Lejrledelseskursus 2004 Mission: At give deltagerne ideer og inspiration til planlæggelse og afholdelse af løb af kortere varighed.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Foreningsudviklingstesten
Advertisements

Overordnet målsætning:
FDF FAMILIE Kom godt i gang! Foto: Kim Djernæs.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
Alexander V. Breum, Emil Rotzler og Christian Peter Berg.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
De næste 3 timer skal I Til gavn for jeres mission - beboerne
Mette Andersen SDE Ansættelse af elev. Mette Andersen SDE
Ytringsfrihed og sygeplejersker
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Anette Schjødt Thorsen
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
1 Beboerinformation BL: Budskaber og målgrupper Paul R. Metelmann.
DT-ledermøde Kongeå Distrikt 26. maj 2011 FamilieSpejd.
Informationsmøde den 25/8-2011
Grammatik hvorfor og hvordan?
Formularer (Access, del 3)
Den gode ansøgning Til LAG Himmerland
Åben skole i Århus Muligheder og myter ved skolesamarbejde.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Udeskole! Rønnebæk Skole..
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Gymnasietid Lektielæsning Læringsstile. Lektielæsning Hvad er god lektielæsning? ◦ Man når at lave det, man har planlagt (realistisk planlægning) ◦ Man.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Relationer – børn og voksne
Spørgeskema Ved itu computere 223 besvarelser Vi opfordrede folk til at besvare ved at give dem ølbilletter Hovedsageligt mænd (74 %) De fleste var mellem.
KFUM Spejderne, Uddannelsesnetværk NORD Silkeborg 2007 Kompetencer i Silkeborg Gruppe. Nytårsparade – Brug af ceremonier Samarbejde med Kirken Korpsets.
Præsentation af Det retoriske kompas
Et kursus om it som faglig udfordring og didaktisk mulighed for danskfaget. Ph.d. Jeppe Bundsgaard
Fagligt indlæg 22. april 2004Bente Neerup1 Ny struktur på geodataområdet ? Ændring af den administrative struktur: Hvordan udnytter GI-sektoren de nye.
Pokemon Heartgold og Soulsilver. Lavet af Kristian Jacobsen Kasper Lehbert Abildgaard Mads Galsgaard Frederiksen.
Velkommen til Grundkursus Tema 1
Leder af Frivilligcenter Aarhus
Aktiviteter tiltrækker Relationer fastholder
Refleksioner og opsamling ift. i går
It-hjælp til mindre it- parate virksomheder Kjersti Lunde, Projektleder, Erhvervsstyrelsen.
Frank Paulsen.
- Umiddelbare resultater fra en undersøgelse af situationen efter koncerter på Roskilde Festival 06.
Tema 6 Samvær og fælles aktiviteter
Brainstorm Et værktøj til ideskabelse
P0 erfaringsopsamling Program 8.15: Introduktion
registrere dig som bruger på Når du vil i gang med dit eTwinningprojekt i din børnehave skal du først.
Den digitale kløft Professor Birgit Jæger Institut for Samfund og Globalisering Roskilde Universitet.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Profilfag Julemarked Helt på plads med samarbejdsbutikker I. Virksomhedsbeskrivelse I. Navn, Adresse, mail, telefonnr, kontaktperson II. Profil, Målgruppe,
Kom/IT præsentation Dette vil jeg komme ind på i løbet af fremlæggelsen: Opgavetype(kampagne) inkl. Begrundelse for valg Målgruppeanalyse Kommunukations.
Carsten Vejre Director HR Genmab A/S Skandia: investForum 18. marts 2010.
Ledelse i nyt perspektiv Skandia:investforum, 18.marts Har krisen påvirket de danske ledere og deres måde at være ledere på?
E-biz 2014 Idé – Koncept – Navn Varer – Målgruppe
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Dagens program Hvem er jeg Formålet med workshoppen Forskning omkring fysisk aktivitet i undervisningen Formål med fysisk aktivitet i undervisning Hvordan.
VI VIL GENBRUGEVI VIL DELEVÆRKTØJER Undersøg, hvad der skal testes Planlæg og udfør testen Del indsigter fra den nye test Find ud af, om noget skal tilpasses.
Uge 30……. Snart..! Vi mødes på Verninge kro lørdag D kl. 7.30
vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen Med Spejdernes Lejr 2017 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen.
Inspiration til at udbrede NemSMS til borgere
Levnedsmiddelselskabet
Navn: Bjarke Steen Rasmussen
Det blå byrum er en unik kulturel scene
Tilsynserklæring Aabenraa Friskole 2016.
45116 Teknologisk Forandring og Postal Logistik
Simpel Markedsføring Af mindre virksomheder og projekter
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Princip for kontaktforældre
Sæt dit aftryk Undersøgelse
Idegenererings-øvelse
Præsentationens transcript:

Lejrledelseskursus 2004 Mission: At give deltagerne ideer og inspiration til planlæggelse og afholdelse af løb af kortere varighed.

Lejrledelseskursus 2004 Løbslederens 3 gyldne regler: - Læs dem - Skriv dem ned - Læs dem igen - Forstå dem - Lær dem udenad - Repeter dem - Husk dem - Repeter dem igen

De 3 gyldne regler Opskriften på succes, regel nr. 1:

De 3 gyldne regler Opskriften på succes, regel nr. 2:

De 3 gyldne regler Opskriften på succes, regel nr. 3:

Hvem er målgruppen? Antal deltagere Aldersgruppe og spredning Deres forudsætninger: Forventninger Motivation Fysik Hvor kommer de fra? Lav gode hold

Løbets formål? Overordnet tema Opgaverne i løbet Konkurrence element Pointsystem Eks: Lagkageløb, skattejagt, terningeløb. Auktion

Poster Postens formål Posttype Varier posterne Eks: Fangerne på fortet, Grogglen er løs

Løbsstruktur Stjerneløb Eks: Jagten på ilden Frie poster Eks: Pointløb, perleløb Kædeløb Eks: Gådeløb, o-løb, fotoløb

Sløjfe-struktur -Mange deltagere -Få ledere -Stor aldersspredning -Forskellige sværhedsniveau -Forskellige temaer

Natløb Opbyg en stemning Benyt ”gæster”/events Overraskelse Keep it simple Eks: Morgenmadstyven, smuglerløb, refleksløb, de forsvundne soveposer

Inspiration Bibelløb Polle fra Snave Handicapløb Rumrejse

De 3 næsten-gyldne regler 1: Overordnet tema/skab en stemning 2: Løbet skal give mening 3: Gennemtænkte poster med en rød tråd i forhold til temaet

Solstråle Oplevelser for Natteravne: Eventyrfirmaet, som sælger dyre oplevelser til rige mennesker... Scenarie 1: En dag bliver vi kontaktet af to herrer, Mads Ange og Preben Enge. De kommer fra et firma, som hedder De Umodnes Kontor og har fået ansvaret for årets store julefrokost. Firmaet har 26 ansatte i alderen år. De skal underholdes i ca. en halv dag, så de kan samle appetit inden de sætter sig til bordet. Mads og Preben har indhentet forslag fra flere forskellige eventbureauer. Det bedste forslag vil blive rundhåndet belønnet.

Solstråle Oplevelser for Natteravne: Eventyrfirmaet, som sælger dyre oplevelser til rige mennesker... Scenarie 2: En dag bliver vi kontaktet af to folkeskolelærere, Kasper Loge og Hans Jerne fra Den Uansvarlige Katedralskole. I forbindelse med deres 3. klasses skoleudflugt har de brug for noget praktisk og anderledes underholdning. Dette er sat i offentlig licitation og I er velkomne til at indsende forslag.

Solstråle Oplevelser for Natteravne: Eventyrfirmaet, som sælger dyre oplevelser til rige mennesker... Scenarie 3: En dag bliver vi kontaktet af to herrer Carsten E. Leber og Søren Nob. De repræsenterer foreningen for Danske Ukronede Konger. I anledning af foreningens optagelse af prøvemedlemmer ønsker de en oplevelsestur lidt udover det sædvanlige. Ifølge vedtægterne er det kun mænd mellem år, som kan søge om optagelse. De forventer der vil komme ca ansøgere. Et eventuelt samarbejde vil medføre æren af at være hofleverandør til det ukronede kongehus.

Yderligere materiale og inspiration: – Ideværksted - Ideer – Lege – Idedatabase - Idebanken - Poster&Løb – Idekassen