Børn og unge – kunst og kultur Kulturstyrelsens årsmøde Workshop 7 22. september, 2014 Den digitale udfordring.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Status på implementering af digitaliseringsstrategi
Advertisements

HNX Årgang 2011/2012.  Optagelseskrav  Personlige krav  Hvor?  Forløb  Indhold  Muligheder.
Hjælp der er en journalist i røret
7. undervisningsgang den
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Læring og læringsressourcer i en læringscenteroptik
Nettet og etik Hvad må eleverne – må ikke?
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Hvor står vi nu, og hvor er vi på vej hen? Timbuktufonden
Status IT. Vognparken Computerlokaler: 39A: 24 computere fra : 21 computere fra 2005 og 6 computere fra 2007 Biblioteket: 2 computere fra 2005.
Distrikt konference 2011 Margar hendur vinna létt verk.
Onsdag 31 oktober 2007 Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
Hvordan kan undervisningen vitalisere / re-vitalisere de unges
1 Hvordan gør vi bibliotekerne interessante for andre samarbejdspartnere i forhold til it-svage og it-læring? It for alle – nå ”glemte” grupper gennem.
Digitale medier og mobning
Profilering af dig selv - vha de sociale medier
MOBILE MEDIER – MOBILE UNGE
Årsmøde 8. maj 2012 Kl : Morgenmad Kl : Konsortiet byder velkommen og indleder dagen V/ Lone Knakkergaard og Kirsten Husted, Vejle Bibliotekerne.
Børns nye ”elektroniske” liv Oplæg i Mammen d. 29/
De første digitale indfødte Konference om ”Digital trivsel” 25. november 2013.
UDGANGSPUNKT 6. Februar Læringsmål Den studerende • har indsigt i og forståelse af forholdet mellem unges livs- og udviklingsbetingelser • kan reflektere.
Research & innovation Målgruppe Platforme Web 2.0 Koncept AIDAS Mockups – website Mockups - mobil World Outgames Research & Innovation 1.Semester projekt.
Kollegavejledning - indgange • Fag, medier og Faghæfte 48 • Skolekultur og mediekultur • Skolekultur og vejlederkultur • Skolebiblioteket som rum og funktion.
ETwinning GRÆNSEOVERSKRIDENDE DATING sådan og derfor Den lovmæssige baggrund for internationalisering i skolen SkoleIntra Kolding
Organisationerne og hot topics i Almen Medicin 19 November 2012.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Hold fast, hold ud eller hold igen
Forældremøde på Outrup Skole
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
Sådan skaber vi et kampagnekorps Baggrund Foreningen skal bruge flere frivillige til centrale og lokale events For fortsat at sikre midler til foreningens.
Ny skole. Møde d. 14. januar. 1 Ny skole – hvor er vi? Møde d. 14. januar 2013 Kl
V/ Vibeke Mygind Horsens kommunes biblioteker – Ung og digital et tværgående projekt i Horsens kommune
1 Kursus i BL: Beboerinformation – medievalg og kanaler oktober 2010 Paul R. Metelmann Havdrupvej 114b, 2720 Vanløse
Møde m. skolebestyrelsesformændene d. 19. januar 2011
Deltagelse og fastholdelse i et skole- og ungdomskulturelt perspektiv på erhvervsuddannelserne Peder Hjort-Madsen, Center for Ungdomsforskning, Aalborg.
Vi holder fast Konference 23. august Hvad? Sociale medier = En teknologi og en praksis, der er blevet gjort mulig med Web 2.0- teknologierne.
Mediepædagogiske værktøjer i teori og i praksis
SSP- hvad er det? Skolerne Socialforvaltningen / Fam.afd. Politiet
Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
Børn og unges sociale liv online Og hvilken rolle spiller læreren?
HUSK BILLEDE Foredragsaftnens tema
Børn og unge som er pårørende til selvmordsadfærd eller som er efterladte efter selvmord. Hvordan hjælper vi dem? Ved Elene Fleischer, PhD
Børn og unges sociale liv online
Ordet er dit. Selv om man egentlig ikke er spor blind kan man godt være temmelig ordblind.
Dagens program Præsentation af mig15 min. Præsentation af kurset samt praktisk info (herunder hjemmeside, køb af kompendium m.m.)15 min. Øvelse:
Præsentation af Feel like Maj Ideen Et værktøj til at finde frem til de af destinationens oplevelser, som bedst matcher gæsternes ønsker og behov:
Børn og unge med handicap siger deres mening
Børn og unges sociale liv online Hvilken rolle spiller forældrene?
Hvorfor Digital Post? - og vejen dertil
Digital aflevering? Elektronisk eksamensforløb?.
Børn og unges sociale liv online
Forældremøde Sortedamskolen 2013/14
Generalforsamling i Støtteforeningen for Kulturstedet Lindegaarden 1.Valg af dirigent og referent 2.Godkendelse af dagsorden 3.Bestyrelsens beretning om.
MANGLER BØRN GRÆNSER – eller mangler de voksne?
Digital natives - mellem teknologifascination og kollaborativ deltagelse.
Om kunst, dannelse og demokrati Oplæg ODM 21. januar 2015
8.kl Sortedamskolen 2014/15. UU København Serviceinstitution under Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune Vi vejleder unge i København mellem.
Fra vidensdeling til produsage Kursisten som vidensproducent.
Fra kursus til lokal skoleudvikling – om og med medier 13. marts 2012.
ELæring, andetsprog og integration Digitalisér.dk april Mads Bo-Kristensen Videnscenter for Integration Vejle.
E-læring, sprog og integration DGI byen 22. marts 2006 Mads Bo-Kristensen.
Høje-Taastrup Kommune og Facebook Transnationalt møde Kristiansand – Høje-Taastrup 17. april 2013.
Det digitale ungdomsliv !#¤%&”¤! Børne- og ungdomsliv: Venskaber, uvenskaber, mobning, kærlighed, identitet…. Børne- og ungdomsliv på.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
SSP Køge Rene Christensen Jesper Snitgaard
Ungdomslivet online – potentialer og faldgruber Lisbeth Brunebjerg Holmegaard Medierådet for Børn og Unge.
© Kommunikation skaber din organisation (2. udg.) Heidi Hansen, Hans Reitzels Forlag 2014.
Hvordan motiverer vi de unge?
Præsentationens transcript:

Børn og unge – kunst og kultur Kulturstyrelsens årsmøde Workshop september, 2014 Den digitale udfordring

Moderator: Ud over internettet hvad kunne I så have brugt? Jesper: Vi kunne også have brugt en avis, men det ville de fleste nok ikke gøre. Moderator: Ville I nogen sinde gøre det? Alle: Nej. Moderator: Hvorfor? Søren: Det har vi nok ikke nok erfaring med. 8. klasseelever, 14 år Moderator: Ud over internettet hvad kunne I så have brugt? Jesper: Vi kunne også have brugt en avis, men det ville de fleste nok ikke gøre. Moderator: Ville I nogen sinde gøre det? Alle: Nej. Moderator: Hvorfor? Søren: Det har vi nok ikke nok erfaring med. 8. klasseelever, 14 år #digitaleindfødte 2 Facebook kan udfordre traditionelle medier som nyhedsbreve, e- mails og firmahjemmesider. Citat fra universitetsopgave på CBS, HA(Kom). Januar 2014 Facebook kan udfordre traditionelle medier som nyhedsbreve, e- mails og firmahjemmesider. Citat fra universitetsopgave på CBS, HA(Kom). Januar 2014 Børsen,,11. september 2013

#digitaleindfødte 3 Irene: Jeg har sms på vibration. Hvis nu jeg har den i bukselommen, så ligegyldigt hvor meget larm der er, vil jeg stadig kunne mærke den. Jeg har den ALDRIG på lyd. 8. klasseelever, 14 år Irene: Jeg har sms på vibration. Hvis nu jeg har den i bukselommen, så ligegyldigt hvor meget larm der er, vil jeg stadig kunne mærke den. Jeg har den ALDRIG på lyd. 8. klasseelever, 14 år Moderator: Mobilen hvor har I den henne? Helene: I lommen. Altid! Moderator: Har du aldrig nederdel på? Helene: Jo, jo. Så kan den sidde her i BH’en 8. klasseelever, 14 år Moderator: Mobilen hvor har I den henne? Helene: I lommen. Altid! Moderator: Har du aldrig nederdel på? Helene: Jo, jo. Så kan den sidde her i BH’en 8. klasseelever, 14 år

Moderator: Har I nogle sådan gode venner, som I kun har i virkeligheden? Anders: Men vi ikke skriver med? Sille: Næh. Ellen: Det er altså et mærkeligt spørgsmål. 8. klasseelever, 14 år Moderator: Har I nogle sådan gode venner, som I kun har i virkeligheden? Anders: Men vi ikke skriver med? Sille: Næh. Ellen: Det er altså et mærkeligt spørgsmål. 8. klasseelever, 14 år #digitaleindfødte 4

Må jeg præsentere: Digitale indfødte Søren Schultz Hansen

6 Søren Schultz Hansen Hvem er jeg? Ekstern lektor, Institut for Interkulturel Kommunikation & Ledelse, CBS Erhvervsforsker og rådgiver i digitale indfødte og ledelse Forfatter og foredragsholder 12 år i den digitale reklamebranche Republica (digital chef) Magnetix (afdelingschef for Brugeroplevelse) Framfab (ansvarlig for Research & Strategy, user experience-seniorkonsulent) Cand.comm. fra RUC Speciale på Dansk Litteratur om vampyrer Publikationer om digitale indfødte (udvalg) ”Digitale indfødte på job” (Gyldendal, 2015, in press) ”Årgang 2012” (Informations Forlag, 2011) ”Meninger om mening” (i Erhvervspsykologi, oktober 2013) ”Når digitale børn bliver voksne” (i KvaN nr. 95, 2013) “De nye Indfødte” (i antologien ”Digital trivsel”, Turbine forlaget, 2013) ”Fra massekommunikation til samtale (Markedsføring,