@mortenmunster. Relation over sag: Fire undersøgelser.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Kompetenceudvikling og innovation i yderområder
Advertisements

Den lille Mads.
Måske er I gode venner i et år,
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
Nonne historie.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Skole- og Kulturforvaltningen Centralbibliotek.dk - det gode arbejdsredskab.
Tværsektoriel ledelse: Hvorfor, hvordan, hvorhen?
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Med dette program kan du beregne hvor meget restferie du har tilgode. Klik her! Opgørelse.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Mr. Raggys begyndertest Gennemgang af svarene.. 1 Svar 1. Hvilken farve pæle er der typisk omkring vandhazarder? a) Gule og hvide. b) Hvide og røde. c)
GENFIND JERES SALGSKANALER I 2012 Aktivér jeres evner, til at præstere det bedste i kan, MAKSIMER JERES PERFORMANCE – Og bliv kundernes førstevalg.
Netværk Familie Arbejds- relationer Dig Venner Fritid Perifere
Kommunikation Dit budskab består af: 7% ord 38 % toneleje
Digitalisering i Praktiken Workshops den 9. februar 2007
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.
Kommunikation.
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
Tradition og Fornyelse
Græsrødderne Julie Westh Lauritsen Sosu-assistent
at arbejde med ledernes psykiske arbejdsmiljø?
Å.
”Kaldet til kærlighed”
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Fortællinger fra kanten
Godt købmandskab Orienteringsfasen Tilbudsrunden
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
Loven om at dømme andre Matt 7,1-5
Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
[Navne på dem i gruppen] [EMNET]. [Her skriver I kort om den påstand eller de tal, som I har undersøgt] [Også hvem, der er fremkommet med påstanden/tallene]
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Invitation til at leve HELT med Jesus! Afslutningen af Jesu bjergprædiken i Matthæus kpt. 7 vers 15 til 23.
Ordet er dit. Selv om man egentlig ikke er spor blind kan man godt være temmelig ordblind.
”Et virtuelt spring over bæltet” ITMF projekt november 2003 Ella Myhring Skolebibliotekar, projektleder Højby Biblioteksbutik.
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Børn og unge med handicap siger deres mening
Udvidet problemformulering
 Er der modsætninger mellem dem?  Ytringfrihed er at man må sige sin mening og frihed under ansvar er at man skal stå til ansvar for sit udsagn  Hvad.
SÆLG DIG SELV! Du kan støde ind i en kommende arbejdsgiver, når du mindst venter det. Derfor er det en god idé at være forberedt på at sælge dig selv.
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
God kommunikation gi’r arbejdsglæde
© due & partners Tilmelding FrameldingLykkedes ikke Lykkedes Template 3: Tilmelding på website Sammenhængen mellem de 4 websider.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder.
Pjecefremstilling Hvad er en pjece?
Sådan bruger du præsentationen
Den gyldne balance … Hvad gør vi for dem? Hvad gør de for os?
Hvad er meningen med dit liv?
Den gyldne balance … Hvad gør vi for dem? Hvad gør de for os?
Hvem er du? Når alle er klar: Tryk på den karakter, du har valgt.
Præsentationens transcript:

@mortenmunster

Relation over sag: Fire undersøgelser

@mortenmunster

Hvilken af nedenstående skiltninger er mest effektiv at placere i vejkanten, hvis du gerne vil have folk til at overholde hastighedsgrænserne? A: For mange bilister kører for hurtigt på denne vej: Kør forsigtigt B: Dobbelt bøde for at køre for hurtigt her C: De fleste bilister overholder hastighedsgrænserne på denne vej D: Kør ikke for hurtigt – kør forsigtigt. Test din viden om indflydelse

Genbrug dit håndklæde. Find vej på stationen. Brug den rigtige gaffel. Hvordan viser jeg, at de andre er i færd med at gøre, hvad jeg beder min modpart om? Social proof – vi gør som de

Du har en kaffebar og vil gerne udvikle et rabatkort, der skal tiltrække loyale kunder: Hvilken af følgende muligheder vil være mest overbevisende? A: Et rabatkort, hvor det grafiske layout er meget moderne, og hvor den 10. kop kaffe er gratis. B: Et rabatkort, hvor den 10. kop kaffe er gratis – du har allerede krydset de første to kopper kaffe af. C: Et rabatkort, hvor den 8. kop kaffe er gratis. Test din viden om indflydelse

Konsistens – vi afviger ikke kursen Israel og Palæstina Den hjemløse og lighteren Vækkeuret med hjul på Hvordan kan jeg få dem til at tage det første lille skridt eller vise dem, at de allerede er i

Hvilke af nedenstående udsagn er resultatet af de nyeste overbevisningsstudier? A: Restaurationskunder lægger ofte flere drikkepenge, hvis tjeneren giver dem et stykke chokolade sammen med regningen. B: Det er mere sandsynligt, at en modtager siger ’ja’ til en tjeneste, lige efter at de har sagt ’nej’ til en større tjeneste. C: Folk synes generelt, at ytringer med rytme og rim er mere præcise. Test din viden om indflydelse

Julekort fra fremmede Lægen og patienten Avissælgerens husmandstricks Hvordan kan jeg give min modpart noget, de vil værdsætte, før jeg beder dem om noget? Reciprocitet – giv for at

Hvilke af følgende påstande er sande? A: Jo mere information vi giver vores modtagere, des mere er de tilbøjelige til at lade sig overbevise. B: En komplet fremmed persons gæt på din IQ vil være mere præcist end dit eget. C: Folk er mere tilbøjelige til at lade sig overtale til at sige ja til tjenester, hvis du giver dem en grund – lige gyldigt hvor meningsløs den er. Test din viden om indflydelse