. Skulderklap til trænere og ledere 2008. Skulderklap til trænere og ledere. 2008 Indstillinger.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvem er jeg? Hvor bor jeg? Hvem bestemmer over mig?
Advertisements

Generalforsamling 2008 Valg af dirigent
Inspirationstema: Børns rettigheder
Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
V ELKOMMEN TIL FÆLLES P- AFTEN I G L. B RABRAND DAGTILBUD Fællesskab skaber vi sammen Mangfoldigt fællesskab.
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Velkommen Børnefodbold Store Trænertræf Vejen 2012.
Præsentation af mig selv
Præsentation af Trænermanual
Pædagoguddannelsen Professionsbachelor 3½ år Teori – praksis
Manuelle målstyrings-tavler
- som model for ungeinvolvering
Kvinder i den uformelle økonomi i Indien - på arbejde uden fast job
Børn, bevægelse og motivation
Brøndby den 10. april 2007 Forældrerekruttering Teddy Pedersen Haderslev Fodboldklub DIF - Breddekonsulenttræf.
Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning.
Idrætsudøvere, som har gjort sig fortjent.
Elisabeth Lykke Larsen Maria Nedergaard Bjørn
MFKI livsglæde og energi!
Time Of Fast
Formål •At børn og unge finder et ståsted og et tilhørsforhold i tilværelsen. •At der er fritidstilbud til alle •At der kommer et øget fokus på og ansvar.
VI KÆMPER FOR GULD TIL DANMARK
Fair play og respekt Danmarks Ishockey Union. Danmarks Ishockey Union (DIU) har det overordnede ansvar for ishockeyens fælles værdigrundlag i Danmark.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
Nyhedsbrev Lockout Holbæk Lærerkreds Østre Havnevej 3 Tlf | Lockout 4. uge, torsdag Så kom dagen, hvor.
Arlette Bentzen Rør dig! Sune Smith-Nielsen Dyrk talenterne med glæde.
Det er sjovere at yde en indsats, når vi arbejder godt sammen!
Præsentation af sæsonen 2012 i SSIF Cykling og et tilbageblik på det 2. år i cykelklubbens historie.
Det helt grundlæggende: Udvikling Kammeratskab Aktivitet Engagement.
Relationen i institutionen – MI på MultifunC V/ Sine Møller Psykolog og faglig leder af Kvalitetssikringsteam MultifunC.
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
FC Horsens - Byens bedste serieklub
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Løjtegårdsskolen tirsdag d. 12. januar 2010
SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani.
KBC/KBCM Stiftende Generalforsamling KBCM/KBC sammenlægning Godkendelse af vedtægter Valg af Formand, Kasserer og Bestyrelse 15. April 2013.
Velkommen til Nationalråd Velkomst v/ Kenneth Skov, Lyngby Lovsang v/ Michael Jeppesen, Vejle Et fællesskab af tjenester v/Niels-Peter Hedegaard,
Forældre involvering Kørselsordning eller mere? Sisu/MBK.
Børn og unge med handicap siger deres mening
Red Barnet Kalundborg FRITIDSKONTOEN
HVAD SIGER BIBLEN OM KVINDER SOM HANNE?. Hvem kan finde sig en dygtig hustru? For hun er langt mere værd end juveler.
Ekstraordinær generalforsamling 11. november 2004.
Fællesskab og relAtioner i fdf
Aktivt medborgerskab som ressource i sundhedsfremmende arbejde.
Fritidspas på det kommunale budget Merete Scheelsbeck Formand for Fritids- og Kulturudvalget Høje-Taastrup Kommune (HTK)
God ledelse og god bestyrelseskultur Ledelse og samarbejde Temamøde BL´s 6.kreds Den 11.November 2014.
Hvis du ønsker at opnå fremragende
Hvad skal vi tænke igennem og beslutte ? Strategi for Højbjerg Badmintonklub frem mod 2010 Opgave.
LÆRERE ELEVER FORÆLDRE __________________ EKSEMPLER PÅ TILTAG En ledelse med fokus på naturfag - positiv naturfaglig kultur.
Er foreningerne for alle – eller bare for de fleste?
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Uvikllingskonsulent Kirsten Leth. DBF Nord - og Midtjylland.
Danmarks Badminton Forbund Udviklingskonsulent Kirsten Leth. Badminton Midt - og Nordjylland. Med mor og far ved baglinjen. Herning Badminton klub. 21.September.
Til et badmintonbarn. Forældre – til et badmintonbarn Citat fra en ungdomstræner: Man skal have i baghovedet, at det hurtigt kommer til at fylde en stor.
Principper for børne- og ungdomsfodbold i Kjellerup IF Februar 2016.
Målsætning og strategi Sejlklubben Lynæs Sejlklubben Lynæs 1.
Velkommen – igen. Vi skal have ”slået sløjfen” for årets tour 2016 Du skal nyde det gode selskab Hvad var godt – hvad kan gøres bedre Vi skal åbne for.
Team Nordahl og Skibet Skole
”I gamle dage gik man til fodbold og gymnastik for at være sammen med sine venner – det gør man ikke mere!” - Perspektiver på børne- og ungdomsidræt i.
Smidstrup prisen 2003 Brian Bust
Smidstrup prisen 2001 Jesper Larsen
Velkommen til generalforsamling 2. marts 2018 !
VoksenBadminton… Er det noget for jer?
Livets Ord Marts 2018.
BADMINTON Netværksmøde foråret
Energipokalen 2018: Elisabeth Eskildsen
Den glade skole på bjerget.
Fra anledning til udvikling
Præsentationens transcript:

. Skulderklap til trænere og ledere 2008

Skulderklap til trænere og ledere Indstillinger

Jarl Arden, Fodbold Morten Bartholomæussen og Søren Hansen Et fantastisk makkerpar Altid en venlig tone Både det sportslige og det sociale er i højsædet.

I K Rosendal, Fodbold Jimmi Nielsen Træner for U 13 Har fulgt holdet siden spillerne var 6 år gamle Altid en positiv og anerkendende tilgang til drengene. Hans positive glæde smitter af på såvel forældre som drenge.

Skrødstrup I F Knud Nielsen Bestyrelsesmedlem i 30 år Derudover fodboldformand og kampfordeler Træner Kampfordeler mm. JBU’s sølvnål

Mariager IK, Håndbold Kirsten og Anders Peter Bach Møller De gør et fantastisk stykke arbejde. At styrke sammenholdet både på og udenfor banen. At få trænet så alle kan være med. Står aldrig bagest i køen når der skal laves andre sjove ting for børnene.

Doense Vebbestrup IF Pia Grøn Jensen Træner siden 1994 Aktiv på damehåndbold-holdet Hende kan man regne med! Kæmpe indsats Vi kan simpelthen ikke forestille os DVIF uden Pia!

Hobro Cykleklub Henrik Kristensen En af de bærende kræfter i oprettelsen af Hobro Ungdomsteam Senere oprettelsen af Hobro Ungsomsteam, Glud og Marstrand Cheftrænder for de unge ryttere. Team-spirit! Entusiasme! Fantastisk støtte og opbakning!

HOH 85 Bent Andersen Mister HOH 85 Formand for klubben i flere perioder Utrættelig ildsjæl Klubbens omdrejningspunkt og katalysator Engageret Uselvisk

Dragon BMX Henrik Schnoor Første og sidste mand på banen Vellidt Formår at skabe et godt miljø Sikre godt fællesskab Godt humør Stort engagement

Hadsund Håndboldklub Vivi Schnoor Kæmpe ildsjæl Tilknyttet klubben i ca. 40 år som både spiller og træner En meget positiv person Hun bor næsten i Hallen

HIK Bowling Ingvard Prang Startede sammen med klubbens etablering i 1993 ”Sit utrættelige virke med at træne ungdommen” Rolig, venlig, vellidt Still-going-strong

Hobro Skiklub Træner-leder-holdet omkring Hobro Alpine team: Henrik ChristensenRichardt Bygholm Henrik Iversen KennethNedergaard Jesper VillumsenCharlotte Veng Karsten Lykke JensenLeo Nielsen Jann Sams

Hobro Skiklub Begrundelse: 10 års systematisk træning Været inspirerende for andre skiklubber Etablering af helt nye initiativer som har vakt stor interesse i Dk’s Skiforbund. Under de mest vanskelige vilkår, når man betænker, at det foregår i et land uden sne!!

Mariager IK, Fodbold Jacob Christensen Stor flid og entusiasme Det sociale element Positiv holdning Inspirerer til nye idéer Stor respekt

Skulderklap til trænere og ledere:

Et stort skulderklap til: Henrik Schnoor, Dragon BMX kr Sponsoreret af: Sparekassen Himmerland

Henrik Første og sidste mand på banen Vellidt Formår at skabe et godt miljø Sikre godt fællesskab Godt humør Stort engagement

. Om Henrik: Henrik Schnoor skal have et skulderklap, fordi han altid formår at skabe et godt miljø blandt de små – og nye kørere. Han har som frivillig træner sørget for at udvikle nye talenter i klubben, samt sikre et godt fællesskab blandt alle klubbens medlemmer, både på – og udenfor banen. Han er vellidt af både børn og forældre, idet hans gode humør gør det sjovt at komme til træning. Foruden til træningsaftnerne, hvor han altid er den første der kommer, og den sidste der går, ses hans store engagement også til sæsonens mange løb, hvor han formår at holde det store overblik og give gode råd til kørerne.

Et stort skulderklap til: Pia Grøn, Doense Vebbestrup IF, DVIF kr Sponsoreret af: Mariagerfjord Kommunes Idrætsråd.

Pia Træner siden 1994 Aktiv på damehåndbold-holdet Hende kan man regne med! Kæmpe indsats Vi kan simpelthen ikke forestille os DVIF uden Pia!

Om Pia ….. Disse ting plus meget mere formår Pia at udføre. Hende kan man regne med! Har hun sagt, at den ting ordner hun, ja, så er der styr på den ting. I hverdagens travlhed bliver det kæmpe arbejde som udvalget udretter ofte glemt, og Pia Grøn har i mange år gjort en kæmpe indsats både som træner og udvalgsmedlem, som fortjener at blive værdsat. Det er bestemt ikke blevet lettere at finde de frivillige ildsjæle, som vil bruge deres dyrebare tid på at lave foreningsarbejde. Vi håber, at Pia fremover fortsat vil yde et stykke arbejde i klubben. Vi kan simpelthen ikke forestille os DVIF uden Pia!

Et stort skulderklap til: Jacob Christensen, Mariager IK, Fodbold kr. Sponsoreret af:

Begrundelse Jacob: Stor flid og entusiasme Det sociale element Positiv holdning Inspirerer til nye idéer Stor respekt

Om Jacob At remse alle Jacobs forskellige arbejder i MIK op vil kræve mange sider. Som person er Jacob et gennem-sympatisk menneske, altid er venlig og imøde-kommende, både overfor voksne og overfor børn. Han er vellidt af alle og nyder meget stor respekt og har stor opbakning i MIK og generelt kan man sige: Uden Jacob ingen fodbold i MIK. En tildeling af prisen ”Du gør en forskel” Vil være et velfortjent skulderklap til Jacob for det helt uvurderlige arbejde han gør for MIK fodbold.

Danmarks Idrætsforbund, DIF ”Du gør en forskel” Bent Andersen, HOH kr. Fra: Danmarks Idrætsforbund.

Bent: ”Mister HOH 85” Formand for klubben i flere perioder Utrættelig ildsjæl Klubbens omdrejningspunkt og katalysator Engageret Uselvisk

Om Bent Vi mener at med det kæmpe stykke arbejde, som Bent har lagt i vores klub igennem snart 25 år, har han ydet noget helt ekstraordinært for klubben og håndbolden i kommunen. Kort sagt, så er Bent en af de ildsjæle, som gør en forskel. Det er vores store håb, at medlemmerne i idrætsrådet på baggrund af denne indstilling finder anledning til, at give Bent Andersen et velfortjent ”skulderklap”. På HOH 85’s vegne Torben Kenneth Petersen

Noget ekstraordinært for idrætslivet i Mariagerfjord Kommune: Henrik Kristensen, Hobro Cykleklub kr. sponsoreret af:

. Begrundelse: En af de bærende kræfter i oprettelsen af Hobro Ungdomsteam Senere oprettelsen af Hobro Ungsomsteam, Glud og Marstrand Cheftrænder for de unge ryttere. Team-spirit! Entusiasme! Fantastisk støtte og opbakning!

Vandrepokal: Overrækkes af: Sidste års vinder: Lissi Rusbjerg Sørensen!!! (klap!!!! Klap!!! Klap!!! Klap!!!)

Om Henrik Fra Hobro Cykleklubs side, er vi meget stolte af at have en trænerkapacitet som Henrik, som bruger næsten al sin fritid i løbet af ugen på at træne med de unge mennesker og sine Week-ender og ferier til at deltage i træningslejre og cykelløb i både ind- og udland. Han er i stand til at give de unge selvtilliden og styrken til at turde opsøge og opnå succesen. Henrik Kristensen gør en forskel.

Tak for i aften. Støt vore sponsorer, de støtter os!!