Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

- som model for ungeinvolvering

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "- som model for ungeinvolvering"— Præsentationens transcript:

1 - som model for ungeinvolvering
Stormøder - som model for ungeinvolvering

2 Elevdemokrati ”Klubberne skal give de unge et tilbud… Gør vi ikke det, falder de fra. De unge kan vælge og vrage, og de er der, hvor tilbuddene er bedst. Derfor kræver det udvikling og mange klubber har brug for hjælp. De unge vil også lære noget, og får de ikke en ahaoplevelse, mister vi dem. Kravene bliver større….” Per Westergaard, ITU træner i ÅB

3 Elevdemokrati Aktive stormøder / planlægning Ris runde Ros runde
De unge placeres ved 8-10 mands borde med en medarbejder. Ris runde Hvad går ikke så godt? Sørge for at komme rundt til alle Ros runde Hvad går så godt? Sørge igen for at komme rundt til alle Ide udvikling Hvad har I af ideer Måske tænke 10 år frem – ønske på alle hylder Opsamling Sammen trække 3 – 5 ting som skal med videre Videre i elevgruppe + medarbejdermøde Om nødvendigt lave ”fremtidsværksted” Måske med på bestyrelsesmøder.

4 Elevdemokrati ”Her og nu” princip + oplys grunden hvis det ikke laves. – Miste troen på demokrati. De unge skal fastholde os i at ting bliver gjort. 80 – 20 % reglen Det kræver meget og mod af medarbejderne. Tåle kritik – Minus forsvare sig Tidskrævende Ikke let at lede – minus gøre alle tilpasse Ikke nødvendigvis dyrt - brug kreativiteten... ”Når man tror det kører – kommer der noget nyt”

5 Elevdemokrati Reel indflydelse gir større interesse i at involvere sig i de praktiske opgaver… Større opbakning Ansvarlighed – vigtigt i dag med unge…. Minus hærværk og graffiti Minus alkoholproblemer Stor selv justits blandt de unge ”Demokrati er tidskrævende og kan tage lang tid at få implementeret”

6 Eksempel på en planlægning.

7 Eksempel på en planlægning 2

8 Eksempel på en planlægning 3

9 Eksempel på en dagsorden


Download ppt "- som model for ungeinvolvering"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google