal ikke (kun) være lærerens tavle  Altid være på nettet – så der er plads til at være impulsiv og søge på nettet,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "GODE IWB RÅD TIL UNDERVISNINGEN  Det skal ikke (kun) være lærerens tavle  Altid være på nettet – så der er plads til at være impulsiv og søge på nettet,"— Præsentationens transcript:

1 GODE IWB RÅD TIL UNDERVISNINGEN  Det skal ikke (kun) være lærerens tavle  Altid være på nettet – så der er plads til at være impulsiv og søge på nettet, hvis der bliver brug for det.  Billed-medier kan inddrages når det er nødvendigt – brug det!  Tavlen fænger især de elever, der har taktile behov.  Genialt til redigering af musik, mm. – fordi det jo basalt set handler om at flytte rundt på klodser. Man kan være flere om det.  Brug farvekoder til at arbejde med digte og andre tekster – lav kasser, som man skal trække ord/sætninger ned i.  Brug tavlen til at lave noter på og gem det på en fælles konferencer, så eleverne har adgang til det hjemme og senere  Lad eleverne forberede materiale til tavlen hjemmefra.  Kig efter smarte funktioner og links på konferencerne  Tavlen har en afsmittende effekt – eleverne løber derud af, når de først kommer i gang! Det er nærmest en magnet for dem.

2 GODE IWB RÅD TIL LÆREREN  Læreren skal have tid til at blive fortrolig med tavlen  Drop panikken omkring softwaren – hvad kan overføres fra de digitale undervisningsressourcer, som allerede bruges.  Husk der er en læringskurve – det er ok at starte med at bruge den som projektor og så senere bruge flere og flere ting.  I starten tager det lang tid at forberede, men man skal arbejde hen imod at forberedelsen ikke skal tage tid. Start med det du har, og byg så ovenpå med det materiale du løbende samler ind.  Man skal som lærer være forberedt på, at sætte sig lidt ind i det tekniske – så man ikke hele tiden er afhængig af andres hjælp.  Lad tavlen være tændt i frikvarteret, så eleverne kan bruge den og lære den at kende.  Brug kollegaer i kommunen og på konferencer til at hjælpe dig videre eller til at give dig inspiration.

3 GODE LINKS  Gyldendal – ressourcer til alle tavler  British Council  EMU’en  Promethean-planet  Smartboardforum

4 VI ØNSKER  Timer til videndeling – så vi kan vise kollegaer, hvad IWB er for noget  Tavlerne bliver ikke fuldt udnyttet, hvis ikke lærerne introduceres til dem  Tavlerne skal tænkes ind i forhold til mediehandleplaner


Download ppt "GODE IWB RÅD TIL UNDERVISNINGEN  Det skal ikke (kun) være lærerens tavle  Altid være på nettet – så der er plads til at være impulsiv og søge på nettet,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google