1 Motivation Elevgrundlag på SKT.K 110 GF elever – 80 HF elever -40 skolepraktikelever Aldersfordeling 60% af skolens elever har anden etnisk baggrund.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
 Mission Unge, der ønsker at tage en ungdomsuddannelse, sikres mulighed for at gennemføre ved hjælp af et tæt og koordineret samarbejde mellem uddannelsesinstitutionerne.
Advertisements

Arbejdsgivernes bidrag til beskæftigelsesplan 2009 Arbejdsgiverrepræsentanterne i LBR Virksomhederne og mangel på arbejdskraft.
EU Socialfondsprojektet
Hvad er skrivOpgave.dk ?. •Guide til informationssøgning •Hjælp her og nu på nettet •Specielt rettet mod de unge •Relevant linksamling •Instruktive eksempler.
Praktikpladsdialog Formål 1.At øge effektiviteten af det lokale opsøgende praktikpladsarbejde over for virksomheder med ubesatte praktikpladser gennem.
Læserundersøgelse Dec – jan Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjyllands medlemsmagasin DSR midt.
Hold Fast projekt - praktik
Netværk Familie Arbejds- relationer Dig Venner Fritid Perifere
Tilmelding til ungdomsuddannelser 2010
I forlængelse af tydeliggørelsen af talentbegrebet, hvordan kan I så udvikle en læringsplan for talenter i forhold til de resterende ikke talenter? • Udvælgelse.
Karen Hornbæk Svendsen
Velkommen til HANSENBERG
Tillykke, du er et talent!
VEJEN TIL JOBBET Det er godt at være bevidst om alle muligheder. Jo større en del af stillingsmarkedet, du bearbejder, jo større er sandsynligheden for,
Talent Tietgenskolen Deltagende indgang er merkantil Hvor mange undervisere er involveret? – På daglig basis 5 undervisere og 1 fuldtids talentmedarbejder.
Workshop 3 Kriterier til autentiske opgaver.  Valgfag - efterårssemester  Start uge 43  Mål med valgfag er udarbejdelse af produkt med udgangspunkt.
SFI – Det Nationale Forskningscenter for Velfærd Hohnen, Pernille: Den korteste vej til arbejdsmarkedet, Den korteste vej til arbejdsmarkedet.
Arbejdsmarkedsperspektivet i en behandlingsmæssig kontekst Succes i intensiv behandling KABS Viden, døgnkonference 3. november 2009 Marika Sabroe Vejle.
Søgeværktøjer Opslagsværker - Start med at få et overblik over emnet og terminologien. Bibliografier - Find ud af hvad der er skrevet om emnet. Kataloger.
”Åbent praktikcenter i et virksomhedslignende miljø med fokus på samarbejde med lokale virksomheder og Social Enterprise” Ansøger Aarhus Tech Center for.
PRAKTIKFASTHOLDELSE I FRISØR – OG KOSMETIKERUDDANNELSERNE Hold Fast.
Kontaktforældremøde den 12/1-12 Kontaktforældrerollen?
Hvad vej skal vi?. Unge Med Anden Etnisk Baggrund End Dansk UMAEBED.
Formålet med mødet 1.Drøfte vores motivation for at stille skarpt på skole-hjem samarbejdet 1.Lægge en tidsplan for dialogprocessen 2.Forberede, hvordan.
Ansøgning Uopfordret ansøgning Ansøgning via jobannonce.
VUC og de unge Konference i Fællessalen på Christiansborg d. 27. Februar Kommunerne, ansvaret for 95%-målsætningen og VUC v/ Per B. Christensen, Børne-
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Relationen sikrer helhed og tryghed i elevens uddannelsesforløb.
Uddannelsesafklarende samtaler
Fokus på køn på Roskilde gymnasium Skoleåret 2013/2014.
BL 11. kreds weekend 13. November 2010 Udsættelser Ulla Gregor, DAB.
Workshop om organisatoriske udfordringer & strukturelle løsninger v/ projektleder Helle Stuart.
Tydeliggørelse af anvendelsesdim ension i undervisningen Kvalitativ undersøgelse Vi afventer resultatet af vores undersøgelser ??? Kvantitativ undersøgelse.
(Klik med musen – så lærer du noget om materialesøgning)
Hedegårdenes Skole 2009 / Værdidebat. Værdidebat - synlighed og handling.
ANSØGNINGEN At søge job handler blandt andet om at skrive ansøgninger
Virksomhedskontakten på Teknisk skole i Esbjerg
Kvinder Ser sig i spejlet..
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Målgruppe: De 18 – 25 årige. Tiltag efter 10.klasse Både efterskolepladser og udvidet skolegang.
Projekt HfO Obligatorisk skemalagt lektie- og opgaveværksted for 1. hf elever.
Lokale uddannelsesudvalg Uddannelsesinstitutionens redskab i arbejdet med kvalitetssikring.
1 Værdidebat - synlighed og handling Værdidebat Globalisering Medborgerskab Bæredygtighed Pædagogisk udvikling.
Smas’hit En succes. Adfærdsdelen har med udgangspunkt i interviewunder- søgelsen og spørgeskemaundersøgelsen belyst, at brugerne af Hashfacts og Restart.
Orientering fra det politiske liv v. Tina Lambrecht Årskonferencen for TR 3. september 2012.
Søgeværktøjer Opslagsværker - Start med at få et overblik over emnet og terminologien. Bibliografier - Find ud af hvad der er skrevet om emnet. Kataloger.
Ungdomsuddannelse til alle Konference d. 18. april 2007 Per B. Christensen, Børne- og Kulturdirektør, Næstved Kommune og formand for Børne- og Kulturchefforeningen.
95%- målsætningen og kommunerne Konference for vejlederne på erhvervsskolerne d. 8. maj i Odense v/ Per B. Christensen, Børne- og Kulturdirektør i Næstved.
Pernille Christensen.  Hvordan oplever I dialogen med UU centrene?  Har I nogen gode erfaringer, I vil dele ud af?  Hvordan kunne I fremover sikre.
1 Udvikling af skolens samarbejde med interessenter Fælles indsats for murerfaget.
Hvad skal du med en a-kasse? Penge, hvis du i en periode er ledig Vejledning og hjælp til din jobsøgning Trække på vores viden om det akademiske arbejdsmarked.
Mangel og paradoksproblemer RBR´s Beskæftigelseskonference, april Kontorchef Maria Nørby, Arbejdsmarkedsstyrelsen.
Fokus i beskæftigelsespolitikken  Aktivlinie (særlig i krise tid)  Indsats og rettidighed  Målretning  HIG  Aktivering på virksomheder  Udfordringer.
Skolespor – SPOR.DK Kom ud i virkelighedens landskaber.
Arbejdskraftreserven Jobcenterchef Bjarne Bo Larsen.
Opgaven i praksis Kort om de kompenserende ordninger.
Tillykke, du er et talent!
Velkommen til Jobcaféen
Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne
Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne
Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne
Torsdag den Oplæg ansøgning og cv Start med at lave et cv
Torsdag den Oplæg ansøgning og cv Start med at lave et cv
Praksisnær praktikpladsformidling D.28.november 2017
Patientens møde med sundhedspersonalet
Temadag ”Praksisnær praktikpladsformidling”
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne
Ansøgning for dummies.
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Præsentationens transcript:

1 Motivation Elevgrundlag på SKT.K 110 GF elever – 80 HF elever -40 skolepraktikelever Aldersfordeling 60% af skolens elever har anden etnisk baggrund en dansk Frafald / fastholdelse Ungdomskultur Pilotprojekt Praktikpladskonsulentens arbejde

2 Fastholdelse af elever Indsats rettet mod eleverne Indsats rettet mod virksomhederne ________________________________ Nyt tiltag rettes mod eleverne Nyt tiltag rettes mod virksomhederne

3 Praktikpladskonsulentens arbejde i forhold til eleverne Arbejdsmarkedets forventninger Søg og vær synlig Opbygning af ansøgning og CV – Hjælpe den enkelte elev med ansøg og CV og til at optimere søgningen Kropssproget sladre, vi sender signaler Forberedelse til jobsamtalen Hjælpe den enkelte elev i karensperioden

4 Praktikpladskonsulentens arbejde i forhold til virksomhederne Artikler i tandlægebladet og kreds 1+2 bladet Temamøde for de kommunale tandklinikker Breve til tandlæger med aftaleudløb Jobcafee som bindeled mellem virksomhederne og praktiksøgende elever

5 Nyt tiltag rettet mod eleverne SKT ønsker, at vise eleverne hvilke krav og forventninger de står overfor i den uddannelse de har valgt, og forberede dem til den ”virkelige verden” Filmoptagelser på tandklinikker Klinikassistent Ambassadør Virksomhedsophold

6 Nyt tiltag rettet mod virksomhederne Hvorfor har godkendte tandlæger ikke elever? Afgrænset område Hvad er problemet? Den vigtige dialog Temamøde for ”tvivlerne” Publicering for at skabe dialog og debat