Projekt 5 - 19 Statusrapport Projekt 5-19. Aktiviteter i Task Force Indledende møde med gennemgang af de foreløbige virksomhedsinformationer, identifikation.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
15 OKTOBER 2012 RETHINK BUSINESS 1 Projekt "Rethink business" handler om at styrke din virksomheds forretning. Det kan være i forhold til indkøb af materialer,
Advertisements

Retail Facility Service ydelser kompetencer Kerne Kerne ydelser
Teststrategi Engrosmodellen
1 Almennet: Netværksmøde i Frederikssund d. 8. maj 2012 Kantorparken - i entreprenørOptik Erik Bech-Pedersen E&P service.
Datakvalitetsstrategi Engrosmodellen
Kan Netværkstedet drives som socialøkonomisk virksomhed?
Værdistrømsanalyser.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Økonomi Budget 2008 & Budgetlægning Budget opfølgning pr •Tilbagemeldingerne fra aftaleholderne om forventet årsresultat, viser.
Udgangspunkt 1) Hvorfor stagnerer udviklingen i virksomheder, der som udgangspunkt har vist så megen energi og dygtighed, at de har formået at etablere.
Talentvejen Selandia CEU, Mercantec, Aalborg Tech i samarbejde med
Sikring af tilgængelighed er en proces!
Blu-ray Mystery Shopping Analyse 6. Maj 2010
Merlivs seminar 27. August 2008
’Vandpartnerskabet’ v/Marianna Lubanski DWF temamøde den 21. April ’Det Danske Vandskab – nu og i fremtiden’
Fra idé til virkelighed Den innovative Skole 2007 I V Æ R K S Æ T T E R.
Kommunikation i projekter
Digitalisering i Praktiken Workshops den 9. februar 2007
1 ▪ Møde for danske partnere Viborg 25. januar 2011.
1 © Capacent Sparebanden Indkøbsområdet 20. maj 2010.
Evaluering af ”Røgfrihed for alle”
Kvalitetsstyring som ledelsesværktøj.
Udvikling og styring af en virksomhed
Fornyelsesfonden Ved Lars Monrad Gylling, adm. direktør KMD A/S, bestyrelsesmedlem i Dansk Erhverv og formand for IT-Branchen Præsentation af dig selv!
Status for Økonomisk Balance og Økonomistyirng17. december 2006 Status for Økonomisk Balance og Økonomistyring Regnskab 2006 Redegørelse for årsagerne.
Den Regionale LEAN Enhed
Introduktion til Microsoft CRM Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Mandag 3. marts januar Borgmester Jannich Petersen, V Udbud og partnerskaber i Gribskov Kommune.
Potentialevurdering.
Kompetent til at støtte livet med kræft
Den 28. oktober 2004 v/Anna Pelvig, PELVIG & PELTZ Markedsføring i praksis -cases.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Kontrakten og partnerskabet som grundlag for samarbejde Anders la Cour og Holger Højlund, Kofoeds Skole, den 30. november 2005.
VEU-Centrenes rolle i løsning på voksen- og efteruddannelsesområde
Oplæg i Væksthus Hovedstaden 28. November 2007 Jacob Holm
Revurderinger i Esbjerg kommune. Generelt Hovedformål med revurderingen er at sikre, at husdyrbrugets indretning og drift fortsat er baseret på BAT. Udgangspunktet.
Portalintegrationsprojektet Claus Andreasen PL, portalintegrationsprojektet.
Organisationsudviklingsprojekt 28. juni 2007 Igangværende proces med afdækning og kortlægning af arbejdsgange opprioriteres, idet indsatsen skal.
Intern Økonomi Forretning og Ledelse – Lektion 6 Budgetlægning/regnskab Cost Management ”Livet i et firma er nedfældet i bogholderiet”
HR i Nice Topledelsens krav til HR ! V/ Gert R. Jonassen - Arbejdernes Landsbank den
RevisorM atch. Koncept RevisorMatch er en virksomhed, som udelukkende specialiserer sig i at tilbyde andre virksomheder, gratis rådgivning og assistance.
Præsentation Improve your business. Strategi At være en af de førende partnere af Microsoft Dynamics løsninger At specialisere os i logistik, produktion,
Hvis du ønsker at opnå fremragende
Hvordan følger jeg op på målene med budgettet? v. Økonomikonsulent Arne Larsen Agrogården.
September 20031KUP - Projektstyring Formålet med projektstyring Formålet med projektstyring er at planlægge og styre et udviklingsprojekt, således at projektet.
Matchmaking konference 2010 Egenkapitalinvestering Ja og Nej 4/ Lars Krull.
Business cases.
Lokaldrevet udvikling. Strategi Et Vendsyssel - i balance. LAG Nords væsentligste opgave er at sikre bosætning i hele aktionsgruppens område. Det er derfor.
Forretnings innovation ! 1/15 Det overordnede mål er værdiskabelse i virksomheder Metoder til afklaring af hvilke veje der skal følges. Idé og Udviklingshuset.
TATIONpRÆSEN AARHUS UNIVERSITET NY ØKONOMIMODEL Overordnet beskrivelse af formål og proces, marts
Reklametryksagens betydning for de danske forbrugere.
Projekt PaRIS Projektgruppemøde d.14.januar 2009 Præsentation af: definition af innovation de foreløbige data fra de kvalitative data Projektleder Mette.
Blandt virksomheder, som overlever en krise og kommer godt videre, vurderer 81 procent at de har reageret i tide.
Den tekniske del - en vigtig del af faserne fra A-Z.
Betaler en professionel bestyrelse sig ?. Professionel bestyrelse og ejerskifte… Mindre pres på virksomhedens daglige ledelse En rigtig pris Mindre bøvl.
Strukturreformen i Danmark
Der startes mange nye danske virksomheder hvert år
Oplæg om fastholdelsesindsatsen i Glostrup Jobcenter
Skabelon Business Case
Skabelon Business Case
D/K Regnskab i/s Eksamensprojekt juni 2017.
Statusrapport: [Projektnummer og navn]
Tilslutning til den nye inddrivelsesløsning
Øget administrativ kvalitet og sammenhængskraft FASE 3 - bemandingsproces Styregruppemøde 25. maj 2018.
NU forstår jeg det! Gennem bedre faglig læsning til større faglig forståelse Status maj 2014 Mercantec.
Med udgangspunkt i bogen ”HBR Guide to Leading Teams” af Mary Shapiro
Fokuseret Værdikædesamarbejde – design for optimal ressourceanvendelse
Introduktion til Væksthuset KlimaKlar møde den
Digital aflevering.
Frederiksberg den 15. august 2019
Præsentationens transcript:

Projekt Statusrapport Projekt 5-19

Aktiviteter i Task Force Indledende møde med gennemgang af de foreløbige virksomhedsinformationer, identifikation af yderligere information samt udarbejdelse af skabelon/interview guide Afholdelse af møder med de enkelte virksomheder. Møderne er afholdt i perioden 4. maj til 19. maj Virksomhederne er herefter anmodet om at konkretisere deres ønsker og behov for assistance fra TF. Tilbagemeldingerne fra virksomhederne har været lang tid undervejs. TF har selvfølgelig rykket virksomhederne for information. Resultat af de indledende møder har medført at BLIP Systems og Medico Nord indstilles til den videre process. Colormail har ikke fremsendt den ønskede information, men har tilkendegivet interesse for at deltage. Woltournus har trukket sig fra projektet.

Projekt BLIP Systems – status og udgangspunkt BLIP Systems er et dansk udviklingsfirma med et teknologisk udgangspunkt i Bluetooth teknologien. Der findes adskillelige anvendelses for teknologien og udfordringen for Blip er at fokusere på de forretningsmuligheder med mest potentiale. Omsætningen har hidtil være ca. 80% på konsulent ydelser og 20% på den ”primære” teknologi. Det er afgørende at dette forhold ændres over de næste år, således 80% af omsætningen stammer fra den primære teknologi. Virksomheden kan indenfor den næste år få et likviditetsproblem, såfremt budgetterne ikke overholdes. Det kan derfor være nødvendigt at tilføre virksomheden yderligere kapital. Fra TF tilknyttes Lars Krull til BLIP Systems.

Projekt BLIP Systems – fokus områder Service check af ”Strategiplan” Støtte og sparring til fortsat udvikling af forretningsplan, identifikation af forretningsområder samt valg/fravalg af nye og eksisterende forretningsområder. Eftersyn af salgsmodel (”Go to market model”). Generel ledelsessparring. Slutmål: En fokuseret forretningsplan der kan implementeres og forankres i virksomheden

Projekt Medico Nord – status og udgangspunkt Medico Nord er en dansk ejet virksomhed som fremstiller og sælger hjælpemidler til bevægelseshæmmede. Virksomheden har fokus på individuelt tilpassede hjælpemidler af høj kvalitet. Salgsstyrken består af 5 sælgere som alle er fysioterapeuter eller ergoterapeuter. Virksomheden sælger p.t ca. 300 stole årligt med et vurderet potentiale til det dobbelte. Det danske marked vurderes til ca stole årligt. Fra TF tilknyttes Claus Nielsen til Medico Nord.

Projekt Medico Nord – fokus områder Assistance til udvikling af strategiplan Bedre styring af sælgere samt etablering af salgsstyringsværktøjer Forbedring af salgskompetencer Generel ledelsessparring og udvikling af praktiske ledelsesværktøjer Virksomheden har endvidere ønsket assistance til optimering af sagsstyring og lagerstyring. TF har meddelt at der findes andre og mere velegnede leverandører til dette Slutmål: En strategiplan med fokus på salgsindsatser samt udvikling af ledelsesværktøjer til direktør og ejer Henning Hamborg.

Projekt Color Mail – status og udgangspunkt Color Mail er en dansk ejet virksomhed som fremstiller og sælger grafiske reklame- og emballageprodukter. Det primære produkt er fotoposer. Virksomheden har de seneste år haft underskud, hvilket også må forventes i indeværende år. Det vurderes som værende vanskeligt alene at basere virksomhedens fremtid på det eksisterende forretningsgrundlag. Virksomheden har parallelt med vores besøg arbejdet på nogle store projekter som isoleret set kan sikre virksomhedens overlevelse. Resultatet af disse forhandlinger kendes ikke p.t. Vi har d.d. ikke modtaget den ønskede information fra Color Mail, hvorfor virksomheden ikke et indstillet til næste fase endnu.

Projekt Tidsregistrering i Task Force

Projekt

Næste skridt i Task Force Afventer tilbagemelding på statusrapport fra styregruppen Aftaler møder med virksomhederne i august Indleder arbejdet i fase 2: Forretnings- og handlingsplan med fokus på de områder virksomheden og Task Force har identificeret som de væsentligste fokus områder.