Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

GENFIND JERES SALGSKANALER I 2012 Aktivér jeres evner, til at præstere det bedste i kan, MAKSIMER JERES PERFORMANCE – Og bliv kundernes førstevalg.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "GENFIND JERES SALGSKANALER I 2012 Aktivér jeres evner, til at præstere det bedste i kan, MAKSIMER JERES PERFORMANCE – Og bliv kundernes førstevalg."— Præsentationens transcript:

1 GENFIND JERES SALGSKANALER I 2012 Aktivér jeres evner, til at præstere det bedste i kan, MAKSIMER JERES PERFORMANCE – Og bliv kundernes førstevalg.

2 ” hvem kan ikke huske, da internettet meldte sin ankomst? Det viste sig hurtigt, at blive faxmaskinens dødsdom, alligevel var der dem som kæmpede imod, i et desperat forsøg på at bevare fortiden, ved at opfinde mere af det samme… Vil du forblive ”faxmaskinen”? eller ønsker du at gå ud at skabe nye præstationer og et resultatmæssigt PEAK i 2012

3 Så er +PULS, et banebrydende koncept, som vil give dig den optimale struktur på fremtidens butiksform; den Performance-baserede butik. • Der adskiller sig markant fra den traditionelle butik, Idet den performance-baserede butik følger de følesesmæssige tendenser og retningslinier som tidsånden, og de fremtidige aspekter dikterer. +PULS, kombinerer og udvikler både jeres personlige og faglige evner indenfor 4 kerneområder: • Mindset, • Innovation, • performance • og høj købsimpuls.

4 1. Kundegennemstrømning 2. Perfomance 3. +Salg Konverterer: 1. Høj købsimpuls 2. Oplevelsesværdi 3. Personlighed = service Aktiverer: Maximerer: 1. Passion 2. Mindset 3. Innovation 4. CSR

5 Forretningsmæssigt får du: Personligt får du: •Lært at finde din originalitet og opnå større synlighed og efterspørgsel hos kunderne. •Aktiveret dine evner til at tænke nyt og kreativt. Så du kan omsætte den til innovativ performance i butikken, der genererer en større kundegenstrømning, som ønsket. •En dyb indsigt i, hvordan kunder med en høj købsimpuls, tiltrækkes og bliver til loyale kunder. •En dyb indsigt i dit eget mindset og de muligheder du indeholder, som kan tilføre virksomheden ny innovation. •Skabt en ressourcestærk tilgang til tidens følelsesmæssige tendenser, omsat til performancebaseret viden. •En klarhed af din egen passion, og hvordan du gør brug af dem i butikken - virksomheden.

6 I et sammenspil med +PULS´s banebrydende setup, åbnede INHOUSE Bornholm op for en helt ny fremtid for denne tidligere møbelbutik, som i dag er forvandlet til, en UNIK og oplevelsesrig butik, ”med alt til det personlige hjem”. Butikken har i en langt højere grad end tidligere, valgt at lægge vægt på; At tilføre kunden værdi. Dvs. ud over at kunden naturligvis kan købe de rigtige produkter, skal kunden også beriges med oplevelser, bl.a. i form af iscenesat inspiration - duftende kaffe – og ikke mindst, blive serviceret af velvalgte personligheder. Velkommen til ”Den perfomance-baserede butik” CASE: Inhouse Bornholm, åbnede d.4/11 op i ”nye klæder”: Nu i flot selskab med en Kop & Kande butikken.

7 Video fra INHOUSE Bornholm:

8 +PULS = Loyale kunder med høj købsimpuls •Jeg er kvinden bag firmaet Visuel+, som lancerede dette banebrydende koncept i August 2011. •Jeg har været selvstændig siden 2003, med 23 års anciennitet i branchen. •Min baggrund er ”mangfoldig”: dekoratør, Visuel Merchandiser, space management, interiørstylist, innovatør, Enneagram coach, rådgiver, og din sparringspartner


Download ppt "GENFIND JERES SALGSKANALER I 2012 Aktivér jeres evner, til at præstere det bedste i kan, MAKSIMER JERES PERFORMANCE – Og bliv kundernes førstevalg."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google